Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους! Η κατάσταση μου εχει ως εξής. Λόγω ενός προβλήματος υγείας μου δόθηκε η δυνατότητα να κανω 5% και περασα ΗΜΜΥ στην Πάτρα. Δεν ηταν απο τις πρώτες μου επιλογές και την εβαλα ξεκάθαρα γιατι μου αρέσει η τεχνολογία αλλα δεν ειχα ποτε την ευκαιρία να ασχοληθώ. Ως μαθήτρια ήμουν θεωρητική, μου άρεσαν τα μαθηματικά αλλα δεν ήμουν και η καλύτερη μαθήτρια. Φυσική δεμ θυμάμαι τιποτα και γενικα δεν το χα πάρει με καλό μάτι το μάθημα λογω κακών καθηγητών. Η ερωτηση μου ειναι, υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα με διάβασμα να τα καταφερω; ποσο σημαντικές ειναι οι βασεις απο το σχολείο; Στα μαθήματα φυσικής τι γίνεται; Όσοι περάσατε κάνατε φροντιστήριο απο την αρχη; Πως τα βρήκατε με τη σχολη; 

Καθε συμβουλή δεκτή αρκει να διατυπωθεί με ευγένεια! Ευχαριστώ! 😊

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, topeftasteri είπε

Καλησπερα σε όλους! Η κατάσταση μου εχει ως εξής. Λόγω ενός προβλήματος υγείας μου δόθηκε η δυνατότητα να κανω 5% και περασα ΗΜΜΥ στην Πάτρα. Δεν ηταν απο τις πρώτες μου επιλογές και την εβαλα ξεκάθαρα γιατι μου αρέσει η τεχνολογία αλλα δεν ειχα ποτε την ευκαιρία να ασχοληθώ. Ως μαθήτρια ήμουν θεωρητική, μου άρεσαν τα μαθηματικά αλλα δεν ήμουν και η καλύτερη μαθήτρια. Φυσική δεμ θυμάμαι τιποτα και γενικα δεν το χα πάρει με καλό μάτι το μάθημα λογω κακών καθηγητών. Η ερωτηση μου ειναι, υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα με διάβασμα να τα καταφερω; ποσο σημαντικές ειναι οι βασεις απο το σχολείο; Στα μαθήματα φυσικής τι γίνεται; Όσοι περάσατε κάνατε φροντιστήριο απο την αρχη; Πως τα βρήκατε με τη σχολη; 

Καθε συμβουλή δεκτή αρκει να διατυπωθεί με ευγένεια! Ευχαριστώ! 😊

Καλησπέρα, ήμουν ΗΜΜΥ (Ξάνθη όχι Πάτρα) το 13 με το 18.

Σε παίρνουν απο το χεράκι απο το "0" και σε πάνε όπου σε πάνε. Αν παρακολουθείς θα τα καταφέρεις. Κάνε παρέες με βάση τους κοινούς στόχους, και θα είναι πιο εύκολα.

Πέρασε μια γρήγορα το βιβλίο μαθηματικών αν θες τώρα τον Αύγουστο αφού είναι τόσα χρόνια μετά. Τα υπόλοιπα θα στα μάθουν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...