StamTheMan Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Εγω παντως πηγα προχθες να ζητησω το ιδιο νουμερο που ειχα παλια και ενω μου ειπε οτι μπορω να το κανω,στην πορεια μου ειπε οτι ο αριθμος εχει διαγραφει εντελως. Οτι ανακυκλωνονται ειναι το μονο σιγουρο. Μια αλλη φορα,οταν χρειαστηκε να κανουμε ταυτοποιηση σε ενα πολυ παλιο yahoo,τον αριθμο τον ειχε παρει αλλος. Τον καλεσαμε για να ζητησουμε να μας εξυπηρετησουν και πεσαμε σε παλια μυαλα,μας εβρισαν και το εκλεισαν. Αυτο το τηλεφωνο ηταν δηλωμενο σε καποια επιχειριση. Στην πορεια που παρακολουθουσα το τηλεφωνο με ακυρες αναπαντητες,καποια στιγμη εβγαλε οτι δε χρησιμοποιειται,οποτε πηγαμε και ζητησαμε να το παρουμε παλι,αλλα μας ειπαν οτι δε γινεται.
Black Demis Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου το εχω παθει με 5 6 επαφες (που ξεχασα να διαγραψω οταν αλλαξαν ανθροποιο το νουμερο) οταν για καποιο καιρο το νουμερο δεν ειναι σε χρηση το δινουν αλλου και τελος 1
Rebelos2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, Black Demis είπε το εχω παθει με 5 6 επαφες (που ξεχασα να διαγραψω οταν αλλαξαν ανθροποιο το νουμερο) οταν για καποιο καιρο το νουμερο δεν ειναι σε χρηση το δινουν αλλου και τελος Το έχω πάθει και εγώ, και είναι και μακάβριο, δεν θα πω κάτι παραπάνω, καταλάβατε. 5
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 3 minutes ago, Rebelos2018 said: Το έχω πάθει και εγώ, και είναι και μακάβριο, δεν θα πω κάτι παραπάνω, καταλάβατε. ασε....... το ξερω μην το πεις...... για αυτο κανονιζω να σβινω τετοια νουμερα να μην πονεσω μετα και το σκεφτομε κανα δυο βδομαδες και βαλε
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 54 λεπτά πριν, StamTheMan είπε και ενω μου ειπε οτι μπορω να το κανω Δεν ξερω γιατι να σου πει κατι τετοιο. Τα νουμερα αντιστοιχουνται σε συγκεκριμενο αριθμο sim (αν δειτε στην sim, εχει αν θυμαμαι καλα 16 ψηφια). Δεν μπορει ενας υπαλληλος καταστηματος απλα να γραψει εναν αριθμο στην καταχωρηση τους, και ως δια μαγειας να σου ανηκει. Κατα 99% ελπιζω να ηταν νεος υπαλληλος...
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν ξερω γιατι να σου πει κατι τετοιο. Τα νουμερα αντιστοιχουνται σε συγκεκριμενο αριθμο sim (αν δειτε στην sim, εχει αν θυμαμαι καλα 16 ψηφια). Δεν μπορει ενας υπαλληλος καταστηματος απλα να γραψει εναν αριθμο στην καταχωρηση τους, και ως δια μαγειας να σου ανηκει. Κατα 99% ελπιζω να ηταν νεος υπαλληλος... Πηγα να ζητησω τον παλιο μου αριθμο, ο οποιος δεν ηταν σε χρηση. Πιο πανω συζηταμε οτι τα νουμερα ανακυκλωνονται. Δεν ξερω καν τι εννοεις με αυτο που γραφεις Spoiler Φιλε τις τελευταιες μερες βλεπω οτι διαφωνεις απλα για να διαφωνησεις. Εχει συμβει κατι;Εισαι καλα; Επεξ/σία 28 Ιουλίου από StamTheMan
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πηγα να ζητησω τον παλιο μου αριθμο, ο οποιος δεν ηταν σε χρηση. Πιο πανω συζηταμε οτι τα νουμερα ανακυκλωνονται. Δεν ξερω καν τι εννοεις με αυτο που γραφεις Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Φιλε τις τελευταιες μερες βλεπω οτι διαφωνεις απλα για να διαφωνησεις. Εχει συμβει κατι;Εισαι καλα; Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει πως έρχονται τα νούμερα στα καταστήματα. Έστω πάροχος κοσμοτε, έστω νούμερο 6971234567. Το νούμερο αυτό οοοοοταν λήξει, θα ξανά εκδοθεί ως νέα sim με τον δικό της κωδικό, και το παραπάνω νούμερο εξωτερικά (είτε στο χάρτινο φακελάκι του what's up, είτε σε φάκελο ταχυδρομείου για χρήση ως cosmote (δεν θυμάμαι τα frog, και αυτά τετράγωνα νομίζω?)). Αυτό λοιπόν θα δρομολογηθεί randomly σε ένα από τα 500-600 καταστήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Προφανώς, το νούμερο σου δεν μπορεί να το πάρει άλλος πάροχος προς δημιουργία, αφού κλειδώνει από το 3ο ψηφίο (ασχέτως σε ποιον παροχο ήσουν πριν σταματήσεις να το χρησιμοποιείς) Δεν διαφωνώ, προσπαθώ να βοηθήσω και να σου εξηγήσω γιατί κανένας δεν μπορεί να πάρει τον παλιό του αριθμό ξανά. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από SabotazNic
