jonisp1 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Καλησπέρα, έχει βγάλει ο Κωτσόβολος το starlink standard kit σε προσφορά https://www.kotsovolos.gr/computing/networking/modems-routers/299293-starlink-standard-kit-v4
manosfp Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Τι προσφορά είναι αυτή όταν ο Ελον το δίνει τζάμπα με δέσμευση ένα έτος;
Ashaman Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 20 minutes ago, manosfp said: Τι προσφορά είναι αυτή όταν ο Ελον το δίνει τζάμπα με δέσμευση ένα έτος; Ο Ελον σε δεσμευει για 12 * μηνιαιο κοστος ακομα κι αν το χρειαζεσαι μονο για 1 μηνα. Και μετα δε σου μενει αν κανεις διακοπη. Πες οτι το θες για 1-2 μηνες το χρονο, καθε χρονο. Τι συμφερει? 1
manosfp Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 2 μήνες το χρόνο από κωτσο κάνουν 314. 12 μήνες από ελον κάνουν 480 και μετά είναι δικό σου για να το ενεργοποιείς ακόμα και ένα μήνα το χρόνο. Δεν αναφέρω καν ότι στο μήνα πάνω αν το κάνεις lite πέφτεις από τα 40 το μήνα στα 30,δηλαδή 360. Διαλέγεις και παίρνεις.
JohnnyX Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Και εγώ πέρσι το πήρα 250 (gen2) με αποκλειστικό σκοπό να το χρησιμοποιώ 2 μήνες το χρόνο (max)
manosfp Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Για 2 μήνες το χρόνο ρε παιδιά βάλτε ένα cosmote unlimited.. 5
jonisp1 Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 1 ώρα πριν, manosfp είπε Τι προσφορά είναι αυτή όταν ο Ελον το δίνει τζάμπα με δέσμευση ένα έτος; Εγώ το πήρα πρίν 1 μήνα περίπου απο Κωτσόβολο ( στα 350 ) γιατι το χρειαζόμουν άμεσα και μόνο για καλοκαιρινούς μήνες, αν δεν το χρειαζόμουν άμεσα, λογικά και εγω το δωρεάν απο την starlink θα έπαιρνα
ideal09 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, manosfp είπε Για 2 μήνες το χρόνο ρε παιδιά βάλτε ένα cosmote unlimited.. Με 2mbps αν όχι καθόλου(ειτε 4g ειτε 5g, το ιδιο σκουπιδι ειναι) προφανως και δεν γινεται δουλεια. Και φανταζομαι οι περισσοτεροι για 2 μηνες δεν θα αγοραζαν starlink αν δεν ηταν αναγκαιο. Μόλις τώρα, jonisp1 είπε Εγώ το πήρα πρίν 1 μήνα περίπου απο Κωτσόβολο ( στα 350 ) γιατι το χρειαζόμουν άμεσα και μόνο για καλοκαιρινούς μήνες, αν δεν το χρειαζόμουν άμεσα, λογικά και εγω το δωρεάν απο την starlink θα έπαιρνα Εφόσον όντως στο 12μηνο συμβόλαιο μπορείς να το γυρίσεις στο lite, η αγορά στα 350 δεν αξίζει καθόλου(μόνο αν το θες άμεσα οπως ειπες). Επεξ/σία 25 Ιουλίου από ideal09
JohnnyX Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 2 ώρες πριν, manosfp είπε Για 2 μήνες το χρόνο ρε παιδιά βάλτε ένα cosmote unlimited.. 1mbps download, 0,03 upload 1 1 3
doubleh Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Εγω με cosmote βλέπω 100+ σε 4G και 200+ σε 5G. Ακόμα κ επαρχία . 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 4 hours ago, manosfp said: 2 μήνες το χρόνο από κωτσο κάνουν 314. 12 μήνες από ελον κάνουν 480 και μετά είναι δικό σου για να το ενεργοποιείς ακόμα και ένα μήνα το χρόνο. Δεν αναφέρω καν ότι στο μήνα πάνω αν το κάνεις lite πέφτεις από τα 40 το μήνα στα 30,δηλαδή 360. Διαλέγεις και παίρνεις. Με το αγορασμένο πιάτο όμως μπορείς να επιλέξεις και το πακέτο των 30 ευρώ κατευθείαν, άρα 294 vs 480 plus ότι μπορείς να το πας όπου θες από την 1η στιγμή. Μια απορία με την επιλογή του 12μηνου, υποθέτω ότι γίνεται να βάλεις πχ διεύθυνση παραλαβής την μόνιμη κατοικία και να πας να το εγκαταστήσεις κι ενεργοποιήσεις χωριό/νησί/εξοχικό/whatever (κρατώντας εκεί 12 μήνες).
StamTheMan Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Παιδες,εγω που μενω εκτος ληψης οτε και το θελω για μονιμα,τι αξιζει ; Θυμαμαι οτι διαβασα οτι τραβαει φουλ ρευμα η συσκευη. Ειδα και αυτο που επεσε προχθες σε πολλες χωρες και μου φανηκε ασχημο. Τωρα παιρνω απο κεραια που εχουν τοποθετησει απεναντι μου,με 16 το μηνα,αλλα με ανυπαρκτη υποστηριξη και πολλα προβληματα. Αν παρω απο κωτσο,κανουν αυτοι εγκατασταση; Επεξ/σία 25 Ιουλίου από StamTheMan
caotonic Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Παιδες,εγω που μενω εκτος ληψης οτε και το θελω για μονιμα,τι αξιζει ; Θυμαμαι οτι διαβασα οτι τραβαει φουλ ρευμα η συσκευη. Ειδα και αυτο που επεσε προχθες σε πολλες χωρες και μου φανηκε ασχημο. Τωρα παιρνω απο κεραια που εχουν τοποθετησει απεναντι μου,με 16 το μηνα,αλλα με ανυπαρκτη υποστηριξη και πολλα προβληματα. Αν παρω απο κωτσο,κανουν αυτοι εγκατασταση; Ναι, ο Κωτσοβολος κανει εγκατασταση (στελνει τεχνικο) αλλα δεν ξερω τι σε χρεωνει
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ειδα και αυτο που επεσε προχθες σε πολλες χωρες και μου φανηκε ασχημο. Έπεσε 1 φορα στα τόσα χρόνια λειτουργίας. Πόσες φορές δεν είχες επαρκές σήμα, ή είχε πέσει τελείως το δίκτυο? Ή προβλήματα σε γραμμή (πχ σε γνωστούς αν δεν είχες εσύ σταθερό). 1/χρονο είναι στάνταρ ότι θα έχεις θέμα. Δεν αξίζει από Κωτσο. Το παίρνεις από starlink για 12μηνο, και το δοκιμάζεις για 1 μήνα. Μετράς και κατανάλωση. Αν δεν σου κάνει, επιστρέφεις Επεξ/σία 26 Ιουλίου από SabotazNic 2
Ashaman Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 6 hours ago, manosfp said: 2 μήνες το χρόνο από κωτσο κάνουν 314. 12 μήνες από ελον κάνουν 480 και μετά είναι δικό σου για να το ενεργοποιείς ακόμα και ένα μήνα το χρόνο. Δεν αναφέρω καν ότι στο μήνα πάνω αν το κάνεις lite πέφτεις από τα 40 το μήνα στα 30,δηλαδή 360. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν δεν εχεις σκοπο να το εχεις μονιμως σε μια διευθυνση αντε και να δεχτω οτι 480 καλυτερα απο 314. Αν ομως θες να το εχεις ενα μηνα στο εξοχικο που πηγες και μετα απο κανα 2μηνο στο σπιτι σου γιατι κατι συνεβη ξερω γω και δεν εχεις ιντερνετ και ουτω καθ'εξης, δεν ξερω, μηπως ειναι καλυτερα η αγορα? Αλλωστε δεν εχω δει καπου να λεει οτι στη προγραμμα με μηδενικο κοστος αγορας και παγιο μονο το μηνιαιο ιντερνετ , οτι σου μενει το συστημα μετα. Ειναι καπου γραμμενο αυτο>?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα