iSAD Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Καλημέρα Friends, είμαι στην αναζήτηση μια συσκεύης e-book reader και θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν. Αρχικά να αναφέρω πώς δεν είμαι "βιβλιοφάγος" , θέλω κατά κύριο λόγο να διαβάζω το βράδυ πρίν τον ύπνο ένα μισάωρο (επομένω οθόνη χώρις να επηράζει τιπου tablet) μέσα στην μέρα ίσως βρώ λίγο χρόνο και τέλος παραλία (πιο σπάνια απλα το αναφέρω) Έχω κάνει μια μικρή αναζήτηση αλλά δεν μπορώ ακόμα να πάρω την απόφαση , νομίζω πως το Kobo Clara BW είναι η καλύτερη επιλογή αλλά σκέφτομαι πως ίσως να μην το αξιοποιήσω όσο νομίζω για τα 180€ . Βρήκα και κάποια πιο παλιά μοντέλα kindle στο Aliexpress στα 60€ περίπου αλλά δεν ξέρω για το θέμα οθόνης πως ανταποκρίνεται. Ευχαριστώ!
Nate Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Έχει ένα θέμα εδώ αν ενδιαφέρεσαι να δεις παραπάνω γνώμες και κριτικές. Εγώ έχω ένα kindle, αν θυμάμαι καλά είναι το 10th generation, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Οι e-ink οθόνες είναι φοβερές, δεν κουράζουν καθόλου τα μάτια. Είναι τέλειες όσον αφορά βιβλία χωρίς χρώματα και χωρίς εικόνες, και σε format τύπου epub/azw3/mobi, όχι pdf. Τώρα αν πας σε έγχρωμο, δεν ξέρω τι παίζει με αυτά, καθώς και ποιο μέγεθος είναι καλό για pdf. Αλλά για τους τύπους αρχείων που σου είπα και το απλό kindle που έχω είναι σούπερ. Κατέβασε οπωσδήποτε το calibre, είναι πρόγραμμα επεξεργασίας βιβλίων και κάνει και άλλα, έχει και plugins. Εγώ κατεβάζω βιβλία πειρατικά και αν είναι epub τα μετατρέπω σε azw3 για ανάγνωση στο kindle (δεν υποστηρίζει epub). Η μετατροπή είναι τέλεια, ποτέ δεν έχω καταλάβει διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα