Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδέχεται να χρειαστεί να αφήσω το αυτοκίνητο μου τον Αύγουστο για 5-6 μέρες στη Θεσσαλονίκη. Εγώ θα λείπω από την πόλη.

Ποια είναι η καλύτερη λύση; Υπάρχει κάποια ήσυχη γειτονιά-περιοχή όπου μπορώ να παρκάρω δωρεάν και με ασφάλεια ή πρέπει να ψάχνω για παρκινγκ επι πληρωμή; Κι αν ναι, σε τι τιμές να υπολογίζω για 5-6 μέρες; Ιδανικά θα ήθελα να γλιτώσω την πληρωμή, το αυτοκίνητο δεν είναι και κανένα ιδιαίτερο για να τραβάει τα βλέμματα. Απλά δε ξέρω σε τι περιοχές να κινηθω. Μετά επιστρέφω και φεύγω για Αθήνα. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε περιοχή αλλά οκ μη μου πείτε και Πανόραμα ή Θέρμη. Κάπου σχετικά κεντρικά. Αμπελόκηποι-Νεαπολη... Εξάλλου θα με πάνε και θα με φέρουνε.

Ξέρω, δεν είμαι και πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που ζητάω

Δημοσ.

Την περίοδο από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο το πάρκινγκ είναι πανεύκολο στην Θεσσαλονίκη. 

Μπορείς και στην Νεάπολη, 40 εκκλησιές, Χαριλάου. Προτίμησε περιοχή κατοικήσιμη όχι κάποια ερημιά.

Δημοσ.

Πάνε Νεάπολη κάτω από το  παλιό δημαρχείο και ανάμεσα στο γήπεδο και το Ocean.  Πάντα έχει κίνηση από κόσμο και πάντα βρίσκεις θέση.

Δημοσ.

Υποψιν και τα παρκινγκ εξω απο το αεροδρομιο χρεωνουν κανα 10αρικο/μερα, εχουν και βανακι ολο το 24ωρο να σε πανε. Το λεω γιατι λες οτι δεν εχεις θεμα και επι πληρωμη, και για να μην υποχρεωνεις αλλους για την μεταφορα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...