Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, panagiotis1988 said:

Οκ...εγω νομοζω οτι ειναι απλη αμαθεια... 

εγω πιστευω

the-joke.gif

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, Dimitris_1981 said:

Το κακό με την Apple TV είναι που οι δικοί μας πάροχοι δεν βγάζουν εφαρμογή. Η πλάκα είναι ότι σου λένε ένα κάρο δικαιολογίες. Δεν ξέρω γιατί οι πάροχοι του εξωτερικού έχουν εφαρμογή. πχ Magenta TV (Deutsche Telekom θυγατρική Cosmote)

Από τις 700-800 χιλιάδες συνδρομητές της Cosmote η τεράστια πλειοψηφία βλέπει μόνο αθλητικά τα οποία μπορεί να δει είτε με το μια χαρά box γι' αυτό το σκοπό που δίνει δωρεάν η cosmote ή στην smart tv τους, για τον ελάχιστο αριθμό apple tv των 200+ ευρώ δεν αξίζει να ασχοληθεί για development (η magenta TV δεν είναι ίδια εφαρμογή, είναι άλλη άρα θέλει από την αρχή) + πληρωμή τα γνωστά κερατιάτικα της apple για το store της και σίγουρα τίποτα επιπλέον που θα έχει για TV.

Για iPhone που έχει μεγάλο αριθμό πελατών υπάρχει κανονικά η εφαρμογή

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, poulinos είπε

εγω πιστευω

images.jpeg

Ουτε καν. Απλα μην λεμε οτι ναναι και μετα το γυρναμε στο χιουμορ ή δεν ξερω εγω σε τι αλλο. Καποιοι εδω μεσα σκεφτονται να αγορασουν αυτη την συσκευη. Αν γράφουμε ανακριβειες μπορει να τους αποθαρρύνουμε χωρις κανενα λογο για αυτη την αγορά. 

Γενικα σαν συσκευές είναι αρκετα τιμιες για τα λεφτα τους. Τρωνε σκαλωματα του δευτερολεπτουμε στην αρχικη οθόνη που δειχνουν οτι δεν εχει σβελταδα και διορθωνονται με την επανεγκατασταση του android home αν θυμαμαι καλα, αλλά και στην cosmote tv (μια φορα το μηνα που απαιτει αναγκαστικη διακοπη για να επαναλειτουργησει) αλλα τη δουλεια τους την κανουν μια χαρά κατα τα αλλα για χρηση iptv 

Ενημερωτικα το πρωτο tv stick 4k πηρε update την προηγουμενη εβδομαδα.

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Από τις 700-800 χιλιάδες συνδρομητές της Cosmote η τεράστια πλειοψηφία βλέπει μόνο αθλητικά τα οποία μπορεί να δει είτε με το μια χαρά box γι' αυτό το σκοπό που δίνει δωρεάν η cosmote ή στην smart tv τους, για τον ελάχιστο αριθμό apple tv των 200+ ευρώ δεν αξίζει να ασχοληθεί για development (η magenta TV δεν είναι ίδια εφαρμογή, είναι άλλη άρα θέλει από την αρχή) + πληρωμή τα γνωστά κερατιάτικα της apple για το store της και σίγουρα τίποτα επιπλέον που θα έχει για TV.

Για iPhone που έχει μεγάλο αριθμό πελατών υπάρχει κανονικά η εφαρμογή

Δεν θα πληρώσεις "κερατιάτικα" αν είσαι συνδρομητής και βάλεις την εφαρμογή. Ισχύει ότι και στο iPhone. Μάλιστα η cosmote δεν έχει καν IAP για να πάρει κάτι η Apple.

Την Magenta TV την ανέφερα γιατί σβήνει τις δικαιολογίες που σου λένε από το support και γιατί υπάρχει ήδη τεχνογνωσία στον όμιλο. 

Έμενα πάλι η εκτίμηση μου είναι ότι η συνεργασία με την google για το box αποφέρει επιπλέον κέρδη για το κλείδωμα με google account. Στο iOS το ξέρουν ότι αν δεν προσφέρουν εφαρμογή θα χάσουν πολλούς πελάτες και δεν μπορούν να επιβάλλουν τι κινήτο θα πάρει ο άλλος. Στο TV OS σου λένε βάλε αυτό που θέλουμε εμείς.

Εχοντάς μέγαλο code base από το iOS App (παρά τις διαφορές) το κόστος ανάπτυξης είναι κάτω από 200000€ για μια τέτοια ανάπτυξη. Επίσης δεν έχουν ιδιαίτερα κόστη για το UI Design (όχι την ανάπτυξη). Είναι λυμένο το πως πρέπει να είναι το περιβάλλον χρήσης . 

Και 1000 νέους συνδρομητές να αποκτήσει είναι ζήτημα 1 έτους να κάνει απόσβεση μαζί με την συντήρηση.

Το ότι δεν θέλει φυσικά και είναι δικαίωμα της όπως δικαίωμα μου να τους λέω κάθε φόρα ότι θα βάλω μέσω ίντερνετ όταν βγάλουν App για Apple TV και φέρουν οπτική ίνα. Αν ήταν μόνο για μένα θα είχα κόψει ήδη και την δορυφορική.

Δημοσ.
5 hours ago, panagiotis1988 said:

Ουτε καν. Απλα μην λεμε οτι ναναι και μετα το γυρναμε στο χιουμορ ή δεν ξερω εγω σε τι αλλο. Καποιοι εδω μεσα σκεφτονται να αγορασουν αυτη την συσκευη. Αν γράφουμε ανακριβειες μπορει να τους αποθαρρύνουμε χωρις κανενα λογο για αυτη την αγορά. 

superman-missed-the-joke.gif

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Dimitris_1981 said:

Δεν θα πληρώσεις "κερατιάτικα" αν είσαι συνδρομητής και βάλεις την εφαρμογή. Ισχύει ότι και στο iPhone. Μάλιστα η cosmote δεν έχει καν IAP για να πάρει κάτι η Apple.

Κερατιατα θα πληρώνει η Cosmote ως dev συν το κόστος που ανέφερες του development, για να μην το κάνει λογικά θα ξέρει ότι το group που έχει Apple tv hardware και είναι συνδρομητές θα είναι ελάχιστοι

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, poulinos είπε

superman-missed-the-joke.gif

Φιλε εχει ενα δικιο ο panagiotis1988, εισαι 3 σελιδες τωρα και απλα τις γεμιζεις ετσι για να την πεις σε καποιον, δεν ειχα ποτε android stick και μετα που εγραψες για διαφημισεις αναρωτιομουν πως μπορει να εχει διαφημισεις κατι τετοιο. Σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε οχι σε πρωιναδικο.

Επεξ/σία από murcielago580
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω μια Samsung JU6400 του 2015 που δεν υποστηρίζει την εφαρμογή της Cosmote TV.
Θα μπορώ με αυτό το Stick να βλέπω απροβλημάτιστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Έχω μια Samsung JU6400 του 2015 που δεν υποστηρίζει την εφαρμογή της Cosmote TV.
Θα μπορώ με αυτό το Stick να βλέπω απροβλημάτιστα?

Ναι φίλε μου. Με όλα τα επίσημα certified sticks/boxes θα μπορείς να βλέπεις Cosmote TV, EON+, Vodafone TV και όλες τις υπόλοιπες επίσημες εφαρμογές. 

Βλέπω το φέρανε ήδη κάποια σκρουτζομάγαζα εκεί γύρω στο 50άρικο. Ελάχιστα πιο φθηνά βγαίνει στο Ali.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Ναι φίλε μου. Με όλα τα επίσημα certified sticks/boxes θα μπορείς να βλέπεις Cosmote TV, EON+, Vodafone TV και όλες τις υπόλοιπες επίσημες εφαρμογές. 

Βλέπω το φέρανε ήδη κάποια σκρουτζομάγαζα εκεί γύρω στο 50άρικο. Ελάχιστα πιο φθηνά βγαίνει στο Ali.

Eυχαριστώ για την απάντηση. Δεν μπορώ να το βρω στο Skroutz! Σου είναι εύκολο να μου στείλεις ένα Link?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Eυχαριστώ για την απάντηση. Δεν μπορώ να το βρω στο Skroutz! Σου είναι εύκολο να μου στείλεις ένα Link?

Εδώ είσαι φίλε μου.

Προσοχή όμως γιατί βλέπω ότι ο πρώτος το έχει για παράδοση αρχές Σεπτέμβρη οπότε θα το παραγγείλει από Κίνα όπως φαίνεται. :D 

Ο δεύτερος και πιο ακριβός μάλλον το έχει ετοιμοπαράδοτο. Πάρε ένα τηλ να επιβεβαιώσεις όπως και να χει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Μας πρίξατε με το Oppenheimer… :) σιγα την ταινια

Κοιτα σε σχεση με κατι αλλες σαχλαμαρες μια χαρα ταινουλα ηταν :) Βασικα οσες ταινιες - σειρες βγαινουν και βασιζονται σε αληθινα γεγονοτα, παντα ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπεις. Καποιες βεβαια ξεχωριζουν αρκετα οπως πχ η σειρα chernobyl. Και στο oppenheimer καλα τα πηγαν...

Επεξ/σία από murcielago580
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Κερατιατα θα πληρώνει η Cosmote ως dev συν το κόστος που ανέφερες του development, για να μην το κάνει λογικά θα ξέρει ότι το group που έχει Apple tv hardware και είναι συνδρομητές θα είναι ελάχιστοι

Σοβαρή συζήτηση ότι για να αναπτύξεις εφαρμογή που θα κάνει πιο δελεαστικό το προϊόν σου θα αναγκαστείς να ξοδέψεις χρήματα.....
Άντεξε το "δυσβάσταχτο" κόστος το Ionian TV (A.E.) και το ErtFlix.

Να το επαναλάβω ή θα συνεχίσεις να απαντάς αποσπασματικά σε μέρος της συζήτησης;

Η κύρια διαμαρτυρία μου ήταν η παρακάτω.  

Αναφορά σε κείμενο

Το κακό με την Apple TV είναι που οι δικοί μας πάροχοι δεν βγάζουν εφαρμογή. Η πλάκα είναι ότι σου λένε ένα κάρο δικαιολογίες. Δεν ξέρω γιατί οι πάροχοι του εξωτερικού έχουν εφαρμογή. πχ Magenta TV (Deutsche Telekom θυγατρική Cosmote)

Αν απλά σου έλεγαν ότι δεν θα φτιάξουμε εφαρμογή είναι δικαίωμα τους. Για το αν φτιάξει εφαρμογή ή όχι σου είπα αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

Το ότι δεν θέλει φυσικά και είναι δικαίωμα της όπως δικαίωμα μου να τους λέω κάθε φόρα ότι θα βάλω μέσω ίντερνετ όταν βγάλουν App για Apple TV και φέρουν οπτική ίνα. Αν ήταν μόνο για μένα θα είχα κόψει ήδη και την δορυφορική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...