Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα ηθελα να ρωτησω για εγκατασταση νεου απορροφητηρα  με αλλαγη του παλιου αν ειναι δυνατη να γινει αλλαγη στο σωληνα απο φ12 σε 15 που ειναι ο καινουργιος που θελω.Βαζω και ενα link 

https://www.skroutz.gr/s/30914744/Singer-Telescopic-601A-21-Syromenos-Aporrofitiras-60cm-Inox.html?product_id=95188164&sponsored=listing

Αυτος που θελω ειναι συρομενος. αυτος που ειχαμε ειναι ελευθερος με φ12 . Απο καποια πραγματα που εχω διαβασει γινεται μετατροπη απο 12 σε 15 τουλαχιστον στην εναρξη? Γιατι στο τελος θα χρειαστει να σκαφτει  να βγουν καγκελα κλπ και ειναι δυσκολο. O μαστορας που εχω μου ειπε οτι δεν γινεται γιατι εχει κουτι ο συρομενος και δεν χωραει στο ντουλαπι και κατι τετοια και μου ειπε οτι θελει μοναχα καποιον ιδιο(ελευθερο).Εμεις λογω μαγειρεματος δεν μας ικανοποιει κατι τετοιο και θα ηθελα κατι καλυτερο.Οποτε ρωταω και εδω να παρω και καποιες αλλες γνωμες. Το ντουλαπι ειναι 26εκ υψος και 29 στο πλατος. Βαζω και καποιες φωτογραφιες αν χρειαστουν. Ευχαριστω.

651a10fb-aae0-4b07-be93-f586fec1f0a8.jpg

3dcc0eba-8318-4e36-be9d-63c439f675ca.jpg

5221c61d-e860-47db-a600-11ba37ef054b.jpg

Επεξ/σία από KOSTASMOUS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, KOSTASMOUS said:

O μαστορας που εχω μου ειπε οτι δεν γινεται γιατι εχει κουτι ο συρομενος και δεν χωραει στο ντουλαπι και κατι τετοια και μου ειπε οτι θελει μοναχα καποιον ιδιο(ελευθερο).

Μπορεί όντως να μη χωράει... έχεις μετρήσει;

Spoiler

53.jpg.8cf5e966d1676841e115b6d10fe47536.jpg

Όσο για το Φ, αν ο απορροφητήρας έχει έξοδο 12 και το χωνί είναι 15... τότε ΟΚ.

Αλλά αν ο απορροφητήρας έχει έξοδο 15 και το χωνί είναι 12... δεν ενδείκνυται. Ότι θα δουλεύει, θα δουλεύει. Αλλά θα έχεις μειωμένη απόδοση και θα κουράζεις το μοτέρ, γιατί εφόσον δε μπορεί να διώξει σωστά τον αέρα, δε ψύχεται όπως πρέπει.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ringboy είπε

Για τις διαστασεις του σωληνα θελεις την αλλαγη ή γιατι δεν λειτουργει σωστα?

Αυτος που θελω να παρω εχει φ15 .Αυτος που εχω εχει φ12.Πρεπει να γινει καποια μετατροπη λοιπον για την αλλαγη

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μπορεί όντως να μη χωράει... έχεις μετρήσει;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

53.jpg.8cf5e966d1676841e115b6d10fe47536.jpg

Όσο για το Φ, αν ο απορροφητήρας έχει έξοδο 12 και το χωνί είναι 15... τότε ΟΚ.

Αλλά αν ο απορροφητήρας έχει έξοδο 15 και το χωνί είναι 12... δεν ενδείκνυται. Ότι θα δουλεύει, θα δουλεύει. Αλλά θα έχεις μειωμένη απόδοση και θα κουράζεις το μοτέρ, γιατί εφόσον δε μπορεί να διώξει σωστά τον αέρα, δε ψύχεται όπως πρέπει.

Απο οτι βλεπω το κουτι το παιρνει ακριβως ειναι 28 εκ πλατος και 24.5 σε υψος διαστασεις ντουλαπιου 29 πλατος και 26 υψος. Για το φ δεν επιδεχεται καποια μετατροπη οπως  πχ εβαλε ο φιλος https://www.alphaprice.gr/product/15872/systoli-f120-se-f150-mpoyri-swlina-kaminada-emagie.html

στην ενωση μεταξυ σωληνα και απορροφητηρα?

Δημοσ.

Γενικά προτείνουν 150 αλλα στην ελλαδα παίζει 120. Συστολή βρίσκεις εύκολα αν δεν έχει στη συσκευασία. 

150 σωληνα ειναι δύσκολο να βρεις 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Γενικά προτείνουν 150 αλλα στην ελλαδα παίζει 120. Συστολή βρίσκεις εύκολα αν δεν έχει στη συσκευασία. 

150 σωληνα ειναι δύσκολο να βρεις 

Γινεται λοιπον να μπει μονο η συστολη και το υπολοιπο να ειναι φ120? ( οπως ειναι τωρα δηλαδη)Η πρεπει να ειναι ολος ο σωληνας φ150?(δηλαδη να αλλαχτει ολος μεχρι την εξοδο..κατι που δεν ειναι ευκολο..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...