kax54638 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Καλησπέρα. Προσπάθησα σήμερα να παραγγείλω πρώτη φορά από Shein. Δημιούργησα για πρώτη φορά account αλλά χωρίς να το προσέξω έβαλα το email μου λάθος (ξέχασα να βάλω μια παύλα). Δεν το πρόσεξα φυσικά, έκανα την παραγγελία και πλήρωσα μέσω paypal. Η παραγγελία πέρασε κανονικά αλλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήρθε email επιβεβαιώσης. Οπότε και κατάλαβα το λάθος μου (το λάθος email που έδωσα στο Shein είναι αποθηκευμένο στα google passwords). Προσπάθησα έκτοτε να αλλάξω το email με το σωστό ωστόσο πρέπει να σου στείλει email στο λάθος email πράγμα που δεν γίνεται φυσικά. Στην συνέχεια δημιούργησα εξαρχής ένε νέο account στο outlook με την διεύθυνση του λάθοςemail που είχα δώσει στο Shein ώστε να λάβω εκεί τα mail για την αλλαγή που απαιτούνται. Έτσι παρόλο που πλέον έχω πρόσβαση στο email που είχ δώσει αρχικά στο Shein όσες φορές και να προσπαθώ να κάνω αλλαγή απλά δεν μου έρχεται κανένα email από το Shein. Τι κάνω λάθος;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Αφού δημιούργησες νέο email με τη λάθος διεύθυνση, βεβαιώσου ότι ελέγχεις και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam). Αν δεν φτάνουν τα email από Shein, πιθανότατα έχει μπλοκαριστεί η αποστολή από πλευράς τους, οπότε επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών του Shein
Λύση chvnce Δημοσ. 26 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 26 Ιουλίου 2 ώρες πριν, kax54638 είπε Καλησπέρα. Προσπάθησα σήμερα να παραγγείλω πρώτη φορά από Shein. Δημιούργησα για πρώτη φορά account αλλά χωρίς να το προσέξω έβαλα το email μου λάθος (ξέχασα να βάλω μια παύλα). Δεν το πρόσεξα φυσικά, έκανα την παραγγελία και πλήρωσα μέσω paypal. Η παραγγελία πέρασε κανονικά αλλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήρθε email επιβεβαιώσης. Οπότε και κατάλαβα το λάθος μου (το λάθος email που έδωσα στο Shein είναι αποθηκευμένο στα google passwords). Προσπάθησα έκτοτε να αλλάξω το email με το σωστό ωστόσο πρέπει να σου στείλει email στο λάθος email πράγμα που δεν γίνεται φυσικά. Στην συνέχεια δημιούργησα εξαρχής ένε νέο account στο outlook με την διεύθυνση του λάθοςemail που είχα δώσει στο Shein ώστε να λάβω εκεί τα mail για την αλλαγή που απαιτούνται. Έτσι παρόλο που πλέον έχω πρόσβαση στο email που είχ δώσει αρχικά στο Shein όσες φορές και να προσπαθώ να κάνω αλλαγή απλά δεν μου έρχεται κανένα email από το Shein. Τι κάνω λάθος; Μπες στον αρχικό λογαριασμό. Αντί να εισάγεις τον κωδικό επαλήθευσης που έχει σταλεί στο λάθος μέιλ, κλίκαρε στο Did't receive the code. Από εκεί κλικάρεις στο Έχετε ακόμα ερωτήσεις; Βρείτε άλλες λύσεις. Θα σε οδηγήσει σε κάτι ερωτήσεις, ώστε να γίνει επαλήθευση ταυτότητας. Λογικά, θα μπορέσεις μετά ν' αλλάξεις το μέιλ. Ειδάλλως, μίλα με την εξυπηρέτηση. Αν θυμάμαι καλά, παρακολούθηση γίνεται κι από επιλογές του shein. Έχει μια ενότητα οι παραγγελίες μου. Μπορείς κι από εκεί να την δεις, αφού δεν μπορείς μέσω του μέιλ. Αλλά, κάνε και τα παραπάνω. Εναλλακτικά, μόλις έρθει το πακέτο σου, δεν ξαναμπαίνεις σ' αυτό τον λογαριασμό κι έχεις για χρήση αυτόν με το λάθος μέιλ - που έφτιαξες. 1
kax54638 Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου Ευχαριστώ φίλε. Όντως έτσι ακριβώς το έκανα από την εφαρμογή Android. Στον υπολογιστή δεν μου έδινε αυτή την επιλογή. 1
chvnce Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, kax54638 είπε Ευχαριστώ φίλε. Όντως έτσι ακριβώς το έκανα από την εφαρμογή Android. Στον υπολογιστή δεν μου έδινε αυτή την επιλογή. Μπράβο. Χαίρομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα