Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, pavloa είπε

Ξέρετε ποιον αριθμό πρέπει να καλέσω για να πάρω προσφορά για το σταθερό τηλέφωνο?  

Εγώ απλά στο site της Vodafone εκεί που λέει ζήτα να σε καλέσουμε έβαλα τον αριθμό μου. Δεν ξέρω αν έτυχα σε περίπτωση πωλητη αλλά μου έδωσε πιστεύω καλή προσφορά, κάτω από 18€/μήνα 50αρα γραμμή με 6 ώρες κινητά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexander098 είπε

Εγώ απλά στο site της Vodafone εκεί που λέει ζήτα να σε καλέσουμε έβαλα τον αριθμό μου. Δεν ξέρω αν έτυχα σε περίπτωση πωλητη αλλά μου έδωσε πιστεύω καλή προσφορά, κάτω από 18€/μήνα 50αρα γραμμή με 6 ώρες κινητά 

Αυτό έκανα και εγώ. Άφησα τηλ για να με καλέσουν.. σήμερα  με πήραν και μου είπαν να καλέσω στο κέντρο εξυπηρέτησης.  Το θέμα ειναι οτι ήμουν στην δουλειά και δεν μπορούσα να μιλήσω οποτε δεν ρώτησα αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τηλ.

Δημοσ.
3 hours ago, alexander098 said:

Εμένα που λήγει σε 2 μήνες κι έχει βγάλει τις διαθέσιμες τιμές ανανέωσης στην εφαρμογή (myoffers), οι τιμές είναι παραπάνω απ'ότι πληρώνω τώρα. 

Θυμάσαι πόσες μέρες πριν τη λήξη του παλιού συμβολαίου, σού έκαναν αυτή τη πρόταση τηλεφωνικώς;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Εμένα που λήγει σε 2 μήνες κι έχει βγάλει τις διαθέσιμες τιμές ανανέωσης στην εφαρμογή (myoffers), οι τιμές είναι παραπάνω απ'ότι πληρώνω τώρα. 

Θυμάσαι πόσες μέρες πριν τη λήξη του παλιού συμβολαίου, σού έκαναν αυτή τη πρόταση τηλεφωνικώς;

Ήμουν Nova και γενικά έψαχνα γιατί και σε μένα η nova έκανε το ίδιο, μεγαλύτερες τιμές από αυτές που πλήρωνα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...