d4mage Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 12 ώρες πριν, ideal09 είπε Το να δουλέψεις remote ένα-δύο μήνες στο εξοχικό απ' το να βράζεις στη πόλη σαν τον καημένο αξίζει πολλά παραπάνω απ' τα λεφτά του Starlink. Μην είσαι απόλυτος. Μιλάμε για το ίντερνετ αυτή τη στιγμή ή για το αν κάποιος μπορεί να κάνει διακοπές;
ideal09 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 2 ώρες πριν, d4mage είπε Μιλάμε για το ίντερνετ αυτή τη στιγμή ή για το αν κάποιος μπορεί να κάνει διακοπές; Όταν δουλεύεις remote η έννοια των διακοπών είναι λίγο... σχετική 😅
NOODLE Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Παίδες θέλω να πάρω για τον ανιψιό καθαρά για gaming Το θέμα είναι να πάω στο δωρεαν πακέτο ή σε αυτό; Επίσης έχω περιορισμό στη ταχύτητα; Γιατι ψάχνω να βρω κάτι αλλά δεν βρισκω
seithan Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου On 25/07/2025 at 21:55, doubleh said: Εγω με cosmote βλέπω 100+ σε 4G και 200+ σε 5G. Ακόμα κ επαρχία . Δλδ χρειάζεται περισσότερη επεξήγηση ότι κάποιες περιοχές δεν έχουν κάλυψη κινητής τηλεφωνίας; Μετάφραση από ελληνικά σε ελληνικα; 1
dasimo Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 25/7/2025 στις 8:50 ΜΜ, ideal09 είπε Εφόσον όντως στο 12μηνο συμβόλαιο μπορείς να το γυρίσεις στο lite, η αγορά στα 350 δεν αξίζει καθόλου(μόνο αν το θες άμεσα οπως ειπες). δεν νομίζω οτι ισχύει αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα