corsakias Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Με κάλεσανε από αυτούς τους αριθμούς που θεωρούνται ανεπιθύμητους και μου κάναν προσφορά Vodafone adsl σταθερα/κινητά και απεριόριστο adsl 24, μόνο με 10+€. Αυτή.τη στιγμή είμαι σε nova, ίδιες παροχές θεωρητικά τα διπλά λεφτά . Από τη μια σκέφτομαι πως δεν είναι από την ίδια τη vodafone, αλλά και πώς τα λεφτά /μήνα είναι πολύ λίγα. Έχει εικόνα κάποιος τι παίζει σχετικά? ΥΣ. Συμβόλαιο στέλνουν με courier και ΔΕΝ παρέχουν ρουτε/modem
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου αν δεν παιζει voip δεν δινουν εξοπλισμο.ζητας το συμβολαιο το διαβαζεις και κρινεις 20 hours ago, corsakias said: Με κάλεσανε από αυτούς τους αριθμούς που θεωρούνται ανεπιθύμητους και μου κάναν προσφορά Vodafone adsl σταθερα/κινητά και απεριόριστο adsl 24, μόνο με 10+€. Αυτή.τη στιγμή είμαι σε nova, ίδιες παροχές θεωρητικά τα διπλά λεφτά . Από τη μια σκέφτομαι πως δεν είναι από την ίδια τη vodafone, αλλά και πώς τα λεφτά /μήνα είναι πολύ λίγα. Έχει εικόνα κάποιος τι παίζει σχετικά? ΥΣ. Συμβόλαιο στέλνουν με courier και ΔΕΝ παρέχουν ρουτε/modem 1
d_mich Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου θα μπορούσες να στείλεις ένα μήνυμα να ρωτήσεις αν η προσφορά που σου έκαναν είναι legit. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου On 24/07/2025 at 15:11, corsakias said: μόνο με 10+€. Ρώτα αν είναι για όλο το 24μηνο ή μονο για τους πρώτους 6-8 μήνες ξέρω γω. 1
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου On 29/07/2025 at 21:23, d_mich said: θα μπορούσες να στείλεις ένα μήνυμα να ρωτήσεις αν η προσφορά που σου έκαναν είναι legit. και το βασικο να διαβασει το συμβολαιο. On 31/07/2025 at 17:09, Thresh said: Ρώτα αν είναι για όλο το 24μηνο ή μονο για τους πρώτους 6-8 μήνες ξέρω γω. κανονικα στο συμβολαιο πρεπει να αναγραφει τα παντα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα