baader Δημοσ. Τετάρτη στις 11:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:02 μμ είμαι πολύ φαν ιδίως σε δίαιτα το προτιμώ από τα υπόλοιπα βούτυρα καρπών σε μια φάση ειχα κολλήσει με το ταχίνι με κακαο του discount γλυκια παραδοση και το σκέτο του είναι πολύ καλό ο Βιοαγρός έχει πολύ ωραίο ολικής άλεσης αυτο τον καιρο παίρνω τη μάρκα το ΑΒ πείτε ιδέες για άλλα προϊόντα
zio10 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:09 μμ Γενικά να παίρνεις σκέτο και αν θέλεις κάτι έξτρα να το βάζεις εσύ γιατί συνήθως έχουν κι άλλα μέσα. Πχ ταχίνι με μέλι συνήθως δεν θα έχει μόνο μέλι κι αν έχει δεν ξέρεις τι μέλι. 7
baader Δημοσ. Τετάρτη στις 11:21 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:21 μμ το Μακεδονικο έχει ένα πολύ δυνατό με ρόδι και cranberries αυτο με τα πρεβιοτικα δε το χω δοκιμασει δυστυχως βλέπω έχει φοινικέλαιο όμως και αυτό 1
cthulhucarbide Δημοσ. Τετάρτη στις 11:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:35 μμ 13 λεπτά πριν, baader είπε αυτο με τα πρεβιοτικα δε το χω δοκιμασει δυστυχως βλέπω έχει φοινικέλαιο όμως και αυτό Xmm αυτό δεν το θυμόμουν αλλά το κοίταξα και έχει απειροελάχιστο, 1-2% οπότε δεν πειράζει
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:12 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:12 πμ (επεξεργασμένο) https://www.greatfood.gr/shop/glyka-aleimmata/taxini-kirgion-dramas-olikis-alesis-500gr/?srsltid=AfmBOoqmV0jmRjpqYEb8GgqoiBrbeG523BEovMvTJRKc7LoaQ6Ae6a9D επειδη το εχω ψαξει πολυ ,μαρεσει μου το εμαθε η γιαγια μου θρακιωτισα,το ολικης εμενα μου αρεσει πολυ. αυτο ειναι απο πετρομυλο αλεσμενο ,απο οικογενεια με παραδοση,ειναι δλδ. σαν σπιτικο,μικρη βιοτεχνια.καποιος νομιζω ο ακης πηγε εκει και το εδειξε.το σωστο στο ταχινι ειναι να βρεις ελληνικο σουσαμι.ξερω δυσκολο,παλια ειχαμε παααρα πολλα.τωρα ελαχιστα και γινονται εισαγωγη.αυτος ειπε οτι εχουν δικια τους παραγωγη.ειναι το πιο νοστιμο που εχω βρει και δοκιμασει.και πανω απολα ΝΟΡΜΑΛ ΤΙΜΗ! σου συστηνω να το βαλεις πανω σε μια φετα ψωμι της αρεσκειας σου και αν δεν σου αρεσει η δυνατη γευση της ολικης ριξε απο πανω μια κουταλια χαρουπομελο ,εχει γευση σαν καραμελε σοκολατα σουπερ φουντ,σουπερ γευση: Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:15 πμ από mike15 5
Insomniaa2024 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:23 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:23 πμ Θα συμφωνήσω με τον mike15. Από τα καλύτερα ταχίνια, ειδικά στην βόρεια Ελλάδα που έχω ψάξει. Πρόταση μου είναι να ψάξεις σε μικρό παραγωγό και όχι σε κάποια εταιρεία. Η διαφορά στην ποιότητα, στην γεύση αλλά και στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη. Και κυρίως να αγοράζεις σκέτο ή ολικής και μετά να προσθέτεις εσύ κάτι. Μέλι ή κακάο ή λιωμένη κουβερτουρα. Σε νορμάλ ποσότητες όμως γιατί είναι αρκετά θρεπτικό και παχυντικο.
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 12:23 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:23 πμ Άμα είναι 100% σουσάμι και τίποτα άλλο το ταχίνι έχει δύο προβλήματα. Αφενός έχει πολύ στυφή γεύση και δύσκολα τρώγεται αν δεν βάλεις άλλο τόσο μέλι να γλυκάνει, και δεύτερον και πιο εκνευριστικό ότι είναι σχεδόν τελείως υγρό. Γιαυτό έχω καταλήξει εδώ και χρόνια σε αυτό που έβαλα πριν καθώς το μόνο ίσως που έχω βρει να έχει αρκούντως καλά συστατικά, καλή γεύση και καθόλου υγρή υφή ώστε να μπορείς να το βάλεις όπου θες και να μην στάζει
baader Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 πμ εισαι σα να τρως χώμα και θέλει νερό να πάει κάτω αν ειναι πάνω από μισή κουταλιά η λυση που προτείνω είναι να το τρώς όταν πεινάς πολύ και πραγματικά σου φαίνεται νόστιμο και γλυκό 1
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 πμ 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Άμα είναι 100% σουσάμι και τίποτα άλλο το ταχίνι έχει δύο προβλήματα. Αφενός έχει πολύ στυφή γεύση και δύσκολα τρώγεται αν δεν βάλεις άλλο τόσο μέλι να γλυκάνει, και δεύτερον και πιο εκνευριστικό ότι είναι σχεδόν τελείως υγρό. Γιαυτό έχω καταλήξει εδώ και χρόνια σε αυτό που έβαλα πριν καθώς το μόνο ίσως που έχω βρει να έχει αρκούντως καλά συστατικά, καλή γεύση και καθόλου υγρή υφή ώστε να μπορείς να το βάλεις όπου θες και να μην στάζει ναι αλλα δεν αγοραζεις ταχινι,θελω να πω δινεις χρηματα για ταχινι αλλα ουσιαστικα αγοραζεις ενα αλλο προιον.αν σου αρεσει ομως καλως.γιαυτο υπαρχουν οι εταιρειες με τοσες γευσεις για εσας που δεν μπορειτε να το φατε σκετο.το χαρουπι δεν ειναι γλυκο ,δεν εχει ζαχαρη,ειναι φυσικη γλυκοπικρη σαν καραμελα η γευση του. 7 λεπτά πριν, baader είπε εισαι σα να τρως χώμα και θέλει νερό να πάει κάτω αν ειναι πάνω από μισή κουταλιά η λυση που προτείνω είναι να το τρώς όταν πεινάς πολύ και πραγματικά σου φαίνεται νόστιμο και γλυκό θελει εκπαιδευση.οταν μου ειχε δωσει η γιαγια μου να δοκιμασω ακριβως αυτο ενιωσα.ειναι οπως οταν δοκιμαζεις ουζο παιδακι και λες τρελλοι ειναι οι μεγαλοι που πινουν αυτο το δηλητηριο? κανε αυτο που προτεινω με το χαρουπι και θα με θυμηθεις.θα γλυστραει και δεν θα νιωθεις την χωματιλα😂 εγω βαζω και γρανμπερι και μπλουμπερυ μερικες φορεςη μαυρη σταφιδα. το σκετο ομως ειναι το αγαπημενο μου,ειτε μια κουταλια ειτε με φρεσκο ψωμι διπλωμενο. 1
baader Δημοσ. Πέμπτη στις 12:44 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:44 πμ απλα φατο οταν πινας και θα σου φανει γλυκο γενικα αν δε τρως τζανκ φουντ για ενα διαστημα θα συνηθίσεις 1
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 02:03 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:03 πμ Παίρνεις μια τορτίγια ολικής και βάζεις μέσα μια κουταλιά σούπας ταχίνι, 2 καρύδια σε κομματάκια, μια κουταλιά του γλυκού μέλι και μισή μπανάνα ώριμη. Ψήνεις στην τοστιέρα για 1-2 λεπτά και έχεις ένα φουλ υγιεινό, θρεπτικό και ωραίο πρωινό 5
The_Judas Δημοσ. Πέμπτη στις 09:28 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:28 πμ 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άμα είναι 100% σουσάμι και τίποτα άλλο το ταχίνι έχει δύο προβλήματα. Αφενός έχει πολύ στυφή γεύση και δύσκολα τρώγεται αν δεν βάλεις άλλο τόσο μέλι να γλυκάνει, και δεύτερον και πιο εκνευριστικό ότι είναι σχεδόν τελείως υγρό. Γιαυτό έχω καταλήξει εδώ και χρόνια σε αυτό που έβαλα πριν καθώς το μόνο ίσως που έχω βρει να έχει αρκούντως καλά συστατικά, καλή γεύση και καθόλου υγρή υφή ώστε να μπορείς να το βάλεις όπου θες και να μην στάζει Προφανώς αν το φας σκέτο το ταχίνι είναι πολύ στυφό. Προτιμώ όμως να παίρνω 100% ταχίνι και να το συνδυάζω με μαρμελάδα-μέλι κλπ. 1
SocialNetUsr Δημοσ. Πέμπτη στις 10:36 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:36 πμ Μετά από πάρα πολλές δοκιμές, τα τελευταία χρόνια μόνο Τζελεπιδου Νίκη Ταχίνι Ολικής Άλεσης. Είτε σκέτο, είτε με μελάσα/μέλι/χαρουπόμελο (Α & Ω ΚΙΒΩΤΟΣ). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα