Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

με ενσωματωμενες διαφημισεις.

β.υπέρυθρη θείρα ?

καταραμενο translate

Ηλικρεινα δαι καταλαβενο τω μινιμα που αιγραψαις. 😛

• Haha 3
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Xiaomi έχουν γενικά αδύναμο wifi, π.χ. το καινούριο mibox S 3gen το τεσταρισα στην ίδια θέση και ήταν -20% σε ταχύτητα σε σχέση με ένα firestick 4k max. Το stick που δε μπορείς να το μετακινήσεις κιόλας θα είναι χειρότερο, εκτός αν το ρουτερ είναι πολύ κοντά ή παρεις προέκταση. Γενικά μια προέκταση HDMI μάλλον τη χρειάζεται για να μην παίρνει και τη ζέστη από την tv εκεί πίσω (για το φίλο πιο πίσω που του κάνει thermal throttling).

Επεξ/σία από gpapadakis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, XSpectre1 είπε

Για αυτό δεν ευθύνεται η Apple . Είναι οι πάροχοι εδώ που είναι για κλωτσιές

Ναι αυτό είπα. Η ουσία είναι ότι χαμένοι είμαστε εμείς.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, mants118 said:

Ηλικρεινα δαι καταλαβενο τω μινιμα που αιγραψαις. 😛

ειναι α. και β.

το α το εγραψα εγω 

το β.ειναι τυπογραφικα λαθος στο αρθρο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

humor ηταν επειδη το κανει στα κινητα της οτι και καλα θα το κανει και στα stick. διαφημισεις temu φαση

Δεν ειναι humor οταν δεν υπαρχει ενδειξη για κατι τετοιο. Καλο ειναι να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο χωρις καν να ξερουμε τι γινεται μόνο και μονο για να γράφουμε...

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Έχω το πρώτο το fhd, δυστυχώς αχρηστεύτηκε μετά από αποτυχημένο update και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Έχει χάσει τη σύνδεση στο ίντερνετ και τη σύνδεση με το τηλεκοντρόλ του άρα δεν μπορείς με τίποτα να δώσεις κάποια εντολή για να προχωρήσει. Δεν υποστηρίζει ούτε ποντίκι - πληκτρολόγιο! Η μόνη λύση που έχω σκεφτεί είναι σύνδεση σε οθόνη αφής αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη....

Μετά από αυτό ίσως προτιμούσα κάποια άλλη εταιρεία. 

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται πλεον ,αν ξυπνησουν LG,Samsung και οι προγραμματιστες βγαλουν και μερικες βασικες εφαρμογες πχ vpn που δεν υπαρχει στα store της samsung & LG νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητες πλεον τετοιες συσκευες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, panagiotis1988 said:

Δεν ειναι humor οταν δεν υπαρχει ενδειξη για κατι τετοιο. Καλο ειναι να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο χωρις καν να ξερουμε τι γινεται μόνο και μονο για να γράφουμε...

για μενα ειναι.αν για σενα δεν ειναι οπως και αν δεν δεν σου λεει τπτ η λεξη xiaomi και διαφημισεις τοτε is not my fault. την επομενη φορα θα βαλω και spoiler alert οτι ακολουθει σχολιο με humor για την xiaomi.😆

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Έχω το πρώτο το fhd, δυστυχώς αχρηστεύτηκε μετά από αποτυχημένο update και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Έχει χάσει τη σύνδεση στο ίντερνετ και τη σύνδεση με το τηλεκοντρόλ του άρα δεν μπορείς με τίποτα να δώσεις κάποια εντολή για να προχωρήσει. Δεν υποστηρίζει ούτε ποντίκι - πληκτρολόγιο! Η μόνη λύση που έχω σκεφτεί είναι σύνδεση σε οθόνη αφής αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη....

Μετά από αυτό ίσως προτιμούσα κάποια άλλη εταιρεία. 

Δεν νομίζω πως θα δουλέψει η αφή μέσω της HDMI

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, poulinos said:

humor ηταν επειδη το κανει στα κινητα της οτι και καλα θα το κανει και στα stick. διαφημισεις temu φαση

Στα xiaomi κινητά στο μεταξύ έχουν σταματήσει οι διαφημίσεις ήδη από το hyperos 1. Τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά μοντέλα. Αντίθετα βλέπω τους άλλους να προσθέτουν. Τύπου samsung με το one ui 7

Δημοσ.
39 minutes ago, jack124 said:

Στα xiaomi κινητά στο μεταξύ έχουν σταματήσει οι διαφημίσεις ήδη από το hyperos 1. Τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά μοντέλα. Αντίθετα βλέπω τους άλλους να προσθέτουν. Τύπου samsung με το one ui 7

σε samsung διαφημιση βλεπω οσο θυμαμαι μονο οταν ανοιξω  πχ pdf file με το m365.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosnike είπε

Δεν νομίζω πως θα δουλέψει η αφή μέσω της HDMI

Άρα δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το επαναφέρω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

για μενα ειναι.αν για σενα δεν ειναι οπως και αν δεν δεν σου λεει τπτ η λεξη xiaomi και διαφημισεις τοτε is not my fault. την επομενη φορα θα βαλω και spoiler alert οτι ακολουθει σχολιο με humor για την xiaomi.😆

Οκ...εγω νομοζω οτι ειναι απλη αμαθεια... 

Τα κινητα της xiaomi ξερω οτι ειχαν διαφημισεις γιατι ειχα κινητό Xiaomi, αλλα σε επισημο android tv δεν υπαρχουν διαφημισεις ανεξαρτητως μαρκας ... 

2 ώρες πριν, amakry2 είπε

Cosmote tv , Vodafone tv ξέρουμε εαν μπαίνουν?

Δεν υπαρχει περίπτωση να μην παιζουν...το προηγουμενο μοντελο τα παιζει κακονικα και απροβληματιστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα καλύτερα TV stick της αγοράς στην τιμή του.

Κάνω streaming τα πάντα στο 4Κ που έχω και το παίρνω πάντα μαζί μου στις διακοπές γιατί είναι μια σταλιά.

Έχω βάλει πάνω Stremio, Kodi, SmartTube, το έχω συνδέσει με το Fritzbox μου κλπ.

Η μνήμη του για να κάνεις σχεδόν τα πάντα είναι μια χαρά.

Δε γίνεται να τα θέλουμε όλα.

Επεξ/σία από D-Lux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...