steliosb81 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Καλημέρα Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο κατάστημα ? Έχει εμπειρία κάποιος επειδή θέλω να αγοράσω ένα κινητό . Σε πόσες ημέρες έρχεται το δέμα? Υπάρχει τελωνείο και φόροι?
manoskost Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 28/7/2025 στις 1:05 ΜΜ, steliosb81 είπε Καλημέρα Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο κατάστημα ? Έχει εμπειρία κάποιος επειδή θέλω να αγοράσω ένα κινητό . Σε πόσες ημέρες έρχεται το δέμα? Υπάρχει τελωνείο και φόροι? Αν και δέν έχω αγοράσει από εκεί θεωρείται καλό κατάστημα, τελωνείο-φόροι δεν υπάρχουν, να κοιτάξεις μόνο αυτό πού θέλεις να έχει global rom.
steliosb81 Δημοσ. 11 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου Ευχαριστώ πολύ Κινέζικη έκδοση εκτός από εγγύηση τι αλλά προβλήματα μπορεί να έχει ?
steliosb81 Δημοσ. 12 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου Θέλω να πάρω το oppo x8 ultra θα έχω αλλά θέματα?
manoskost Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Στις 11/8/2025 στις 4:04 ΜΜ, steliosb81 είπε Ευχαριστώ πολύ Κινέζικη έκδοση εκτός από εγγύηση τι αλλά προβλήματα μπορεί να έχει ? https://www.quora.com/What-are-the-differences-between-Chinese-ROM-and-Global-ROM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα