infini Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ Δημοσ. χθες στις 10:20 πμ Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα συνδέσω το HX510 στο router;
Pstathece Δημοσ. χθες στις 01:45 μμ Δημοσ. χθες στις 01:45 μμ Δεν έχεις το 5g έτσι? Ποιο ρούτερ του παρόχου έχεις?
infini Δημοσ. χθες στις 02:30 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:30 μμ Eίναι τα extender. Έχω το speedport plus 2.
Pstathece Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Οκ. Ερώτηση νούμερο 3. Θες να το στήσεις ως extender ή ως κεντρικό ρούτερ και του παρόχου να κάνει απλά την δουλειά του modem? Δηλαδή θες διευθυνσιοδότηση να κάνει το speedport ή το TP-Link? Επίσης σε τι ταχύτητες παίζεις? 24-50-100+ Mbps?
infini Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ως extender, μου είπαν οτι πρέπει πρώτα να κατεβάσω μια εφαρμογή και π΄ρωτα να συνδέσω το ένα και μετά το άλλο, ταχύτητες 100mbps.
Pstathece Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Γίνεται μέσω κινητού και γίνεται και μέσω υπολογιστή. Δες το βίντεο για να καταλάβεις. https://youtu.be/lbpL2iCF1Lw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα