Hot_Wolf Δημοσ. Παρασκευή στις 05:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:26 μμ (επεξεργασμένο) Έχει ιδέα κανένας πού μπορώ να πουλήσω εξοπλισμό μουσικής πικ-απ, μίκτες, κονσόλες στην Ελλάδα, κατά προτίμηση Αθήνα, σε νορμάλ τιμές; Έβαλα στο Ebay κάποια μηχανήματα και έφυγαν γρήγορα και σε καλές τιμές παραδόξως χωρίς ερωτήσεις και παζάρια, σε αντίθεση με το fb marketplace pου 100 έστειλαν και κανένας δεν πήρε τίποτα. Αλλά τα fees, η εφορία και το ταχυδρομείο για τα ογκώδη και ακριβά μηχανήματα που μου έμειναν καθιστούν αδύνατον να βάλω και αυτά εκεί. Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:37 μμ από Hot_Wolf
Hot_Wolf Δημοσ. Παρασκευή στις 05:44 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:44 μμ 2 λεπτά πριν, fmarkos είπε https://noiz.gr/ Το παρακολουθώ καιρό το site, τα έχω και εκεί. Κάποιες αγγελίες με παρόμοια μηχανήματα έχουν από πέρυσι να φύγουν απ' ότι είδα. 🥲
fmarkos Δημοσ. Παρασκευή στις 05:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:55 μμ Ρίχνεις τιμή σιγά σιγά μέχρι να φύγουν.
Hot_Wolf Δημοσ. Παρασκευή στις 06:05 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:05 μμ 9 λεπτά πριν, fmarkos είπε Ρίχνεις τιμή σιγά σιγά μέχρι να φύγουν. Ολοκαίνουργιο Pioneer xdj-rr, 1390e + 150 η βαλίτσα = 1540€ τα είχα πάρει. Πόσο να το βάλω να φύγει πχ;
fmarkos Δημοσ. Παρασκευή στις 06:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:30 μμ Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κρήνεις εσύ. Για μένα η σωστή τιμή είναι πάνω από το ποσό που σκέφτεσαι με τόσα χρήματα καλύτερα να το κρατήσω ή να το χαρήσω σ ένα φίλο. Από την άλλη έχει να κάνει και με τις ανάγκες σου, αν καίγεσαι για χρήματα ή όχι. 2
Hot_Wolf Δημοσ. Παρασκευή στις 07:16 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 07:16 μμ 27 λεπτά πριν, fmarkos είπε Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κρήνεις εσύ. Για μένα η σωστή τιμή είναι πάνω από το ποσό που σκέφτεσαι με τόσα χρήματα καλύτερα να το κρατήσω ή να το χαρήσω σ ένα φίλο. Από την άλλη έχει να κάνει και με τις ανάγκες σου, αν καίγεσαι για χρήματα ή όχι. Thanks για την συμβουλή! Να το χαρίσω δύσκολο μάλλον αδιανόητο, καλύτερα να το βάλω φωτιά ή να το σπάσω χαχα. Ούτε γλυφιτζούρι δεν μου έχει χαρίσει κάποιος όταν είχα στενέματα. Σφραγισμένο technics mk2 και 1500 ευρώ δεν πρόκειται να το πάρει κανένας εδώ, εξωτερικό 3000 ευρώ θα έφευγε αστραπιαία. Και δεν εκτιμά ο κόσμος εδώ την αξία κάποιων πραγμάτων και είναι σίγουρα ζόρικη η κατάσταση οικονομικά και το χειρότερο που έχω καταλάβει είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανένας πραγματικά να αγοράσει ένα μηχάνημα ή ένα δίσκο ή οτιδήποτε συλλεκτικό αν δεν έχει την προοπτική να το πουλήσει αργότερα να βγάλει χρήματα.
lector Δημοσ. Παρασκευή στις 08:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:14 μμ Εχεις κοιταξει σχετικα γκρουπακια στο FB; Δε μιλαω για marketplace αλλα γκρουπς για DJs ή για ηχοληπτες / τεχνικους ηχου κλπ. *στην τελευταια σου προταση θα διαφωνησω... Ενας πραγματικος συλλεκτης θελει ενα αντικειμενο για να το εχει στην κατοχη του. Αλλιως δεν ειναι συλλεκτης, ειναι εμπορας. Εξαιρουνται βεβαια οι περιπτωσεις που καποιος συλλεκτης θα αναγκαστει να πουλησει λογω οικονομικης αναγκης, και θα το κανει βαρια. Εχω φιλο μουσικοφιλο με συλλογη βινυλιων, που καποτε στα γεννεθλια του μαζευτηκαμε και του πηραμε ενα MK2. Κοντεψε να φουνταρει απ'το μπαλκονι απο τη χαρα του. 1
Hot_Wolf Δημοσ. Παρασκευή στις 09:15 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:15 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lector είπε Εχεις κοιταξει σχετικα γκρουπακια στο FB; Δε μιλαω για marketplace αλλα γκρουπς για DJs ή για ηχοληπτες / τεχνικους ηχου κλπ. *στην τελευταια σου προταση θα διαφωνησω... Ενας πραγματικος συλλεκτης θελει ενα αντικειμενο για να το εχει στην κατοχη του. Αλλιως δεν ειναι συλλεκτης, ειναι εμπορας. Εξαιρουνται βεβαια οι περιπτωσεις που καποιος συλλεκτης θα αναγκαστει να πουλησει λογω οικονομικης αναγκης, και θα το κανει βαρια. Εχω φιλο μουσικοφιλο με συλλογη βινυλιων, που καποτε στα γεννεθλια του μαζευτηκαμε και του πηραμε ενα MK2. Κοντεψε να φουνταρει απ'το μπαλκονι απο τη χαρα του. Θα το ελέγξω αυτό με το facebook! Thanks! - τρομερή κίνηση να κάνετε αυτό το δώρο. Κι εγώ όταν το είχα αγοράσει δεν πίστευα από τη χαρα μου. Από τα καλύτερα μηχανήματα που έχουν βγει ποτέ, τόσο καλαίσθητο, μόνο στην όψη του καταλαβαίνει κάποιος περί τίνος πρόκειται. Άλλες εποχές, πλεον έχουν φθαρεί οι ανθρώπινες σχέσεις εχω τόσους "φιλους" με dslr δεν ήρθε ένας να βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες τα μηχανήματα. Αλλά όπως είχε πει και ο τάκι Τσαν στην Αθήνα δεν έχω φίλους, μόνο γνωστούς. 🤣🤣 Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:28 μμ από Hot_Wolf 1
lector Δημοσ. Παρασκευή στις 10:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:12 μμ 55 λεπτά πριν, Hot_Wolf είπε Θα το ελέγξω αυτό με το facebook! Thanks! - τρομερή κίνηση να κάνετε αυτό το δώρο. Κι εγώ όταν το είχα αγοράσει δεν πίστευα από τη χαρα μου. Από τα καλύτερα μηχανήματα που έχουν βγει ποτέ, τόσο καλαίσθητο, μόνο στην όψη του καταλαβαίνει κάποιος περί τίνος πρόκειται. Άλλες εποχές, πλεον έχουν φθαρεί οι ανθρώπινες σχέσεις εχω τόσους "φιλους" με dslr δεν ήρθε ένας να βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες τα μηχανήματα. Αλλά όπως είχε πει και ο τάκι Τσαν στην Αθήνα δεν έχω φίλους, μόνο γνωστούς. 🤣🤣 Καλα, μην τρελαινεσαι τοσο με τις φωτογραφιες. Μια χαρα θα κανεις δουλεια και με το κινητο. Πιο σημαντικο ειναι να "φυτεψεις" εμπιστοσυνη στον πιθανο αγοραστη. Οσο για την XDJ, με βαση αυτα που βλεπω απο συναδελφους, συχνα τους τρωει ο πωπος τους να αλλαζουν κονσολες (πραγμα που εγω δεν το κατανοω προσωπικα, αλλα περι ορεξεως). Οποτε δεν πιστευω οτι θα δυσκολευτεις να τη διωξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα