Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν αναφέρει και πολλά η εφαρμογή. ούτε smart data. είναι η δεξιά εικόνα. αριστερά είναι από το crystaldiskinfo.  πέρα από αυτό το περίεργο είναι πως το crystaldisk μου βγάζει τον έναν ssd ότι έχει πεθάνει. 

image.png.b2441a00dfec457c75a266676d60d457.png

Νέο Bitmap image (1).bmpσε άλλο pc με hdsentinel

τώρα ούτε format δεν κανει, ούτε γρήγορο, ούτε κανονικό. οπότε πάει για επιστροφή. 

Επεξ/σία από marksk
Δημοσ.
42 minutes ago, marksk said:

δεν αναφέρει και πολλά η εφαρμογή. ούτε smart data. είναι η δεξιά εικόνα. αριστερά είναι από το crystaldiskinfo.  πέρα από αυτό το περίεργο είναι πως το crystaldisk μου βγάζει τον έναν ssd ότι έχει πεθάνει. 

image.png.b2441a00dfec457c75a266676d60d457.png

Νέο Bitmap image (1).bmpσε άλλο pc με hdsentinel

τώρα ούτε format δεν κανει, ούτε γρήγορο, ούτε κανονικό. οπότε πάει για επιστροφή. 

εφοσον το δεξια της wd σου λεει fail τον πας πισω.

στους nvme,ssd εχει να κανει και το wear στην εξισωση. ειχα kingston που το wear εφτασε μηδεν :P

ο δισκος απλα ειχε φαει τα ψωμια του λογω γραψε σβησε .δεν ειχε καποιο θεμα.απλα εκανε τον κυκλο του.κατι σαπια μοντελα που εδινε η Kingston.a400 αν θυμαμαι καλα.μεχρι και νεο που μου εστειλαν εγραψε ουτε terrabyte και η υγεια πηρε την κατρακυλα σιγα σιγα

η εφαρμογη εμφανιζει αυτα που πρεπει.οτι ο δισκος ειναι fail αρα τον πας πισω.δεν μας νοιαζει τι πως που. ισως να λεει καπου οτι reallocated sector count Κτλ αλλα μην σκας.πακετακι και πισω.

δειχνεις την εικονα με τα diagnostics και τερμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...