Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Σήμερα έκανα αίτηση για νέα σύνδεση και μου έδωσαν μια τίμια τιμή απο την vodafone. Αφού μου έστειλαν το συμβόλαιο για αποδοχή λέει άλλη τιμή. Έστειλα email στην κοπέλα και έχω γραπτώς με το όνομά της οτι το συμβόλαιο είναι με τις αρχικές τιμές και οτι η έκπτωση θα φανεί στους λογαριασμούς κανονικά. 

Το προχωράω ή όχι;

Δημοσ.

Όχι μην το προχωρήσεις. Για ποιο λόγο να υπογράψεις συμβόλαιο με λάθος τιμή? Τώρα που γυρνάει μην κάνεις αυτό το λάθος.

Πες της να σου στείλει νέο συμβόλαιο με τις σωστές τιμές. Οτιδήποτε άλλο είναι τουλάχιστον ύποπτο

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Όχι μην το προχωρήσεις. Για ποιο λόγο να υπογράψεις συμβόλαιο με λάθος τιμή? Τώρα που γυρνάει μην κάνεις αυτό το λάθος.

Πες της να σου στείλει νέο συμβόλαιο με τις σωστές τιμές. Οτιδήποτε άλλο είναι τουλάχιστον ύποπτο

Δεν ισχύει. Και στην cosmote οι τιμές είναι αρχικές στο συμβόλαιο, μετά μπαίνουν διάφορες εκπτώσεις είτε λόγω ημερών, είτε magenta one/κοινωνικές εκπτώσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Κανε προωθηση και το συμβολαιο (πριν το υπογραψεις) και το μαιλ της κοπελας σε καποιο κεντρικο μαιλ της vodafone και ζητα διευκρινισεις. Αν σου απαντησουν γραπτως οτι ισχυουν αυτες οι τιμες, το προχωρας. Ετσι ωστε αν γινει οποιαδηποτε μαλακια να εχεις τεκμηρια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ισχύει. Και στην cosmote οι τιμές είναι αρχικές στο συμβόλαιο, μετά μπαίνουν διάφορες εκπτώσεις είτε λόγω ημερών, είτε magenta one/κοινωνικές εκπτώσεις 

Ναι στην πορεία γίνονται αλλαγές στις τιμές και στα πακέτα που επιβεβαιώνονται συνήθως τηλεφωνικά με καταγραφή της κλήσης.

Εδώ όμως που μιλάμε για νέο συμβόλαιο δεν βλέπω που εξυπηρετεί αυτό

Δημοσ.

Έστειλα σε υπάλληλο μέσω vodafone chat και μου επιβεβαίωσε την έκπτωση που μου έχει δώσει η συνάδελφος του χωρίς να του πώ εγώ πόσο μου είχε πει. Μου είπε ακριβώς το ποσό έως και το λεπτό. Επίσης έχω και email με γραπτό το ποσό της προσφοράς απο το επίσημο email της κοπέλας απο την vodafone. Άρα πιστεύω είναι οκ παρόλο που και εμένα μου φαίνεται ύποπτο να μην μπορεί να επεξεργαστεί την τιμή του συμβολαίου. 

Δημοσ.

Kαι σε σταθερό και σε κινητό στα συμβόλαια που έχω... αναγράφονται οι αρχικές τιμές, και οι τελικές τιμές.
Σε εσένα τι γράφει; Θα βοηθούσε αν ανέβαζες ένα screenshot χωρίς να φαίνονται προσωπικά στοιχεία.

Spoiler

3.jpg.8a753152f1a30cc164b86a5971ab2788.jpg

4.jpg.ffbb21f4bdfcab846b348d9d4562acad.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Ναι στην πορεία γίνονται αλλαγές στις τιμές και στα πακέτα που επιβεβαιώνονται συνήθως τηλεφωνικά με καταγραφή της κλήσης.

Εδώ όμως που μιλάμε για νέο συμβόλαιο δεν βλέπω που εξυπηρετεί αυτό

Και παλι, δεν ισχυει. Απο την 1η μερα μπορεις να εχεις εκπτωσεις, οι οποιες δεν φαινονται στις τιμες των συμβολαιων. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Εμένα στην Cosmote έρχεται το συμβόλαιο με την αρχική τιμή και μετά έχει τις εκπτώσεις αναλυτικά και την τελική τιμή.

Ετσι φαινεται και στους λογαριασμους σε ολους τους παροχους. Αρχικη τιμη πακετου (τιμη καταλογου) τοσο, μειον εκπτωσεις τοσο τοσο κλπ...

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, SabotazNic said:

Απο την 1η μερα μπορεις να εχεις εκπτωσεις, οι οποιες δεν φαινονται στις τιμες των συμβολαιων. 

Νομίζω το 2019 είχα υπογράψει ένα περίεργο συμβόλαιο Vodafone με διακράτηση. Από εκεί που είχα το DP 24 + 300 με 22 ευρώ... μού έδωσαν το DP 24 σκέτο με 19 ευρώ, και δώρο 4 ώρες σε κινητά σε ξεχωριστό πακέτο.

Το συμβόλαιο έγραφε 19 ευρώ για το σκέτο DP... και το άλλο πακέτο ενεργοποιήθηκε στο myvodafone. Έγραφε "Πακέτο 4 ώρες σε κινητά" πχ 10 ευρώ με 100% έκπτωση για 2 χρόνια. Από αυτό δεν είχα γραπτό συμβόλαια.

Και θυμάμαι ότι το έξτρα πακέτο άργησε να ενεργοποιηθεί συστεμικά για 4-5 μέρες και χρεώθηκα στο λογαριασμό τις κλήσεις προς κινητά για εκείνο το διάστημα. Εννοείται έκανα αμφισβήτηση, τα επέστρεψαν στον επόμενο λογαριασμό κι έβαλαν και δώρο 1 μήνα πάγιο.

Ίσως κάτι τέτοιο να ισχύει και για τον @souvlakomanis αλλά αν δε πει τι ακριβώς συμφώνησε, τότε γράφουμε θεωρίες.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, souvlakomanis είπε

Καλησπέρα, 

Σήμερα έκανα αίτηση για νέα σύνδεση και μου έδωσαν μια τίμια τιμή απο την vodafone. Αφού μου έστειλαν το συμβόλαιο για αποδοχή λέει άλλη τιμή. Έστειλα email στην κοπέλα και έχω γραπτώς με το όνομά της οτι το συμβόλαιο είναι με τις αρχικές τιμές και οτι η έκπτωση θα φανεί στους λογαριασμούς κανονικά. 

Το προχωράω ή όχι;

Το έχω πάθει και γω πολύ πρόσφατα με Vf αλλά ότι έκπτωση μου είπανε αυτή ίσχυε κανονικά... Για μένα ναι το προχωράς,αν θες να νιώθεις πιο safe πιστεύω να έχεις κρατήσει screenshot από το chat που σου είπαν ακριβώς την τιμή ή να πάρεις ένα επίσημο email και μετά να το προχωρήσεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...