csontheline Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 9 minutes ago, SabotazNic said: Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει πως έρχονται τα νούμερα στα καταστήματα. Έστω πάροχος κοσμοτε, έστω νούμερο 6971234567. Το νούμερο αυτό οοοοοταν λήξει, θα ξανά εκδοθεί ως νέα sim με τον δικό της κωδικό, και το παραπάνω νούμερο εξωτερικά (είτε στο χάρτινο φακελάκι του what's up, είτε σε φάκελο ταχυδρομείου για χρήση ως cosmote (δεν θυμάμαι τα frog, και αυτά τετράγωνα νομίζω?)). Αυτό λοιπόν θα δρομολογηθεί randomly σε ένα από τα 500-600 καταστήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Προφανώς, το νούμερο σου δεν μπορεί να το πάρει άλλος πάροχος προς δημιουργία, αφού κλειδώνει από το 3ο ψηφίο (ασχέτως σε ποιον παροχο ήσουν πριν σταματήσεις να το χρησιμοποιείς) Δεν διαφωνώ, προσπαθώ να βοηθήσω και να σου εξηγήσω γιατί κανένας δεν μπορεί να πάρει τον παλιό του αριθμό ξανά. Συστημικά, όλα γίνονται. Διαδικαστικά, είναι μια άλλη ιστορία.
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, csontheline είπε Συστημικά, όλα γίνονται. Διαδικαστικά, είναι μια άλλη ιστορία. Οριακα αν ο ceo ειναι κοντινος συγγενης σου. Ωστοσο, κανενα καταστημα και τηλεφωνικο κεντρο δεν εχει αυτην την δυνατοτητα. Και αφου μονο απο καταστημα ή τηλεφωνικο κεντρο μπορεις να εξυπηρετηθεις, so.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου από SabotazNic
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το νούμερο αυτό οοοοοταν λήξει, θα ξανά εκδοθεί ως νέα sim με τον δικό της κωδικό Ακομα δεν καταλαβαινω. Και γιατι δε μπορω να παρω εγω τη νεα sim? Και το σχολιο μου ηταν για πιο γενικα,χωρις hate.
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Και γιατι δε μπορω να παρω εγω τη νεα sim? Γιατι, θα πρεπει να το τυχεις σε ενα απο τα 600 καταστηματα, και οχι μονο αυτο, αλλα να ψαξει και ο υπαλληλος τα διαθεσιμα νουμερα που εχει στο καταστημα.
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γιατι, θα πρεπει να το τυχεις σε ενα απο τα 600 καταστηματα, και οχι μονο αυτο, αλλα να ψαξει και ο υπαλληλος τα διαθεσιμα νουμερα που εχει στο καταστημα. Και οταν θελω επανεκδοση sim πως μπαινει ο αριθμος μου σε οποιαδηποτε sim?
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Και οταν θελω επανεκδοση sim πως μπαινει ο αριθμος μου σε οποιαδηποτε sim? Γιατι, υπαρχουν και κενες sim (χωρις τηλεφωνικο νουμερο) στις οποιες παιρνουν το msisdn και το καταχωρουν στην καρτελα σου στο νουμερο σου. Οταν ομως το νουμερο στην καρτελα σου παψει να υπαρχει, δεν υπαρχει τροπος να αντιστοιχηθει το ιδιο νουμερο σε νουμερο msisdn της sim. Διαδικαστικο ειναι το θεμα. Πολυ απλα δεν υπαρχει καποιο πεδιο στις πλατφορμες τους για να γινει κατι τετοιο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου από SabotazNic
mariosnik_ Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, laxanoulis είπε ΥΓ. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το ότι το νούμερο είναι 697... Εγώ νόμιζα πλέον δεν δίνουν τέτοια νούμερα και ότι όλα είναι 698... Μία χαρά δίνουν. Στο μεταξύ παλιά νούμερα μας που έληξαν προ 20ετιας, το ένα άμα το καλέσεις σου πετάει ακόμα μήνυμα για φραγή εισερχομένων, δηλαδή πριν λήξει του είχα κάνει φραγή και έμεινε κολλημένο εκει. Στο άλλο άμα το καλέσεις κάνει ότι μιλάει... Επεξ/σία 28 Ιουλίου από mariosnik_ 1
atux_null Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου με το που λήξει ένας αριθμός από τον πελάτη, περνάνε 6 μήνες κ μετά έχουν τη δυνατότητα να το παραχωρήσουν σε άλλον πελάτη. πχ το καρτοκινητό μου αν δεν το ανανεώσω για 12 μήνες, λήγει. μετά τη λήξη του επιστρέφει στον πάροχο που ανήκει (αν είναι φορητότητα). σε αναμονή άλλους 6 μήνες κ μετά μπορούν να το δώσουν κανονικά σε άλλο πελάτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα