Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/7/2025 στις 10:39 ΠΜ, Dr.MikeD είπε

@d4mage Ευχαριστώ εσένα και τα υπόλοιπα μέλη για τον χρόνο σας. Δεν διαθέτω πολλές γνώσεις για αυτοκίνητα, κάτι που πιθανόν φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζομαι. Μέχρι τώρα, η μοναδική μου επιλογή αυτοκινήτου έγινε με σύσταση συγγενή. Σήμερα επικρατεί πραγματικό "χάος" στην αγορά αυτοκινήτων, και η έλλειψη βασικών γνώσεων με οδηγεί να ζητώ πράγματα που ίσως φαίνονται "παράλογα". Συνεπώς ζητώ τόσο από εσένα όσο και από τα υπόλοιπα παιδιά, εκ των προτέρων συγνώμη.

Με συγχωρείς για το κακογραμμένο κείμενο και τυχόν ορθογραφικά, έγραφα πολύ γρήγορα και δεν το είχα διαβάσει δεύτερη φορά πριν το δημοσιεύσω.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,
Τα υπολογισμένα km τα οποία θα κάνω ανά χρόνο είναι περίπου από 8.000km-9.000km. 
Παρακάτω είναι μερικές επιλογές.

Διάβασα πως ο PureTech κινητηρας παρουσιάζει προβλήματα σε Peugeot/Citroen (Φθορά ή αποσύνθεση της υγρής ζώνης χρονισμού). Ευσταθεί;

Προσπαθώ να είμαι up-to date με την λίστα. Την μια στιγμή αποθηκεύω στην λίστα αυτοκίνητο και την άλλη το έχουν ήδη πουλήσει. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από Dr.MikeD
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρέα

Κοιτάω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είμαι ανάμεσα σε 2 , αν έχει κάποιος εμπειρία με αυτά η γνωρίζει, θα εκτιμούσα feedback. Κάντε suggest και αλλα models στο budget ( 30 - 45 ) 

1. 330 του '21, plug-in βενζίνη 
2. 420 του '21, πετρέλαιο

Δημοσ.
Στις 12/8/2025 στις 7:16 ΜΜ, Dr.MikeD είπε

Διάβασα πως ο PureTech κινητηρας παρουσιάζει προβλήματα σε Peugeot/Citroen (Φθορά ή αποσύνθεση της υγρής ζώνης χρονισμού). Ευσταθεί;

Ευσταθεί ναι.

Στις 13/8/2025 στις 1:58 ΜΜ, PandilleroGR είπε

Καλησπερα στην παρέα

Κοιτάω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και είμαι ανάμεσα σε 2 , αν έχει κάποιος εμπειρία με αυτά η γνωρίζει, θα εκτιμούσα feedback. Κάντε suggest και αλλα models στο budget ( 30 - 45 ) 

1. 330 του '21, plug-in βενζίνη 
2. 420 του '21, πετρέλαιο

Μη κανεις hijack το θεμα, φτιαξε δικό σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...