Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Δεν διαθέτω κανένα δίπλωμα αν δώσω πρώτα για μοτοσυκλέτα θα πρέπει μετά για το αυτοκίνητο να δώσω ξανά όλα τα σήματα από την αρχή; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Υποψιν: Δεν έχω οδηγήσει ποτέ ούτε αυτοκίνητο ουτε μηχανή! Επίσης τι να προσέξω στην επιλογή δασκάλου; Τι τιμές κυμαίνονται το δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής;

Δημοσ.

Όλα αυτά πιστεύω θα σου απαντηθούν από τη σχολή που θα επιλέξεις.

Αν όμως δεν έχεις οδηγήσει τίποτα μέχρι τώρα πήγαινε πρώτα για αυτοκίνητο. Για τα σήματα ρώτα στη σχολή 

Δημοσ.

Έβγαλα εγώ ταυτόχρονα και τα 2. Διαβάζεις σήματα και για τα 2, και δίνεις ταυτόχρονα στο υπουργείο και για αμάξι και για μηχανή. Το ερωτηματολόγιο της μηχανής είναι πολύ μικρό, οπότε τα βγάζεις άνετα και τα 2 με διάβασμα 10-15 μέρες και πολλά τεστάκια. 

Δε θα έχεις κανένα θέμα και στα μαθήματα, απλά θα έχεις γεμάτο πρόγραμμα για αρκετές μέρες. Είναι εφικτό πάντως να τα καταφέρεις άνετα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Έβγαλα εγώ ταυτόχρονα και τα 2. Διαβάζεις σήματα και για τα 2, και δίνεις ταυτόχρονα στο υπουργείο και για αμάξι και για μηχανή. Το ερωτηματολόγιο της μηχανής είναι πολύ μικρό, οπότε τα βγάζεις άνετα και τα 2 με διάβασμα 10-15 μέρες και πολλά τεστάκια. 

Δε θα έχεις κανένα θέμα και στα μαθήματα, απλά θα έχεις γεμάτο πρόγραμμα για αρκετές μέρες. Είναι εφικτό πάντως να τα καταφέρεις άνετα.

Πόσο σου κοστολόγησε τα διπλώματα; Για μηχανή τι δίπλωμα αξίζει να βγάλω; Εγώ σκούτερ θέλω να πάρω 200 κυβικά 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Πόσο σου κοστολόγησε τα διπλώματα; Για μηχανή τι δίπλωμα αξίζει να βγάλω; Εγώ σκούτερ θέλω να πάρω 200 κυβικά 

To κόστος πάει και λίγο ανάλογα με τη σχολή, εγώ επειδή έβγαλα μαζί με άλλους 2 γνωστούς μου στον ίδιο, μας έκανε καλύτερη τιμή. Υπολόγιζε γύρω στο χιλιάρικο θα πω και για τα 2, χωρίς λαδώματα κλπ.

Εγώ πήγα για Α κατ ευθείαν, για να μην έχω περιορισμό μελλοντικά σε μηχανή, και από το 3ο μάθημα έκανα με Honda CB 600 Hornet και μου φάνηκε αμέσως πολύ εύκολη. Αν εσύ έχεις σκοπό να μη πάρεις ποτέ άνω των 500 κυβικών, πήγαινε για Α2.

• Thanks 1
Δημοσ.

πριν από 20 χρονια που τα έδινα όλα μαι αν θυμαμαι καλά ταν αρχές οκτοβη 2005 λιγες μερες πριν γινω 18 ξεκίνησα τα μαθήματα) ολα τα έδινα ξεχωριστά ξεχωριστά και σε ενα μηνα ειχα δυπλωμα και με τα δυο μεσα (τοτε 18 χρόνος έπαιρνε κανονικά το απεριοριστο) 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Black Demis είπε

