Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε

Όσο πιο γρήγορα φορτιζεις, τόσο πιο γρήγορα χαλάει η μπαταρία.

Πολύ διαφωνούν με αυτό πλέον οπότε μένει να περάσει καιρός και να δούμε 

8 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Ο χρονος που κερδιζεις απο την φορτιση ειναι με διαφορα πολυτιμοτερος απο τo 50αρικο της μπαταριας στα 3 χρονια...

Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που δεν θα με ένοιαζε να βελτιώσουν τόσα χρόνια είναι το πόσο γρήγορα φορτίζει , αν έχει καλύτερη αντοχή ώστε να βγάζει τη μέρα είναι έξτρα το να φορτίζει πιο γρήγορα αφού ούτως η άλλος θα το βάλεις να φορτίσει τη νύχτα , τώρα μπορεί να πει κανείς ότι σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να είναι δεδομένο αλλά σαν brand η apple και η Samsung είναι τόσο πιο ισχυρές και προσφέρουν στην πράξη μια τόσο καλύτερη εμπειρία στον καταναλωτή όπου οπως φαίνεται και από τα νούμερα τον αποτρέπουν από το να κοιτάει τι specs έχει αυτό που αγοράζει 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Την φόρτιση την νύχτα την λέτε για καλό??? Και με αυτό τον τρόπο φθείρεται.

Εντωμεταξυ το καλυτερο ειναι να φορτιζεις μεταξυ 30 - 80%(υπαρχει επιλογη να σταματαει στο 80%) που ελαχιστοι το κανουν και τους πειραξαν τα χιλιοτεσταρισμενα 65W που θα βαλει η Samsung...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Jmanol000 είπε

Πολύ διαφωνούν με αυτό πλέον οπότε μένει να περάσει καιρός και να δούμε 

Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που δεν θα με ένοιαζε να βελτιώσουν τόσα χρόνια είναι το πόσο γρήγορα φορτίζει , αν έχει καλύτερη αντοχή ώστε να βγάζει τη μέρα είναι έξτρα το να φορτίζει πιο γρήγορα αφού ούτως η άλλος θα το βάλεις να φορτίσει τη νύχτα , τώρα μπορεί να πει κανείς ότι σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να είναι δεδομένο αλλά σαν brand η apple και η Samsung είναι τόσο πιο ισχυρές και προσφέρουν στην πράξη μια τόσο καλύτερη εμπειρία στον καταναλωτή όπου οπως φαίνεται και από τα νούμερα τον αποτρέπουν από το να κοιτάει τι specs έχει αυτό που αγοράζει 

Δεν ξέρω πόσοι πολλοί διαφωνούνε. Αμα θές να μάθεις τίποτα τις προκοπής διάβασε το ερευνητικό άρθρο του Harvard που σου δείχνει πώς δουλεύουνε οι τωρινές μπαταρίες στα κινητά, τη ζημιά παθάινουνε απο την γρήγορη φόρτιση και την ζέστη, πόσο κάκο είναι να το αφήνεις όλο το βράδι να φορτίσει και το γεγονός ότι η μπαταρία για να έχει την καλύτερη υγεία πρέπει να είναι πάντα μεταξί 25% και 75%. Εξού και όταν αγοράζεις καινούριο κινητό η μπαταρία δεν είναι ποτέ γεμάτη και είναι πάντα γύρω στο 60 με 70% - Οτι άλλο λένε οι "Πολλοί" που λές είναι του ράδιο αρβύλα.

Στις 24/7/2025 στις 3:28 ΜΜ, dtk-386 είπε

Tα Samsung φαίνεται είναι πολύ ευαίσθητα γιατί το Realme GT2 3 ετών με ταχυφόρτιση 67W δεν έχει κανενα θέμα.

Εξαρτάτε το μέγελος της μπαταρίας και το πόσο ζεσταίνετε την ώρα της φόρτισης και για τι χρονικό διάστημα της μπαταρίας μιλάμε.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε

Δεν ξέρω πόσοι πολλοί διαφωνούνε. Αμα θές να μάθεις τίποτα τις προκοπής διάβασε το ερευνητικό άρθρο του Harvard που σου δείχνει πώς δουλεύουνε οι τωρινές μπαταρίες στα κινητά, τη ζημιά παθάινουνε απο την γρήγορη φόρτιση και την ζέστη, πόσο κάκο είναι να το αφήνεις όλο το βράδι να φορτίσει και το γεγονός ότι η μπαταρία για να έχει την καλύτερη υγεία πρέπει να είναι πάντα μεταξί 25% και 75%. Εξού και όταν αγοράζεις καινούριο κινητό η μπαταρία δεν είναι ποτέ γεμάτη και είναι πάντα γύρω στο 60 με 70% - Οτι άλλο λένε οι "Πολλοί" που λές είναι του ράδιο αρβύλα.

Εξαρτάτε το μέγελος της μπαταρίας και το πόσο ζεσταίνετε την ώρα της φόρτισης και για τι χρονικό διάστημα της μπαταρίας μιλάμε.

Νταξει δεν καταλαβαίνω το τόνο σου , εγώ μαζί σου είμαι δεν θέλω θέλω την ασύρματη φόρτιση όμως είναι γεγονός ότι πια πολύ διαφωνούν για το πόση ζημιά κάνει στην πράξη αναλυτές και reviewers τώρα αν έχεις δίκαιο μακάρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 24/07/2025 at 13:38, KostasKri said:

Δεν ξέρω για την Samsung, αλλά συγκεκριμένα η Apple με τις ποσότητες που πουλάει είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αλλάξει components χωρίς να τα τεστάρει υπερβολικά πολύ. Όταν πουλάς πάνω από 100 εκ συσκευές, ακόμα και 0.1% fail rate να έχει η μπαταρία είναι τρομερά μεγάλο πρόβλημα. Για τους υπόλοιπους που τα flagship μοντέλα τους δεν πουλάνε ούτε τα μισά, δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Και πέρα από αυτό, και να υπάρχει η τεχνολογία, πρέπει να υπάρχει και ο προμηθευτής που θα μπορέσεις να παραδόσει τον αριθμό μπαταριών που θέλει η Apple (όπως είπαμε υπερβολικά μεγάλα νούμερα σε σχέση με ανταγωνισμό) στην ποιότητα που τα θέλει.

Αυτά είναι και ένας από τους λόγους που δεν θα δεις τρομερές διαφορές στα iPhone χρόνο με τον χρόνο. Δεν είναι μόνο για να "αρμέξουν" όπως νομίζουν πολλοί αλλά υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες.

Γι'αυτο η Samsung εχει 4 χρονια τις ιδιες καμερες υποθετω.

Μην το ψαχνεις. 90% ειναι αρμεγμα και το 10% τα υπολοιπα.

Και το κανουν και οι δυο εταιρειες, αλλες φορες λιγοτερο αλλες περισσοτερο.

Επεξ/σία από ardi21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...