Προς το περιεχόμενο

Paypal Dispute

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από NikosKallithea,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κουλό ειναι αυτο πάλι.

Δεν μπορεις με κανενα τροπο να αποδειξεις οτι το εδωσες, απο τι καταλαβαινω ειναι κατι που το κανεις συχνα, εχεις καποια εμπειρια για κατι τετοιο, πως διασφαλιζεις οτι οντως τα εδωσες. Καταρχάς εγραψες στο Paypal, απο τι ξερω στο dispute δεν απλα δικαιωνει καπιοον ειναι σιγουρο οτι μιλαει και με τον πωλητη. Δηλαδη πρεπει να οσυ ηρθε κατι για να δωσεις σαν στοιχεια και να πεις πως θα το χειριστεις, οποτε μηπως κατι αλλο έγινε;

Το να ρωτησουμε ολοι την απορια τι εινια αυτο που πουλησες για 800€ telegram πραγματικα θα μας άνοιγες τα μάτια.

4 minutes ago, NikosKallithea said:

Τo sisaki κατι μου λεει🥰

καποιος θα ελεγε οτι κανεις profiling.....................

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, Ukforthemoment said:

Σε έπαιξε καλά .Επρεπε να ζητήσεις να σε πληρώσει με pay friends and family ώστε να μην μπορεί να τα πάρει πίσω.Αλλά απο την άλλη αν ήσουν εσύ ο απατεώνας τότε θα την είχε πατήσει εκείνος.

Σαν άσχετος ακόμα δεν καταλαβαίνω τι συνδρομή είναι αυτή για 800€ τον χρόνο.

Δύο post με την ίδια απορία, Χρειάζεται να γνωρίζουμε τι υπηρεσία είχε;Άλλο είναι το θέμα του τοπικ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Σπυρος Ζιαβρος είπε

Δύο post με την ίδια απορία, Χρειάζεται να γνωρίζουμε τι υπηρεσία είχε;Άλλο είναι το θέμα του τοπικ 

Ρωτάει και άλλος αν δεις.

Δεν σου κάνει εντύπωση οτι δεν πολεμάει καθόλου την απόφαση του ΡΡ?Μήπως και αυτή δεν έχει καθαρή την φωλιά της;

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, Ukforthemoment said:

Ρωτάει και άλλος αν δεις.

Δεν σου κάνει εντύπωση οτι δεν πολεμάει καθόλου την απόφαση του ΡΡ?Μήπως και αυτή δεν έχει καθαρή την φωλιά της;

Προσωπικό παράδειγμα...κάνω edit video...Μου έχει τύχει το ίδιο σκηνικό για 400€ και το βίντεο το πήρε ο άλλος και τα χρήματα του όσες προσπάθειες και να έκανα στο Χρειάζεται λοιπόν εσύ να ξέρεις τι κάνει ο άλλος;Δεν είναι πληροφορία που χρειάζεται για να απαντήσουμε την ερώτηση του ανθρώπου 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Σπυρος Ζιαβρος είπε

Προσωπικό παράδειγμα...κάνω edit video...Μου έχει τύχει το ίδιο σκηνικό για 400€ και το βίντεο το πήρε ο άλλος και τα χρήματα του όσες προσπάθειες και να έκανα στο Χρειάζεται λοιπόν εσύ να ξέρεις τι κάνει ο άλλος;Δεν είναι πληροφορία που χρειάζεται για να απαντήσουμε την ερώτηση του ανθρώπου 

Δεν την υποχρεώνει κανείς να απαντήσει , όπως και δεν απαντάει.Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου.

Στο τέλος τέλος δεν έχασε κάτι αυτή.Τα λεφτά τα τράβηξε σε λογαριασμό της.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Σπυρος Ζιαβρος είπε

Ακριβώς αυτο..στο τελεγκραμ βάζουν ψευδώνυμα οως να αποδείξω ότι είναι το ίδιο άτομο;  δεν μπορώ και δε θα βγάλω άκρη με το paypal..Αν δεν πληρώσω είναι το θέμα μου θα στείλει το ποσό σε εισπρακτικη; θα έχω νομικά θέματα ; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Σπυρος Ζιαβρος είπε

Δεν είναι πληροφορία που χρειάζεται για να απαντήσουμε την ερώτηση του ανθρώπου 

Η παροχή πληροφορίας για το τι υπηρεσία παρέχει καποιος που πληρώνεται μέσω ππ είναι το σημαντικότερο ολων για να πάρεις ή να χάσεις τα λεφτά σου.

Εξάλλου το ππ ζητα αναλυτικά τον λόγο, αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς πάνε τα λεφτα πέταξαν. 

Αν η παροχη ειναι ανώνυμη δεν εχεις καμία τυχη με το σαπορτ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Η παροχή πληροφορίας για το τι υπηρεσία παρέχει καποιος που πληρώνεται μέσω ππ είναι το σημαντικότερο ολων για να πάρεις ή να χάσεις τα λεφτά σου.

Εξάλλου το ππ ζητα αναλυτικά τον λόγο, αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς πάνε τα λεφτα πέταξαν. 

δεν πέταξαν.Τα λεφτά η κοπελιά τα πήρε.Αν θα έχει συνέπειες ρωτάει.

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, Σπυρος Ζιαβρος said:

εγω ρωτησα ξεκαθαρα, οταν κανεις dispute οσες φορες εχω κανει, περιμενει να απαντησει ο αγοραστης, η αλλη πλευρα δηλαδη. Δεν της πηγε ποτε τετοια ερωτηση, τι απαντησε, δεν λεει. Δεν υπαρχει περιπτωση απλα να εκανε dispute καποιος για τοσα λεφτα και να ειπαν οκ παρτα. Για να βοηθησουμε πρεπει να απανταμε σε καποιες βασικες ερωτησεις και οχι να γινετε ανακύκλωση σε ανουσια replies απο την OP

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, great είπε

εγω ρωτησα ξεκαθαρα, οταν κανεις dispute οσες φορες εχω κανει, περιμενει να απαντησει ο αγοραστης, η αλλη πλευρα δηλαδη. Δεν της πηγε ποτε τετοια ερωτηση, τι απαντησε, δεν λεει. Δεν υπαρχει περιπτωση απλα να εκανε dispute καποιος για τοσα λεφτα και να ειπαν οκ παρτα. Για να βοηθησουμε πρεπει να απανταμε σε καποιες βασικες ερωτησεις και οχι να γινετε ανακύκλωση σε ανουσια replies απο την OP

Οχ8 δεν μου ήρθε ερώτηση..ίσως έκανε το άλλο charge back απευθείας απ τη κάρτα του και τώρα βγάζει αρνητικό υπόλοιπο εμένα..

Δημοσ.

Συνέπειες 

Ένα υψηλό αρνητικό υπόλοιπο (χρέος) στο PayPal **που δεν πληρώνεις** μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις:

1. **Κλείδωμα & Απενεργοποίηση Λογαριασμού:**

* Ο λογαριασμός σου θα **απενεργοποιηθεί αμέσως** και δεν θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για αγορές, παραλαβή χρημάτων ή αποστολές.

* Τα οποιαδήποτε χρήματα που εισέρχονται στον λογαριασμό θα **κρατούνται για την κάλυψη του χρέους**.

2. **Εσωτερικές Ενέργειες Είσπραξης από την PayPal:**

* Θα λάβεις **επαναλαμβανόμενες ειδοποιήσεις** (email, ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, ενδεχομένως τηλεφωνήματα) για την εξόφληση.

* Θα προστεθούν **τόκοι καθυστέρησης και πιθανά πρόστιμα** στο αρχικό χρέος, αυξάνοντάς το.

3. **Διαβίβαση σε Εταιρεία Εξωτερικής Είσπραξης (Collection Agency):**

* Αν το χρέος παραμείνει ακατάβατο (συνήθως μετά από 90-180+ ημέρες), η PayPal **θα το πουλήσει** σε εξειδικευμένη εταιρεία είσπραξης.

* Οι εταιρείες είσπραξης είναι **πολύ επιθετικές** (συνεχείς κλήσεις, επιστολές) και μπορούν να προσθέσουν δικά τους τέλη.

4. **Βλάβη στο Πιστωτικό Σκορ (Αν ζεις σε χώρα με αναφορά):**

* Σε χώρες όπου η PayPal αναφέρει σε πιστωτικά γραφεία (π.χ. ΗΠΑ, Καναδάς, ΗΒ, Γερμανία κ.ά.), το χρέος **θα εμφανιστεί στο πιστωτικό σου ιστορικό** ως "κακό χρέος" ή "διαβιβασμένο για είσπραξη".

* Αυτό **καταστρέφει σοβαρά το πιστωτικό σκορ** σου για **έως 6-7 χρόνια**, δυσκολεύοντας τη λήψη δανείων, πιστωτικών καρτών, ενοικίαση σπιτιού κ.λπ.

5. **Νομικές Ενέργειες:**

* Για **πολύ μεγάλα χρέη** (συνήθως χιλιάδες ευρώ/δολάρια), η εταιρεία είσπραξης ή η PayPal **μπορεί να σε μηνύσει**.

* Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε **κατάσχεση μισθού**, **κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών** ή **κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων** (ανάλογα με τη νομοθεσία της χώρας σου).

6. **Οριστική Αποκλεισμός από την PayPal:**

* Είναι πολύ πιθανό να **μην μπορέσεις ποτέ ξανά** να ανοίξεις λογαριασμό PayPal στο όνομά σου.

**Συμβουλή:**

* **ΜΗΝ αγνοείς το πρόβλημα.** Όσο περισσότερο το αφήνεις, τόσο χειροτερεύουν οι επιπτώσεις και το χρέος μεγαλώνει.

* **Επικοινώνησε με την Υποστήριξη της PayPal** **αμέσως**. Εξήγησε την κατάστασή σου.

* **Ρώτησε για δυνατότητες:** Μερικές φορές η PayPal προσφέρει **προγράμματα εξόφλησης** (δόσεις) ή **έκπτωση για εφάπαξ εξόφληση** (settlement) αν μπορείς να πληρώσεις ένα μέρος αμέσως. Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο.

Η αντιμετώπιση του χρέους είναι πάντα προτιμότερη από την αγνόησή του, καθώς οι μακροπρόθεσμες συνέπειες (ειδικά στο πιστωτικό σκορ και το δικαστικό κόστος) μπορεί να είναι πολύ βαρύτερες.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

δεν πέταξαν.Τα λεφτά η κοπελιά τα πήρε.Αν θα έχει συνέπειες ρωτάει.

Τα πήρα και αυτός πάλι πίσω όλο το ποσό..επειδή τηλ δεν είχα τίποτα μέσα στο paypal μου το βγαζει αρνητικό υπόλοιπο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sisaki είπε

Οχ8 δεν μου ήρθε ερώτηση..ίσως έκανε το άλλο charge back απευθείας απ τη κάρτα του και τώρα βγάζει αρνητικό υπόλοιπο εμένα..

Δεν παίζει αυτό που λες.

1 λεπτό πριν, Sisaki είπε

Τα πήρα και αυτός πάλι πίσω όλο το ποσό..επειδή τηλ δεν είχα τίποτα μέσα στο paypal μου το βγαζει αρνητικό υπόλοιπο 

Μπας και τα κάνατε πλακάκια μεταξύ σας;

• Like 3
Δημοσ.
9 minutes ago, Sisaki said:

23 minutes ago, Ukforthemoment said:

Δεν την υποχρεώνει κανείς να απαντήσει , όπως και δεν απαντάει.Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου.

τωρα καταλαβαινεις οτι δεν κολλάει καθολου το σενάριο. Κατι άλλο εχει γίνει που μάλλον δεν το εχει καταλάβει. Ανοιξες καπου και εβαλες κωδικους Pyapal. 

Πρόβλημα δεν εχουμε εμεις η κοπέλα το έχει αλλα πρεπει να ξερουμε τι πουλησε και πως το πουλησε.

Δημοσ.
1 hour ago, NikosKallithea said:

Συνέπειες 

Ένα υψηλό αρνητικό υπόλοιπο (χρέος) στο PayPal **που δεν πληρώνεις** μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις:

1. **Κλείδωμα & Απενεργοποίηση Λογαριασμού:**

* Ο λογαριασμός σου θα **απενεργοποιηθεί αμέσως** και δεν θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για αγορές, παραλαβή χρημάτων ή αποστολές.

* Τα οποιαδήποτε χρήματα που εισέρχονται στον λογαριασμό θα **κρατούνται για την κάλυψη του χρέους**.

2. **Εσωτερικές Ενέργειες Είσπραξης από την PayPal:**

* Θα λάβεις **επαναλαμβανόμενες ειδοποιήσεις** (email, ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, ενδεχομένως τηλεφωνήματα) για την εξόφληση.

* Θα προστεθούν **τόκοι καθυστέρησης και πιθανά πρόστιμα** στο αρχικό χρέος, αυξάνοντάς το.

3. **Διαβίβαση σε Εταιρεία Εξωτερικής Είσπραξης (Collection Agency):**

* Αν το χρέος παραμείνει ακατάβατο (συνήθως μετά από 90-180+ ημέρες), η PayPal **θα το πουλήσει** σε εξειδικευμένη εταιρεία είσπραξης.

* Οι εταιρείες είσπραξης είναι **πολύ επιθετικές** (συνεχείς κλήσεις, επιστολές) και μπορούν να προσθέσουν δικά τους τέλη.

4. **Βλάβη στο Πιστωτικό Σκορ (Αν ζεις σε χώρα με αναφορά):**

* Σε χώρες όπου η PayPal αναφέρει σε πιστωτικά γραφεία (π.χ. ΗΠΑ, Καναδάς, ΗΒ, Γερμανία κ.ά.), το χρέος **θα εμφανιστεί στο πιστωτικό σου ιστορικό** ως "κακό χρέος" ή "διαβιβασμένο για είσπραξη".

* Αυτό **καταστρέφει σοβαρά το πιστωτικό σκορ** σου για **έως 6-7 χρόνια**, δυσκολεύοντας τη λήψη δανείων, πιστωτικών καρτών, ενοικίαση σπιτιού κ.λπ.

5. **Νομικές Ενέργειες:**

* Για **πολύ μεγάλα χρέη** (συνήθως χιλιάδες ευρώ/δολάρια), η εταιρεία είσπραξης ή η PayPal **μπορεί να σε μηνύσει**.

* Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε **κατάσχεση μισθού**, **κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών** ή **κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων** (ανάλογα με τη νομοθεσία της χώρας σου).

6. **Οριστική Αποκλεισμός από την PayPal:**

* Είναι πολύ πιθανό να **μην μπορέσεις ποτέ ξανά** να ανοίξεις λογαριασμό PayPal στο όνομά σου.

**Συμβουλή:**

* **ΜΗΝ αγνοείς το πρόβλημα.** Όσο περισσότερο το αφήνεις, τόσο χειροτερεύουν οι επιπτώσεις και το χρέος μεγαλώνει.

* **Επικοινώνησε με την Υποστήριξη της PayPal** **αμέσως**. Εξήγησε την κατάστασή σου.

* **Ρώτησε για δυνατότητες:** Μερικές φορές η PayPal προσφέρει **προγράμματα εξόφλησης** (δόσεις) ή **έκπτωση για εφάπαξ εξόφληση** (settlement) αν μπορείς να πληρώσεις ένα μέρος αμέσως. Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο.

Η αντιμετώπιση του χρέους είναι πάντα προτιμότερη από την αγνόησή του, καθώς οι μακροπρόθεσμες συνέπειες (ειδικά στο πιστωτικό σκορ και το δικαστικό κόστος) μπορεί να είναι πολύ βαρύτερες.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το chatgpt είναι σωστό πάντα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...