πριν από 20 χρονια που τα έδινα όλα μαι αν θυμαμαι καλά ταν αρχές οκτοβη 2005 λιγες μερες πριν γινω 18 ξεκίνησα τα μαθήματα) ολα τα έδινα ξεχωριστά ξεχωριστά και σε ενα μηνα ειχα δυπλωμα και με τα δυο μεσα (τοτε 18 χρόνος έπαιρνε κανονικά το απεριοριστο) 

18 χρονος απεριοριστο δεν επαιρνε. αυτο ειχε σταματησει πριν το 2003

Δημοσ.
2 minutes ago, basilis_k6 said:

18 χρονος απεριοριστο δεν επαιρνε. αυτο ειχε σταματησει πριν το 2003

2009 κανονικα το πηρα αν θες ανεβάζω και το δίπλωμα (προφανώς με ονομα κλπ σβησμένο) και μαλιστα 2009 που άλλαξα σε κάρτα δεν μου ειπα τπτ που σημαινει ολα οκ ηταν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

2009 κανονικα το πηρα αν θες ανεβάζω και το δίπλωμα (προφανώς με ονομα κλπ σβησμένο) και μαλιστα 2009 που άλλαξα σε κάρτα δεν μου ειπα τπτ που σημαινει ολα οκ ηταν

πηρες απεριοριστο μοτοσυκλέτας το 2009 ενω ησουν κατω απο 21 ετων?

Δημοσ.
3 minutes ago, basilis_k6 said:

πηρες απεριοριστο μοτοσυκλέτας το 2009 ενω ησουν κατω απο 21 ετων?

2009 το άλλαξα σε κάρτα και ήμουν 21 κάτι  2005 πήρα το δίπλωμα αλλά πάλι απεριοριστο ήταν, μάθημα εδινα με το κλασσικό super four  και η πρώτη μηχανη ήταν κουτά cbr600rr 2005

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Black Demis είπε

2009 το άλλαξα σε κάρτα και ήμουν 21 κάτι  2005 πήρα το δίπλωμα αλλά πάλι απεριοριστο ήταν, μάθημα εδινα με το κλασσικό super four  και η πρώτη μηχανη ήταν κουτά cbr600rr 2005

το 2005 ποσο ησουν?

Δημοσ.
Just now, basilis_k6 said:

το 2005 ποσο ησουν?

όταν πήρα το δίπλωμα στα χέρια μου ήμουν 18 και κατ πολύ λίγο (σκέψου τα μαθήματα με το αυτοκίνητο τα ξεκίνησα χωρίς καν να ειμαι 18 (5 μέρες παρακάτω ήμουν)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

όταν πήρα το δίπλωμα στα χέρια μου ήμουν 18 και κατ πολύ λίγο (σκέψου τα μαθήματα με το αυτοκίνητο τα ξεκίνησα χωρίς καν να ειμαι 18 (5 μέρες παρακάτω ήμουν)

και εισαι απολυτως βεβαιος οτι είχες απεριοριστο? το 2003 που πηρα εγω δεν μπορουσες να παρεις απεριοριστο. δεν θυμαμαι ποτε να το πηγαν πισω αυτο. Α1 δεν ειναι απεριοριστο, το λεω γιατι καποιοι μπερδευοντουσαν με αυτο. απεριοριστο ειναι το Α. παρολο που φαινοταν ετσι:

https://www.moto.gr/forums/attachment.php?attachmentid=201619&d=1276740139

Δημοσ.

εγώ θυμάμαι πριν χρόνια (επαρχία) ήταν καρτελ. Όλοι είχαν την ίδια τιμή. Ένας ήταν φθηνότερος κατά 30€ αλλά δε έβαζε μέσα κάτι παράβολα τα οποία τι σύμπτωση, ήταν 30€. Αμφιβάλλω αν έχει αλλάξει κάτι

Για μηχανή θα πρότεινα αφού βγάζεις, να πας στο απεριόριστο. Αυτό λέγανε και σε εμένα όταν είχα πρωτοβγάλει και έλεγα ότι δεν είχα σκοπό να πάρω ποτέ μεγάλη μηχανή. Έλα όμως που τα πράγματα αλλάξανε. Βγάλε απεριόριστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...