Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το πλαισιο εχει το συγκεκριμενο κινητο Nothing Phone (2a) Plus 12/256GB 5G Γκρι στα 299 , με επιστροφη  ευρομπανκ βγαινει τα 241 περιπου και για οποιον κοβει και τιμολογιο 193. μια τιμη τερμα εκλυστικη για ενα τηλεφωνο με  12/256.

Η παγιδα ? ειναι διαθεσιμο μονο σε καταστηματα

(οχι εκθεσιακο , το πλαισιο αναφερει κατω απο τις τιμες εαν ενα προιον ειναι εκθεσιακο η ανακατασκευασμενο)

Συνολικα το εχουν 6 μαγαζια , 5 νομιζω αθηνα και ενα θεσαλονικη . Θα πηγαινα θεσαλονικη αυριο να το παρω εγω αλλα η αληθεια ειναι πως θα το επερνα μονο απο λαιμαργια και οχι επειδη το χρειαζομαι .Οποτε ας το παρει καποιος αλλος.

• Like 3
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εντάξει καλή τιμή αλλά δεν είναι και η ευκαιρία της χρονιάς. 

Μεγάλο μείον ότι με τον καύσωνα πρέπει να πας μέχρι το κατάστημα. 

• Haha 7
Δημοσ.

Αυτό με την κάρτα της Eurobank πως δουλεύει; Έκανα την αγορά στο κατάστημα με την αποφορολόγηση μου βγήκε 241 €, πλήρωσα με χρεωστική κάρτα της Eurobank. Η επιστροφή Θα γίνει κάποια στιγμή στο λογαριασμό μου; Εάν ναι γνωρίζετε σε πόσο χρόνο;. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sotos291070 είπε

Αυτό με την κάρτα της Eurobank πως δουλεύει; Έκανα την αγορά στο κατάστημα με την αποφορολόγηση μου βγήκε 241 €, πλήρωσα με χρεωστική κάρτα της Eurobank. Η επιστροφή Θα γίνει κάποια στιγμή στο λογαριασμό μου; Εάν ναι γνωρίζετε σε πόσο χρόνο;. Ευχαριστώ πολύ

Το υπόλοιπο ποσοστό μέχρι το 20% της ενέργειας, δηλαδή τα ευρώ €πιστροφή που αντιστοιχούν σε ποσοστό 19% επί της αξίας της αγοράς σε smartphones, wearables tablets συνολικής αξίας από 99€ και πάνω, σύμφωνα με την τελική χρέωση στην κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, θα ενεργοποιηθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και 01.09.2024, σύμφωνα με τους όρους.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/7/2025 στις 9:44 ΠΜ, tiniakos είπε

Γιατί; είσαι παγωτό και φοβάσαι μην λιώσεις; 

• Haha 5
Δημοσ.

Καλά αν είχε 20% έκπτωση στα iphone θα τρέχαμε σαν τρελοί σε όποιο κατάστημα είχε απόθεμα

δεν πα να είχε 46 βαθμούς θερμοκρασια

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
Στις 27/7/2025 στις 1:33 ΠΜ, sotos291070 είπε

Εχεις κανει εγγραφη στο προγραμμα της επιστροφης? Αν δεν κανω λαθος, πρεπει να κατεβασεις το app και να κανεις την διαδικασια εκει. Επισης, η καρτα σου γραφει πανω €πιστροφη?

Δημοσ.
Στις 26/7/2025 στις 9:44 ΠΜ, tiniakos είπε

φιλε η κλιματικη αλλαγη... μας εχει ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...