Προς το περιεχόμενο

AdGuard VPN: 5-Yr Subscription + AdGuard DNS $24.48 ~(21€) από stacksocial.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AdGuard VPN: 5-Yr Subscription + AdGuard DNS $24.48 περίπου (21€)

image.png.361f6e1d2f446a557e3d840bc6e2fd46.png

και δωρεάν το AdGuard DNS personal plan απευθείας από την AdGuard μέσο του vpn plan χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή αγορά.

Προσφορά απο www.stacksocial.com
coupon: deal30

Το κουπόνι αυτό -30% μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το καλάθι και για μικρότερη χρονική συνδρομή ή και για συνδυαστικά ή για άλλα προϊόντα από την σελίδα.

Παρατηρήσεις μου από τις λίγες ώρες που το έχω χρησιμοποιήσει :

Spoiler

Proprietary VPN app το οποίο δουλεύει με δικό τους κλειστό vpn protocol..

To vpn app δεν ειναι open source

Για Manual setup υποστηρίζει μόνο vpn IKEv2 (αναφέρει οδηγίες για “router” αλλά τα συγκεκριμένα στοιχεία μπορούν να μπουν απάθειας σε οποιαδήποτε vpn client και στα native τον major OS’s χωρίς να χρειάζεται το app τους καθόλου.)

Οι χώρες που μπορείς να διαλέξεις από το manual setup με IKEv2 είναι μονο 5  

United States (New York)

Germany (Frankfurt)

United Kingdom (London)

Netherlands (Amsterdam)

Finland (Helsinki)

χώρες μέσο του app 51 μερικές αναφέρουν coming soon όποτε προσοχή. 

Οι ταχύτητες δεν είναι και οι καλύτερες.. Εχω συμμετρική fiber χιλιάρα (1000/1000 down/up) και αυτές είναι οι μετρήσεις μέσω ethernet με την εφαρμογή adguard vpn για windows στο speedtes.net σε single‑mode: Romania(Bucharest) - Greece(athens)Germany( Frankfurt) - USA(Boston)

Αλλά πιστεύω καλό deal ειδικά για συνδυαστική χρήση με το AdGuard content blocker που έχει αναρτηθεί και από παλιότερη προσφορά από την ίδια σελίδα 

To AdGuard dns personal δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη οπότε δεν έχω κάποια παρατήρηση να κάνω , χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό τον public server όμως και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Screenshots:

image.jpeg.8b15120e70fcfa76e38952b93da19162.jpegimage.jpeg.9975074024ba1b7a2f9ecc6a0d04c0a2.jpegIMG_5708.jpeg.872913e5d0f5ae12bb612a1e2b23d62c.jpeg

Επεξ/σία από 2kSilverGuy
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικα αξιζει adguard vpn ? Απο οτι βλεπω δεν ειναι audited vpn. Διαβασα οτι ενδεχεται να υπαρχει dns leak και ip leak σε torrents. Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια ? 

Ερωτηση, το AdGuard DNS πως παει απευθειας γιατι δεν μου το βγαζει. Μηπως εαν γινει η αγορα αποδιδεται αργοτερα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, DC είπε

Τελικα αξιζει adguard vpn ? Απο οτι βλεπω δεν ειναι audited vpn. Διαβασα οτι ενδεχεται να υπαρχει dns leak και ip leak σε torrents. Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια ? 

Ερωτηση, το AdGuard DNS πως παει απευθειας γιατι δεν μου το βγαζει. Μηπως εαν γινει η αγορα αποδιδεται αργοτερα ?

Τώρα για την αξιοπιστία του ούτε εγώ γνωρίζω να πω την αλήθεια… όσο αφορά το ip leak θεωρώ ότι αν το torrent client υποστηρίζει IPsec/IKEv2 και του περάσεις το configuration είναι στο χέρι της εφαρμογής torrent να περάσει όλο το traffic από το VPN και αν υπάρχει διακοπή να εφαρμόσει kill switch 

Όσο αφορά το Adguard DNS γίνετε αυτόματα η ενεργοποίηση στο account με την αγορά του vpn από την ίδια την εταιρία δεν χρειάζεται καμία αλλαγή ενέργεια

Επεξ/σία από 2kSilverGuy
Δημοσ.

Τσίμπισα αυτή την προσφορά πριν κανένα μήνα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα, ενώ η ταχύτητα είναι σαφώς καλύτερη από το Nordvpn που είχα για ένα διάστημα πριν. Τώρα για leak και τέτοια, δεν ξέρω. Ας απαντήσει κάποιος πιο ψαγμένος.

Στα τόρεντ πάντως και στα αθλητικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. 

Μόνο στο νετφλιξ αν το αφήσω ενεργοποιημένο, δεν μου εμφανίζει κάποιες παλιές σειρές που παρακολουθώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...