Link83 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω βρει ένα χώρο που θα νοικιασω με επαγγελματική μίσθωση και ο ιδιοκτήτης μου έχει στείλει τι χρειάζεται από εμένα. Και ανάμεσα σε αυτά που μου ζητάει είναι ότι αφού καταβάλω την εγγύηση θα καταχωρήσει το μισθωτήριο στο taxis. Αρχικά δεν πρέπει να υπογράψουμε το συμβόλαιο και μετά να καταβάλω την εγγύηση για να είμαι καλυμμένος; Επίσης ζητάει και φωτογραφία ταυτότητας που επίσης μου φαίνεται περίεργο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Link83
1comment Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Όντως ειναι περίεργα αυτά. Πες του πρωτα το μισθωτήριο και μετα η εγγύηση. 1
ekrepali Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 2 hours ago, Link83 said: Αρχικά δεν πρέπει να υπογράψουμε το συμβόλαιο και μετά να καταβάλω την εγγύηση για να είμαι καλυμμένος; Ας πούμε ότι φτιάχνει ένα μισθωτήριο που γράφει ότι θα καταβάλλεις το ενοίκιο στην αρχή κάθε μήνα (πχ 1-5 Αυγούστου για τον Αύγουστο) κι ότι θα πληρώσεις επίσης άμεσα την εγγύηση και αναλογία 5 ημερών για τον Ιούλιο. Άμα το οριστικοποιήσει κι εσύ το αποδεχτείς... τότε κλειδώνει το συμβόλαιο. Μετά δεν είναι αυτός καλυμμένος ότι όντως εσύ θα πληρώσεις στην ώρα σου. Κάποιος από τους 2 πρέπει να υποχωρήσει. Ρώτα το λογιστή σου να σου πει πώς αντιμετωπίζονται τέτοιες περιπτώσεις. 2 hours ago, Link83 said: Επίσης ζητάει και φωτογραφία ταυτότητας που επίσης μου φαίνεται περίεργο. Το ΑΦΜ χρειάζεται για το μισθωτήριο. Έχει το δικαίωμα να ζητήσει ταυτοποίηση (να τους δείξεις δηλαδή τη ταυτότητα ότι όντως είσαι εσύ). Όχι όμως να απαιτήσει αντίγραφο της ταυτότητας. 1
kage Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Οτι θελει μπορει να ζητησει ε2 εγγυητικη εκκαθαριστικο βεβαιωση γεμη...αναλογα την σοβαροτητα του μισθωματος... Πηγαινε δικο σ συμβολαιο να υπογραψει αυτα π συμφωνησατε κ κυριως τα ετη που κλεισατε... αν υποψιαζεσαι οτι ειναι απατη προχωρα παρακατω Επεξ/σία 26 Ιουλίου από kage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα