dimitris_213 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα. Χρήστης ios πριν πολλά χρόνια iPhone 4s και 5 και από τότε αποκλειστικά android. Πήρα για το γιο μου το iPhone 16 pro max και είχα την ευκαιρία να ξαναπιασω iPhone. Ωραίο κινητό δεν λέω και πολύ smooth και το ζαχαρώνω. Αλο την άλλη και το s24 ultra διαβάζωότι είναι και αυτό φοβερό κινητό. Το θέμα είναι, μετά από τόσα χρόνια θα συνηθίσω το ios ή να καθίσω στα αυγά μου και να πάρω το Samsung? Επεξ/σία 28 Ιουλίου από dimitris_213
tsimisdel Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Πρακτικά, στο iOS δεν έχουν αλλάξει στην ουσία πάρα πολλά πράγματα από την εποχή που το χρησιμοποίησες τελευταία φορά επομένως, εφόσον είναι κάτι οικείο, δεν θα υπάρχει δυσκολία στην επαναπροσαρμογή. Βέβαια, την ελευθερία που δίνει το Android σε πολλά πράγματα, από τη στιγμή που την έχεις συνηθίσει, θα δυσκολευτεις να προσαρμοστείς στους περιορισμούς του iOS, θα το βιώνεις στην πράξη. Εκτός αν αρκείσαι στην τυπική χρήση επομένως, δεν θα σου είναι τόσο θέμα.... 1
filip123go Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Χρησιμοποιώ και τα 2 λόγω δουλειάς. Στο μόνο που υπερτερεί το s24u είναι το πενάκι και το dex. Αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα απο τα δύο (και εάν δεν είσαι κανένας power user) , τότε δεν θα δεις καμιά διαφορά (αα.! Και το ΑΙ της Samsung είναι καλύτερο, if that's your thing).
alan boy Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Εγώ φίλε είχα μόνο Android ποτέ ios. Πριν 6 μήνες πήρα ένα iphone 15 pro max. Πολύ δυνατό σαν τηλέφωνο. Το κράτησα 10 μέρες και το έδωσα. Δεν μπόρεσα με τίποτα να το συνηθίσω. Οποτε γυρίσα σε Android s24 ultra το οποίο το έδωσα και αύριο μου έρχεται το honor magic 7 pro 2
dimitris_213 Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι διατεθειμένος να αφήσω την οικειότητα του android αλλά και την ελευθερία για το iPhone. Είμαι και σε ηλικία που δεν θέλω να αλλάζω συνήθειες...χαχαχα Και συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση αλλά δούλευα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα