dimitris_213 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα. Χρήστης ios πριν πολλά χρόνια iPhone 4s και 5 και από τότε αποκλειστικά android. Πήρα για το γιο μου το iPhone 16 pro max και είχα την ευκαιρία να ξαναπιασω iPhone. Ωραίο κινητό δεν λέω και πολύ smooth και το ζαχαρώνω. Αλο την άλλη και το s24 ultra διαβάζωότι είναι και αυτό φοβερό κινητό. Το θέμα είναι, μετά από τόσα χρόνια θα συνηθίσω το ios ή να καθίσω στα αυγά μου και να πάρω το Samsung? Επεξ/σία 28 Ιουλίου από dimitris_213
filip123go Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Χρησιμοποιώ και τα 2 λόγω δουλειάς. Στο μόνο που υπερτερεί το s24u είναι το πενάκι και το dex. Αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα απο τα δύο (και εάν δεν είσαι κανένας power user) , τότε δεν θα δεις καμιά διαφορά (αα.! Και το ΑΙ της Samsung είναι καλύτερο, if that's your thing).
alan boy Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Εγώ φίλε είχα μόνο Android ποτέ ios. Πριν 6 μήνες πήρα ένα iphone 15 pro max. Πολύ δυνατό σαν τηλέφωνο. Το κράτησα 10 μέρες και το έδωσα. Δεν μπόρεσα με τίποτα να το συνηθίσω. Οποτε γυρίσα σε Android s24 ultra το οποίο το έδωσα και αύριο μου έρχεται το honor magic 7 pro 2
dimitris_213 Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι διατεθειμένος να αφήσω την οικειότητα του android αλλά και την ελευθερία για το iPhone. Είμαι και σε ηλικία που δεν θέλω να αλλάζω συνήθειες...χαχαχα Και συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση αλλά δούλευα. 2
steliosb81 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Εγώ είχα πάρει iphone 14 pro max και σε μια εβδομάδα το πούλησα δε την πάλεψα ναι ρε λέω ωραία κινητά τα iphone με φοβερές κάμερες και βίντεο αλλά νιώθεις πολύ περιορισμενος
dimitris_213 Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, steliosb81 είπε Εγώ είχα πάρει iphone 14 pro max και σε μια εβδομάδα το πούλησα δε την πάλεψα ναι ρε λέω ωραία κινητά τα iphone με φοβερές κάμερες και βίντεο αλλά νιώθεις πολύ περιορισμενος Και εγώ αυτό φοβάμαι...... έχω συνηθίσει στο android και την ελευθερία του....
steliosb81 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Τότε φίλε μου καλύτερα μείνε στο android. Α και κάτι άλλο οι μπαταρίες τους δεν είναι τόσο καλές που λένε μη ψαρωνεις άσε που σε σχέση με το oneplus 13 που έχω τα iphone μου φαίνονται πολύ αργά 1
jimis98 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 5 ώρες πριν, steliosb81 είπε Εγώ είχα πάρει iphone 14 pro max και σε μια εβδομάδα το πούλησα δε την πάλεψα ναι ρε λέω ωραία κινητά τα iphone με φοβερές κάμερες και βίντεο αλλά νιώθεις πολύ περιορισμενος τι δεν σου άρεσε? 1
LouCi4er Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 12/8/2025 στις 5:02 ΜΜ, steliosb81 είπε Τότε φίλε μου καλύτερα μείνε στο android. Α και κάτι άλλο οι μπαταρίες τους δεν είναι τόσο καλές που λένε μη ψαρωνεις άσε που σε σχέση με το oneplus 13 που έχω τα iphone μου φαίνονται πολύ αργά Που σε περιορίζει το ios επειδή είμαι σε αναζήτηση κινητού και είμαι ανάμεσα σε iphone 16 pro και s25 ultra.Εχω εδώ και 2 μήνες το ipad air 2025 και ενώ είναι αρκετά γρήγορο σε ότι κάνω,δεν είδα κάποιον περιορισμό κάπου.Βεβαια το χρησιμοποιώ για multimedia περιεχόμενο,σερφαρισμα και βιντεοκλήσεις,δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερα απαιτητικό.
steliosb81 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Σε πολλά πράγματα από το να παραμετροποιήσεις το κινητό σου όπως θες εσύ μέχρι να μη μπορείς να κατεβάσεις τραγούδια και να τα αποθηκεύσεις στο κινητό σου . Αν θες τραγούδια π.χ. πρέπει να πληρώνεις κάθεμηνα το itunes. Και γενικά πράγματα που στο android είναι εύκολα και απλά στο ios είναι ολόκληρη ιστορία. Παρε s 25 ultra είναι κινηταρα 1
jimis98 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 ώρα πριν, steliosb81 είπε Σε πολλά πράγματα από το να παραμετροποιήσεις το κινητό σου όπως θες εσύ μέχρι να μη μπορείς να κατεβάσεις τραγούδια και να τα αποθηκεύσεις στο κινητό σου . Αν θες τραγούδια π.χ. πρέπει να πληρώνεις κάθεμηνα το itunes. Και γενικά πράγματα που στο android είναι εύκολα και απλά στο ios είναι ολόκληρη ιστορία. Παρε s 25 ultra είναι κινηταρα αυτό με τον ήχο κλήσης πρέπει να τον άλλαξαν εγώ βλέπω σε βίντεο οτι κατεβάζουν ονλινε τραγούδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα