kounga Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Καλησπέρα, ξέρετε αν όσοι κληρωθούν να λάβουν το pass δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Τουρισμος για Όλους; Ίσως ξέρετε όσοι είχατε δει τους όρους του φετινού Τουρισμός για Όλους. Θυμάμαι μόνο που είχε απαγορευτικό για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, αλλά δεν θυμάμαι να γράφει κατι για το Thessaly Pass.
Tommygre Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Περυσι πηρα το thesally και φετος το τουρισμο για ολους, οποτε ολα καλα, δεν αποκλειονται μεταξυ τους. 1 1
kounga Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 22 ώρες πριν, Tommygre είπε Περυσι πηρα το thesally και φετος το τουρισμο για ολους, οποτε ολα καλα, δεν αποκλειονται μεταξυ τους. Δυο κληρώσεις συνεχόμενα; Μπράβο για την τύχη σου! Αφου πήρες πέρυσι, επειδή δεν ξέρω τις περιοχές, τι επιλέγουμε για τις καλές παραλίες - θάλασσες, λογικά το Θεσσαλία Α ?
Tommygre Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ε ναι το Α ειναι για Πηλιο και Βολο, εγω ειχα επιλεξει το Β για Πλαστηρα η Μετεωρα, τελικα πηγα Μετεωρα στο Tsikeli με πρωινο και βραδινο https://maps.app.goo.gl/gmkf4n2r1FXB85hj7 Απλα εγω και τα δυο προγραμματα τα ειχα επιλεξει στην Β φαση Σεπτεμβριου Οκτωβριου, οπου λογικα δεν ειχε τοσες αιτησεις οσο η Α φαση Επεξ/σία 25 Ιουλίου από Tommygre 1
Tommygre Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Βγηκαν τα αποτελεσματα Κουβα και οι 5 αιτησεις που ειχα κανει.
eidikos33 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου με το Α που αξιζει να παει κανεις? κληρωθηκα νοεμβριο δεκεμβριο
glib Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, eidikos33 είπε με το Α που αξιζει να παει κανεις? κληρωθηκα νοεμβριο δεκεμβριο Και εγω το ιδιο! Θα έλεγα από τη μέσα μεριά του Πηλίου Μηλιές, Βυζιτσα, Πινακατες και μετα Αγ Γεώργιος ή Αγ. Λαυρέντιος. Οι μηλιές είναι το πιο μεγάλο χωριό, τα υπόλοιπα ειναι πιο μικρά. Αγ Γεώργιος και Αγ. Λαυρέντιος ειναι λίγο πιο απομακρυσμενα αλλα όμορφα, χωρις πολλά να κανεις. Μπορώ να πληρώσω σε όλα τα καταλύματα με την καρτα, σωστά? Απλα πρεπει να έχει pos το κατάλυμα?
lyda94 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 29/7/2025 στις 11:26 ΠΜ, Tommygre είπε Βγηκαν τα αποτελεσματα Κουβα και οι 5 αιτησεις που ειχα κανει. Έχω να πάρω κάποιο από το 21; 🤔 Μπορεί και πιο πίσω! Έχω βαρεθεί να κάνω αιτήσεις και να τρώω άκυρα!😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα