schumi46 Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου παιδια καλησπερα, αντιμετωπιζω φουλ θέματα μετα απο φορματ με νεο SSD σε λαπτοπ HP 250 G7. διαθετει 3 θύρες USB, αλλα σε όλες μου αποσυνδεέι και επανασυνδεει τους εξωτερικούς δίσκους ανα 2-3 λεπτά. Που μπορει να οφείλεται? μπορώ καπως να το ρυθμίσω? ή εκανα ζημια στην όλη πλακέτα χτες που το ανοιξα? 🙄
sattack Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Format σε νέο ssd λες. Έχεις τον παλιό να τον ξαναβάλεις πάνω να δεις τι κανει?
schumi46 Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, sattack είπε Format σε νέο ssd λες. Έχεις τον παλιό να τον ξαναβάλεις πάνω να δεις τι κανει? ναι σε νεο ssd και με νεα μπαταρια (κανονικα ταιριαζει απολυτα με την παλια - εχει ελαφρως μεγαλυτερη χωρητικοτητα αλλα δεν ειναι αυθεντικη της hp).Αυτο μου το εκανε πριν οντας το λαπτοπ με το φορτιστη στο ρευμα. την τελευταια ωρα δουλευω με μπαταρια κ με ενα δισκο κουμπωμενο και δεν μου το ξανακανε. σκεφτομαι να ξαναβαλω τωρα το φορτιστη να δω αν το ξανακανει και ενημερωνω. Υ.Γ. εχω και τον παλιο ssd φυσικα. οσο τον ειχα τον παλιο δισκο μου εκανε το εξης> απ την αριστερη πλευρα που ειναι οι 2 usb, οταν ειχα ηδη εναν εξωτερικο συνδεδεμενο και πηγαινα να συνδεσω και δευτερο δισκο, μου αποσυνδεε τον πρωτο. Αλλα οταν ειχα δισκους στνδεδεμενους για ωρα, πααααρα πολυ σπανια να εχανε τη συνδεση. απλα οταν το εμαθα το εργο, κουμπωνα το δευτερο στη δεξια πλευρα στην 3η usb. εκει δεν μου πεταγε τον πρωτο δισκο off. Τωρα δεν ξερω που οφειλονται αυτα.. γοογλαροντας παντως στα αγγλικα, παρα πολυς κοσμος εχει τετοια θεματα με συνεχεις αποσυνδεσεις και δεν βρισκει λυση...
sattack Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Ναι, αυτό που πρότεινα είναι μια απλή εύκολη γρήγορη σύγκριση, για να δεις αν είναι πρόβλημα software (λειτουργικό, drivers) ή hardware (επειδή το άνοιξες και το καθάρισες) Δες τι κάνει τώρα σε ρεύμα μπαταρία, αριστερά/δεξιά usb κλπ Mετά στο καπάκι βάλε τον παλιό ssd και δες τι κάνει εκεί. Αν τώρα κάνει κι εκεί τα ίδια, μάλλον είναι πρόβλημα hardware. Αν με τον παλιό, κάνει όπως παλιά, άλλη συμπεριφορά, και μετά ξανά με τον νέο την νέα συμπεριφορά, τότε είναι πρόβλημα software, κάτι με τις ρυθμίσεις και τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα