AndVal Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Πώς βλέπεται τις λεσβιακές σχέσεις; Με το 6G σε HDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHDHD ανάλυση
kinhthra Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Thresh είπε Βασικές μονάδες μέτρησης. Μικρό b = bit, κεφαλαίο Β = byte , 8bit = 1byte 1Gbps = 1024Mbps = 128MB/sec. Εσύ διαφωνείς ότι πάει σχεδόν τέρμα η 1Gbps στο Steam ή σε άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες που έχουν στην πράξη τεράστια αρχεία διαθέσιμα για κατέβασμα? Μήπως κατεβάζεις με WiFi? Δεν θυμάμαι καθόλου να χρειάζομαι διαφορετικό συμβόλαιο για να έχω 4G. Προφανώς τότε έδιναν λιγότερα κι ακριβότερα GB, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα αλλά το αν χρειαζόταν άλλο συμβόλαιο για πρόσβαση στο 4G δίκτυο. Στο 5G δεν χρειαζόταν αλλαγή κι όσο περνάνε τα χρόνια μειώνονται οι τιμές, εσύ πιστεύεις ότι με το 6G θα κάνουν "reset" και θα ξαναρχίσουν από την "αρχή" τις τιμές? Δεν διαφωνώ για την steam δεν παίζω παιχνίδια αλλά με άλλα σέρβερ με βίντεο. Και για το 4G δεν εννοούσα ότι ήθελε άλλο συμβόλαιο, αλλά πακέτα με περιορισμένη ταχύτητα ή όγκο δεδομένων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 9 minutes ago, kinhthra said: Δεν διαφωνώ για την steam δεν παίζω παιχνίδια αλλά με άλλα σέρβερ με βίντεο. Και για το 4G δεν εννοούσα ότι ήθελε άλλο συμβόλαιο, αλλά πακέτα με περιορισμένη ταχύτητα ή όγκο δεδομένων. Άρα οι καλύτεροι servers δεν πιάνουν αυτά που μπορούν να πιάσουν πχ του Steam? Μήπως χρησιμοποιείς WiFi ξαναρωτάω? Δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ πακέτα με περιορισμένη ταχύτητα, μόνο όπως τώρα με συγκεκριμένο όγκο, ο οποίος αν δεν άλλαζαν οι συνήθειες σου θα ξόδευες ότι και στο προηγούμενο "G". Επιπλέον τώρα έχουμε unlimited τι θα χρεώσουν παραπάνω με 6G, unlimited+ ?
kinhthra Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, Thresh είπε Άρα οι καλύτεροι servers δεν πιάνουν αυτά που μπορούν να πιάσουν πχ του Steam? Μήπως χρησιμοποιείς WiFi ξαναρωτάω? Δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ πακέτα με περιορισμένη ταχύτητα, μόνο όπως τώρα με συγκεκριμένο όγκο, ο οποίος αν δεν άλλαζαν οι συνήθειες σου θα ξόδευες ότι και στο προηγούμενο "G". Επιπλέον τώρα έχουμε unlimited τι θα χρεώσουν παραπάνω με 6G, unlimited+ ? Ναι χρησιμοποιώ WiFi αλλά το 6 και δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.
Arkin Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 11 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Δεν ξέρω τι λένε τα πιτσιρίκια αλλά εγώ είμαι της γενιάς που κατεβάζαμε 5GB παιχνίδι όλο το βράδυ. Μου είναι irrelevant Που σήμερα με 200αρα κατεβάζω 50GB σε 2 ώρες. Με απλά λόγια: μετά από ένα σημείο είναι άχρηστη η ταχύτητα. Eγω περιμενα 1 ωρα για να κατεβασω εναν driver 60mb της nvidia με pstn και χρονοχρεωση αστο να παει. Εγω upload θελω τωρα με τα 100 ειμαι κομπλε πιστευω με τα 5 που ειχαμε παλιοτερα με τις αθλιες 50αρες απλα δεν παλευονταν. Για download τα 300mb ειναι μια χαρα ακομα και για τεραστια αρχεια 70 80gb. Οτιδηποτε παραπανω για οικιακη χρηση το θεωρω αχρηστο.
mimits Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 13 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Τελευταιο ποστ γιατι δε θελω να φερω σε δυσκολη θεση το διαχειριστη που γραφει εδω... Εχουν κατακτησει τις αγορες λογω του οτι εχουν τους εργατες και δουλευουν 12ωρα και 16ωρα για μια χουφτα ρυζι... Την ποιοτητα των προιοντων δεν θα την σχολιασω... Ουπς
BILL5 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Λαού Λαού μα το πάνε το ίντερνετ σαν τότε παλιά που είχαμε internet είτε adsl- 384 η πιο παλιά που κάναμε κλήση με το modem και το ερχόταν του πατέρα ο λογαριασμός του οτε μισό μηνιάτικο
andreas1gr Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Ρε πλάκα να κάνετε; Τι είναι αυτο το 6G; Τώρα τι θα κάνουν οι ψέκες που περιμένουν καθημερινά εκατόμβες νεκρών απο το σατανικό 5G...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα