zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 4 ώρες πριν, andreas1gr είπε «Νορμάλ τιμή» 14 ευρώ το κιλό για αλεσμένο σουσάμι; Αλήθεια τώρα; Γνωρίζεις πόσα λεπτά του ευρώ αγοράζουν χονδρική το κιλο το σουσάμι που απλά θα το αλέσουν…; Το ταχίνι από μόνο του είναι σαν στιφό στην γεύση και ναι θέλει νερό για να «κατέβει»… Η Λύση είναι να βάζεις πχ μέλι…. Άλειψε σε μια φέτα ψωμί ταχίνι και από πάνω μια κουταλιά μέλι (μέλι αγοράζω από γνωστό μου που έχει τα μελίσσια του σε ένα ξέφωτο σε βουνό, που έχει από την μια μεριά έλατα και από την άλλη πουρνάρια). Θεϊκό…. Δε νομίζω ότι κάνει λεπτά του ευρώ το σουσάμι, είναι πιο ακριβό.
lyda94 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δοκίμασε από κάβα Κελάρι. Είναι 100% σουσάμι, χωρίς πρόσθετα. https://tokelari.gr/ Γενικά, για όποιον ενδιαφέρεται να δοκιμάσει, έχει πολύ καλά βούτυρα καρπών. Είναι όλα 100% καρπός, χωρίς κανένα πρόσθετο. Θα συμφωνήσω στο ότι αν θες να βάλεις κάτι έξτρα, πχ μέλι ή κακάο, πρόσθεσε το εσύ μόνος σου μετά και μην το πάρεις έτοιμο συσκευασμένο. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:04 μμ από lyda94 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Dante80 είπε Ένα που είχα πάρει την τελευταία φορά που μου τέλειωσε. Εξαιρετικό σε ποιότητα και γεύση, λίγο τσιμπημένο στην τιμή όμως. https://www.wildsouls.gr/proion/wild-tachini/ Αυτο ειναι πολυ δυνατο, εχω παρει διαφορα απο το μαγαζι και ολα ειναι αριστα! Αλλα οπως λες ειναι τσιμπημενες οι τιμες. 1
mike15 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Περίμενα κάποιον να το πει για να μην φαίνομαι ο περίεργος! Το τρως και νιώθεις την αγάπη αυτού που το έφτιαξε! 6 ώρες πριν, chvnce είπε Για ταχίνι και φυστικοβούτυρο, δείτε και τον Καγιά. Έχει ποικιλία στο φυστικοβούτυρο (ολικής, μπανάνα, φράουλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμέλα). Σε ταχίνι, έχει μόνο ολικής. https://kagiasfinefoods.com/eshop/?v=d692bc40d834 6 ώρες πριν, sakatema είπε Οικογένεια Φλώρου, μεσοροπη Καβάλας. Δικό τους σουσάμι. Ακριβό αλλά εγγύηση. 6 ώρες πριν, andreas1gr είπε «Νορμάλ τιμή» 14 ευρώ το κιλό για αλεσμένο σουσάμι; Αλήθεια τώρα; Γνωρίζεις πόσα λεπτά του ευρώ αγοράζουν χονδρική το κιλο το σουσάμι που απλά θα το αλέσουν…; Το ταχίνι από μόνο του είναι σαν στιφό στην γεύση και ναι θέλει νερό για να «κατέβει»… Η Λύση είναι να βάζεις πχ μέλι…. Άλειψε σε μια φέτα ψωμί ταχίνι και από πάνω μια κουταλιά μέλι (μέλι αγοράζω από γνωστό μου που έχει τα μελίσσια του σε ένα ξέφωτο σε βουνό, που έχει από την μια μεριά έλατα και από την άλλη πουρνάρια). Θεϊκό…. δεν γνωριζω τα του εμποριου σουσαμιου,ουτε σε τι τιμη θα επρεπε να ειναι.απλα ειδα τις τιμες των αλλων που βρηκα και μπορω να αγορασω κοντα μου,οχι που υπαρχουν γενικα και με μεταφορικα θα εβγαιναν το ιδιο.οποτε με αυτα τα κριτηρια ναι ειναι καλη η τιμη που το αγοραζω.εγω βεβαια το αγοραζω στα 8 ευρω τα 850 απο λαικη,εχει πολυ καλο sale στα ψυγεια της λαικης αυτος. παντως παιδια πολυ ωραιο τοπικ,εγω δεν γνωριζα κανενα απο τα πιο πανω,εχω χρονια να σχοληθω και εμαθα και αυτα τωρα.αν τα βρω κοντα μου η΄με συμφερει με μεταφορικα θα τα δοκιμασω.
aelo Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 8 hours ago, sakatema said: Οικογένεια Φλώρου, μεσοροπη Καβάλας. Δικό τους σουσάμι. Ακριβό αλλά εγγύηση. Και για εμένα το καλύτερο ταχίνι με διαφορά. 1
baader Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 8 ώρες πριν, chvnce είπε Δεν πρόλαβα, επειδή με πέτυχε πάνω στην αλλαγή διατροφής (keto carnivore). Διάβασα πολλά σχόλια, όμως. Όλοι λένε τα καλύτερα. οικονομικα ποσο σου βγαίνει ? εγω με κετο ειμαι απο 5 μέχρι 10 ευρώ τη μέρα χωρίς βοδινο
chvnce Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Μόλις τώρα, baader είπε οικονομικα ποσο σου βγαίνει ? εγω με κετο ειμαι απο 5 μέχρι 10 ευρώ τη μέρα χωρίς βοδινο Κάπου εκεί κι εγώ. Στην αρχή νόμισα ότι θα μου βγαίνει ο κούκος αηδόνι, αλλά, όταν ξεκίνησα και είδα πώς πάει, αντιλήφθηκα ότι δεν είναι τόσο κοστοβόρο (ανάλογα και τι επιλέξεις, βέβαια). Κάνω και σπιτική μαγιονέζα με λάδι καρύδας, να συμπληρώνω λιπαρά. Μια χαρά.
baader Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, chvnce είπε Κάπου εκεί κι εγώ. Στην αρχή νόμισα ότι θα μου βγαίνει ο κούκος αηδόνι, αλλά, όταν ξεκίνησα και είδα πώς πάει, αντιλήφθηκα ότι δεν είναι τόσο κοστοβόρο (ανάλογα και τι επιλέξεις, βέβαια). Κάνω και σπιτική μαγιονέζα με λάδι καρύδας, να συμπληρώνω λιπαρά. Μια χαρά. αμαν εκανα λαθοςστη μεταφραση νομιζα οτθ ειναι μονο βοδινο αλλα ειναι κρεας οκ
chvnce Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, baader είπε αμαν εκανα λαθοςστη μεταφραση νομιζα οτθ ειναι μονο βοδινο αλλα ειναι κρεας οκ Ναι, κρέας. Μπορείς να επιλέξεις ό,τι θες - όχι απαραίτητα βοδινό. Αρκεί να πιάσεις τα macros.
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ 6 ώρες πριν, madnifestah είπε https://www.kountaxis.com/product-page/ταχίνι-λευκό Εξαιρετικό χυμα ταχίνι (από Ξάνθη) και σε πολύ καλή τιμή.. το ολικής είναι στα 6€ το κιλο και έχει και φυστικοβουτυρο Σερρών 100% στα 5.40... γενικά ο άνθρωπος έχει πολυ καλες τιμές και προϊόντα. Παρασύρθηκα από τις καλές κριτικές και τις πραγματικά (έως ύποπτα?) καλές τιμές και έκανα μια μεγάλη παραγγελία. Έπαιξε ρόλο και ότι είχε φυστικοβούτυρο Αιγίνης χωρίς πρόσθετα. Εντάξει αυτό ήταν ακριβό. Πήρα αυτό, βούτυρο κάσιους, αμυγδάλου, φουντουκιού και 2 ταχίνια. Θα έπαιρνα και κρέμα κάστανο αλλά αυτή ήταν σκέτη ζάχαρη και το άφησα. Ακόμα δεν έχω βρει τέτοια που να είναι υγιεινή αν και θα ήθελα να δοκιμάσω.
baader Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 μμ τι MCT παίρνεις ? ειναι χωρίς φοινικελαιο ?
madnifestah Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ 5 minutes ago, cthulhucarbide said: Παρασύρθηκα από τις καλές κριτικές και τις πραγματικά (έως ύποπτα?) καλές τιμές και έκανα μια μεγάλη παραγγελία. Έπαιξε ρόλο και ότι είχε φυστικοβούτυρο Αιγίνης χωρίς πρόσθετα. Εντάξει αυτό ήταν ακριβό. Πήρα αυτό, βούτυρο κάσιους, αμυγδάλου, φουντουκιού και 2 ταχίνια. Θα έπαιρνα και κρέμα κάστανο αλλά αυτή ήταν σκέτη ζάχαρη και το άφησα. Ακόμα δεν έχω βρει τέτοια που να είναι υγιεινή αν και θα ήθελα να δοκιμάσω. Προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο το κατάστημα. συνήθως σε 1 μερα τα εχω σπιτι.. στα τοπ μου τα ταχινια (το ολικής μου έρχεται λίγο "βαρυ" τώρα το καλοκαίρι βέβαια, φυστικοβουτυρο Σερρών 100% και φυστικοβουτυρο καραμέλα. Κάθε μήνα κάνω παραγγελία με αυτα συν ξηρούς καρπούς (είναι μόνο ωμόι και ανάλατοι) βρώμη και αποξηραμένα φρούτα για εμάς και δημητριακά για τα παιδιά. 1
cthulhucarbide Δημοσ. Πέμπτη στις 10:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:53 μμ Μου έκανε εντύπωση βέβαια η ουσιαστικά ανύπαρκτη διαφορά ανάμεσα στα δύο ταχίνια. Θα περίμενα το ολικής να έχει περισσότερες ίνες και ίσως πρωτεΐνες αλλά όχι μόνο το λευκό έχει πιο πολλές πρωτεΐνες αλλά είναι και λιγότερο παχυντικό. Το ολικής έχει λιγότερα σάκχαρα παρότι ήταν ήδη ελάχιστα, κλάιν. Με βάση αυτούς τους πίνακες δεν ξέρω γιατί κάποιος να επέλεγε ολικής που έχουμε όλοι την αίσθηση ότι γενικά είναι καλύτερα
chvnce Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 μμ 23 λεπτά πριν, baader είπε τι MCT παίρνεις ? ειναι χωρίς φοινικελαιο ? Παίρνω κανονικό λάδι καρύδας. Βιολογικής καλλιέργειας. https://marthaspharmacy.gr/8969-ladi-karydas-coconut-cooking-oil-bio-2500ml-beauty-life
mike15 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 μμ 7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Μου έκανε εντύπωση βέβαια η ουσιαστικά ανύπαρκτη διαφορά ανάμεσα στα δύο ταχίνια. Θα περίμενα το ολικής να έχει περισσότερες ίνες και ίσως πρωτεΐνες αλλά όχι μόνο το λευκό έχει πιο πολλές πρωτεΐνες αλλά είναι και λιγότερο παχυντικό. Το ολικής έχει λιγότερα σάκχαρα παρότι ήταν ήδη ελάχιστα, κλάιν. Με βάση αυτούς τους πίνακες δεν ξέρω γιατί κάποιος να επέλεγε ολικής που έχουμε όλοι την αίσθηση ότι γενικά είναι καλύτερα για θερμιδες δεν τα παρακολουθω.αν δεν εχεις καποιο θεμα υγειας βαρους,ειμαι της τακτικης καψε περισοτερο αποτι τρως η΄φαε λιγοτερο αποτι καις.σε εμενα εχιε ρυθμιστει αυτοματα αυτο με τα χρονια. τωρα οσον αφορα το γιατι ολικης,γευση τιποτα αλλο.μαρεσει περισοτερο ειναι σαν καβουρδισμενο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα