venuets Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Καλησπέρα Βρίσκομαι σε αναζήτηση τηλεόρασης 55 Ιντσών , σε αντικατάσταση μιας TCL 43P715 budget 500-650 ευρω Το προηγούμενο ήταν ΟΚ αλλά θέλω κάτι μεγαλύτερο , καλύτερο και πιο καινούργιο Χρήση (Ταινίες Σειρές, spotify, youtube, vodafone, cosmote tv , ps5 pro) Υποστήριξη Airplay Το καλύτερο δυνατό monitor για χρήση gaming και binge watching Εαν είναι δυνατό να είναι και από Κωτσοβολο για χρήση Alpha Bonus μιας και έκοψα την Eurobank. Αν όχι όλα καλά Ευχαριστώ
chvnce Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Μου αρέσει αυτή εδώ, αν και του '23. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/292731-tv-led-55-tcl-55c805 Το κακό είναι πως την έχει εκθεσιακή. Θα προτιμούσα αγορά από αλλού.
venuets Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου Γενικα κοιταω να γλιτωσω οτι μπορω γιατι ειμαι σε μια μεταβατικη περιοδο και φτιαχνω ενα χωρο απο το 0 οποτε μαζεμενα εξοδα. για αυτο και οτι παρω θελω να ειναι OK δεν με παιρνει να παει στραβα
chvnce Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Γενικά, είναι κρίμα να γίνονται αγορές που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. Πόσο μάλλον όταν παίζουν και τέτοιες ιδιαίτερες συνθήκες. Αλλά, ναι, μην ανησυχείς. Κοίταξα τα χαρακτηριστικά, είδα κι εμπειρίες άλλων με ps5. Όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα