Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είναι σε σωστό σημείο του forum το θέμα μου.

Προσανατολίζομαι σε αγορά διαδρόμου γυμναστικής με σκοπό λίγο την άσκηση λόγω φόρτου εργασίας και καθιστικής κυριώς φύσης της (φροντιστής)..

Δεν έχω μεγάλο budget, οπότε ψάχνω για κάτι vfm και ψάχνοντας έπεσα πάνω στους Oxford. 

Έχει κανείς άποψη για αυτούς; είμαι αρκετά παχουλός ~120-125kg οπότε πιθανά μοντέλα που μάλλον ταιριάζουν ειναι τα:

Oxford Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Αναδιπλούμενος Για Χρήστη Eώς 150kg 1.5 HP GM-3806 - 280 Ε

Oxford Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Αναδιπλούμενος Για Χρήστη Eώς 150kg 3.HP GM-2710 - 399Ε

Oxford Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Αναδιπλούμενος Για Χρήστη Eώς 180kg 2.0 HP GM-4014 - 415 Ε

Oxford Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Αναδιπλούμενος Για Χρήστη Eώς 150kg 3.0HP GM-2733 - 599 Ε

Αν κάποιος εχει στην κατοχή του θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη του καθώς reviews δεν εχω βρει πουθενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για τους διαδρόμους και δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό αλλά για το θέμα της εκγύμνασης η πιο σωστή προσέγγιση θα ήταν να μην κάνεις τρέξιμο αν δεν χάσεις καμιά 20αριά κιλά πρώτα καθώς εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι για το μυοσκελετικό και ιδιαίτερα τα γόνατα. Μόνο περπάτημα για αρχή και αυτό προσεκτικά

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 hours ago, UlveRz said:

Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είναι σε σωστό σημείο του forum το θέμα μου.

Προσανατολίζομαι σε αγορά διαδρόμου γυμναστικής με σκοπό λίγο την άσκηση λόγω φόρτου εργασίας και καθιστικής κυριώς φύσης της (φροντιστής)..

Δεν έχω μεγάλο budget, οπότε ψάχνω για κάτι vfm και ψάχνοντας έπεσα πάνω στους Oxford. 

Έχει κανείς άποψη για αυτούς; είμαι αρκετά παχουλός ~120-125kg οπότε πιθανά μοντέλα που μάλλον ταιριάζουν ειναι τα:

Oxford Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Αναδιπλούμενος Για Χρήστη Eώς 150kg 1.5 HP GM-3806 - 280 Ε

Oxford Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Αναδιπλούμενος Για Χρήστη Eώς 150kg 3.HP GM-2710 - 399Ε

Oxford Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Αναδιπλούμενος Για Χρήστη Eώς 180kg 2.0 HP GM-4014 - 415 Ε

Oxford Pro Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής Αναδιπλούμενος Για Χρήστη Eώς 150kg 3.0HP GM-2733 - 599 Ε

Αν κάποιος εχει στην κατοχή του θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη του καθώς reviews δεν εχω βρει πουθενα.

θα ειμαι εκτος θεματος και συγνωμη αλλα πιο πολυ τοπο θα πιασουν τα λεφτα σου σε γυμναστηριο που θα μπορεις να κανεις και διαδρομο αλλα κ βαρη για να βαλεις και μυικο ιστο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...