nick_81 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έστειλα κάτι αποδείξεις από σούπερ μετά από αγορά προϊόντων p&g (pampers) προκειμένου να μου επιστραφούν 10 ευρώ σε κάθε απόδειξη σύμφωνα με την προσφορά τους που τρέχει. Σε μία απόδειξη παρόλο που ήταν ευκρινέστατη μου ζήτησαν επιπλέον φωτογραφία των προϊόντων που να φαίνεται το barcode. Η ερώτησή μου είναι αν συνδυάζονται με κάποιο τρόπο αποδείξεις με barcode και ποιό ακριβώς πακέτο αντιστοιχεί σε κάθε απόδειξη. Ο αριθμός που αναγράφει στο barcode το τσέκαρα και αυτούσιος δεν αναφέρεται στην απόδειξη. Το ρωτάω γιατί προφανώς τα πακέτα έχουν μπερδευτεί μεταξύ τους με άλλα παλαιότερα και δεν ξέρω αν πρέπει να φωτογραφήσω απλά 2 πακέτα του συγκεκριμένου προϊόντος ή τα συγκεκριμένα που αφορούν την απόδειξη. Αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ας μου πεί τι έκανε. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από nick_81
andreas1gr Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, nick_81 είπε Καλησπέρα. Έστειλα κάτι αποδείξεις από σούπερ μετά από αγορά προϊόντων p&g (pampers) προκειμένου να μου επιστραφούν 10 ευρώ σε κάθε απόδειξη σύμφωνα με την προσφορά τους που τρέχει. Σε μία απόδειξη παρόλο που ήταν ευκρινέστατη μου ζήτησαν επιπλέον φωτογραφία των προϊόντων που να φαίνεται το barcode. Η ερώτησή μου είναι αν συνδυάζονται με κάποιο τρόπο αποδείξεις με barcode και ποιό ακριβώς πακέτο αντιστοιχεί σε κάθε απόδειξη. Ο αριθμός που αναγράφει στο barcode το τσέκαρα και αυτούσιος δεν αναφέρεται στην απόδειξη. Το ρωτάω γιατί προφανώς τα πακέτα έχουν μπερδευτεί μεταξύ τους με άλλα παλαιότερα και δεν ξέρω αν πρέπει να φωτογραφήσω απλά 2 πακέτα του συγκεκριμένου προϊόντος ή τα συγκεκριμένα που αφορούν την απόδειξη. Αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ας μου πεί τι έκανε. Θα βγάλεις φωτογραφία απο τα προϊόντα που αγόρασες. Πόσο δύσκολο είναι αυτό; Πχ αν η απόδειξη λεει ARIEL 85 μεζούρες, δεν θα βγάλεις φωτογραφία με συσκευασία 100 μεζούρες. Αυτοί συσχετιζουν ημερομηνία απόδειξης με κωδικό προϊόντος. Γιατι πριν απο την προωθητική σε πολλα προϊόντα μαζεύουν παλιές συσκευασίες πχ ARIEL 90 μεζούρες κ βάζουν στην αγορα νέες συσκευασίες 85 κ 100 μεζούρες με άλλο κωδικό... Υπάρχει ανοικτό θέμα για αυτή την προσφορά... Επεξ/σία 26 Ιουλίου από andreas1gr
nick_81 Δημοσ. 26 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Θα βγάλεις φωτογραφία απο τα προϊόντα που αγόρασες. Πόσο δύσκολο είναι αυτό; Πχ αν η απόδειξη λεει ARIEL 85 μεζούρες, δεν θα βγάλεις φωτογραφία με συσκευασία 100 μεζούρες. Αυτοί συσχετιζουν ημερομηνία απόδειξης με κωδικό προϊόντος. Γιατι πριν απο την προωθητική σε πολλα προϊόντα μαζεύουν παλιές συσκευασίες πχ ARIEL 90 μεζούρες κ βάζουν στην αγορα νέες συσκευασίες 85 κ 100 μεζούρες με άλλο κωδικό... Υπάρχει ανοικτό θέμα για αυτή την προσφορά... Το ξέρω το θέμα απλά είπα να μη γράψω την ερώτηση στις προσφορές. Προφανώς και θα βγάλω τα προϊόντα που αναφέρονται στην απόδειξη. Pampers n.4 των 52 τεμ. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος συνδυασμός στους αριθμούς των barcode με την απόδειξη.
andreas1gr Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 24 λεπτά πριν, nick_81 είπε Το ξέρω το θέμα απλά είπα να μη γράψω την ερώτηση στις προσφορές. Προφανώς και θα βγάλω τα προϊόντα που αναφέρονται στην απόδειξη. Pampers n.4 των 52 τεμ. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος συνδυασμός στους αριθμούς των barcode με την απόδειξη. Οι πολυεθνικές όταν εχουν μια προσφορά μπορούν να αλλάζουν κωδικό προϊόντος ή το περιεχόμενο κ να μαζεύουν όλα τα υπόλοιπα απο την αγορά. Αν εσυ έχεις ενα προϊόν απο πέρσι πρέπει να βεβαιωθείς οτι εχει τον ίδιο κωδικό με το προϊόν που κυκλοφόρησε προν 1 μήνα....
txcellas Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Δες αν στη λίστα που αποδέχονται ειναι το προϊόν που αγόρασες. Λογικά δε θα ειναι.
ekrepali Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 15 hours ago, nick_81 said: Σε μία απόδειξη παρόλο που ήταν ευκρινέστατη μου ζήτησαν επιπλέον φωτογραφία των προϊόντων που να φαίνεται το barcode. Μπορεί μεν να ήταν ευκρινής η απόδειξη... αλλά πολλές φορές είναι μεγάλη η περιγραφή του προϊόντος και δε αναγράφεται ολόκληρη, κόβεται. Υπάρχουν πολλά barcodes που εξαιρούνται από την επιστροφή: https://www.epithimies.gr/γενικά/όροι-επιστροφής-χρημάτων/επιστροφή-15-σε-αγαπημένα-προϊόντα-προσωπικής-φροντίδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα