Προς το περιεχόμενο

HP Smart Tank 790 αλλαγη κεφαλης

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από chvnce,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Λύση
Δημοσ.

Θα έχεις προβλήματα εκτύπωσης που επιμένουν ακόμα και με ευθυγράμμιση και καθαρισμό, printhead errors. Τυπώνεις κι ένα diagnostic page. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chvnce είπε

Θα έχεις προβλήματα εκτύπωσης που επιμένουν ακόμα και με ευθυγράμμιση και καθαρισμό, printhead errors. Τυπώνεις κι ένα diagnostic page. 

ευχαριστω ξερεις αν θα εμφανισει και καποιο μηνυμα?

Δημοσ.
Στις 24/7/2025 στις 2:46 ΜΜ, chvnce είπε

Σου δίνει printhead errors. 

μπορω να παρω κεφαλες να υπαρχουν η θα χαλασουν μεχρι να τις δουλεψω?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lak10 είπε

μπορω να παρω κεφαλες να υπαρχουν η θα χαλασουν μεχρι να τις δουλεψω?

Αμα τις παρεις και δεν τις βγαλεις απο τη συσκευασια τους και τις κρατησεις σφραγισμενες δε θα παθουν τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα μου σπασει καποια πλαστικα του εκτυπωτη οπως το πλαστικο που κραταει τα χαρτια για να μην πεφτους κατω και το πλαστικο του αυτοματου τροφοδοτη εγγραφων ξερουμε αν υπαρχουν ανταλλακτικα και με τι κοστος?

20250726_110239-1.jpg

20250726_110244-2.jpg

Δημοσ.
Στις 23/7/2025 στις 1:49 ΜΜ, lak10 είπε

Καλησπερα εχω τον εν λογω εκτυπωτη 3 χρονια τωρα πως θα ξερω ποτε πρεπει να αλλαξω τις κεφαλες εκτυπωσης?

Στον δικό μου που είχε πρόβλημα η κεφαλή (από την αρχή) έβγαζε σφάλμα. DOA δεν έγινε, μου έστειλαν νέα, αφού διαπίστωσε το πρόβλημα με βιντεοκλήση και απομακρυμένη σύνδεση (ενημερωτικά).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lak10 είπε

για να μην ανοιγω αλλο θεμα μου σπασει καποια πλαστικα του εκτυπωτη οπως το πλαστικο που κραταει τα χαρτια για να μην πεφτους κατω και το πλαστικο του αυτοματου τροφοδοτη εγγραφων ξερουμε αν υπαρχουν ανταλλακτικα και με τι κοστος?

20250726_110239-1.jpg

20250726_110244-2.jpg

Δυσκολο σε βλεπω...

Μονο αν βρεις πουθενα κανεναν ιδιο για δοτη. Ριχνε ματιες σε καδους ανακυκλωσης συσκευων ή σε καμια αγγελια. Επειδη αυτα ειναι μηχανηματα μιας χρησης, δεν ειναι απιθανο.

Δημοσ.

dδεν μπορω να βρω ποιες κεφαλες ειναι για τον εκτυπωτη μου στο μενου του εκτυπωτη αναφερει HP 3YP17A για την εγχρωμη κεφαλη και HP X4E75A για την μαυρη η μαυρη δεν υπαρχει πουθενα με αυτον τον κωδικο. βρηκα αυτα κανουν? https://www.skroutz.gr/s/24497988/HP-Gnisio-Printhead-3YP61AE.html#description

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

dδεν μπορω να βρω ποιες κεφαλες ειναι για τον εκτυπωτη μου στο μενου του εκτυπωτη αναφερει HP 3YP17A για την εγχρωμη κεφαλη και HP X4E75A για την μαυρη η μαυρη δεν υπαρχει πουθενα με αυτον τον κωδικο. βρηκα αυτα κανουν? https://www.skroutz.gr/s/24497988/HP-Gnisio-Printhead-3YP61AE.html#description

Μαύρο: 6ZA17AE

Tri-color: 3YP17AE

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...