fasmatikos Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση (στο skroutz είναι >360+, amazon.de >320E), δεν τα έχω πετύχει τόσο χαμηλά ξανά και αν εξαιρέσεις το sale service του Κώτσου, και το συνδυάσεις και με καμιά εξαργύρωση Alpha bonus (I did ;)) βγαίνει πολύ χαμηλά! Μίλησα με Κώτσο και μου είπαν ότι έχουν περίπου 1, 2 τεμάχια (μη-εκθεσιακά) στα καταστήματα που δείχνουν διαθεσιμότητα... +2,99Ε για μεταφορικά / 2,49Ε για skroutz point Bose QuietComfort Ultra Black Bluetooth Ακουστικά Κεφαλής | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Εγώ τα τσίμπησα ! Τί λέτε? Επεξ/σία 25 Ιουλίου από fasmatikos 1
drunkdonkey Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Τι production με Bluetooth ακουστικά; Έχω πάρει για δώρο τα απλά Quietcomfort στα 190 και είναι πολύ καλά. Καλό anc και ωραίος ήχος.. επίσης πολύ σημαντικό ότι είναι πολύ άνετα.. βέβαια καλοκαιρι όπως με όλα τα ακουστικά ζεσταίνεσαι. Στα 250 είναι καλή τιμή για τα ultra νομίζω. 3
fasmatikos Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 30 minutes ago, babality said: τα θες για casual use ή production? Είχα τα Sony xm3, και έκανα update στα QC Ultra για office+casual use... όταν τα πάρω θα δω αν τα βιντάκια στο Youtube ισχύουν και για εμενα...
fasmatikos Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 18 minutes ago, Petros267 said: καλυτερα αυτα η τα sony xm4? Θα σου απαντήσω σε λίγο, δεδομένου ότι τα xm4 είναι πρακτικά τα xm3 που είχα + multipoint... (δεν νομίζω ότι είχαν major διαφορές σε ήχο/features κλπ)
jerry banana Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 22 ώρες πριν, babality είπε τα θες για casual use ή production? φιλε audiophile κοιταει αλλες μαρκες και αλλες τιμες. Εαν αρχαριος ας ξεκινησει απο τα sennheiser 660s2 και καρτες ηχου κλπ. Αλλα οταν μιλαμε για bluetooth το μονοδρομο τον ειχε παντα τα xm4 της sony τα οποια εχω και σε πτησεις με εχουν βγαλει παλικαρι. Μπαινουν μωρα μεσα και ενω ολοι κλαινε εγω λεω "κανενα θεμα" τα φοραω με το καλυτερο anc της αγορας και ειμαι στο κοσμο μου ακουγοντας μουσικη ή podcast. Σε νημα για bluetooth εαν ρωτας "τι τα θες" ειναι λιγο ατοπο. Τα bose ultra ειναι τιμια με αξιοπρεπη anc για αλλη χρηση. Οχι αγνη μουσικη αλλα χρηση σε μεσα κλπ. Βεβαια εξαρταται και το που βρισκεσαι γιατι στην Αθηνα στα μεσα και ειδικα σε συγκεκριμενους σταθμους δεν θα προτεινα χρηση τοσο ακριβων παρελκομενων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα