mikewugreece Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Ως συνδρομητής της COSMOTE και κάτοχος της τελευταίας τεχνολογίας με συσκευή Samsung S25, νιώθω υποχρεωμένος να εκφράσω δημόσια τη δυσαρέσκειά μου για την απογοητευτική εμπειρία που βιώνω καθημερινά σε ό,τι αφορά τη χρήση των δεδομένων. Παρά το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αστικές περιοχές με θεωρητικά πλήρη κάλυψη 4G και 5G δικτύου, οι ταχύτητες που λαμβάνω είναι απελπιστικά χαμηλές. Σχεδόν σε κάθε σημείο που πραγματοποιώ speedtest, η ταχύτητα download δεν ξεπερνά τα 2 Mbps, ενώ το upload κινείται γύρω στα 0.9 Mbps. Αυτά τα νούμερα δεν είναι απλά απογοητευτικά – είναι αδικαιολόγητα για ένα σύγχρονο δίκτυο που διαφημίζει υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα. Η συσκευή μου είναι καινούργια, πλήρως ενημερωμένη και λειτουργεί άψογα με άλλα WiFi ή δίκτυα. Το πρόβλημα εντοπίζεται καθαρά στην κινητή σύνδεση COSMOTE. Αυτό όχι μόνο δυσχεραίνει τη χρήση εφαρμογών και υπηρεσιών, αλλά καθιστά αδύνατη ακόμα και τη βασική περιήγηση στο διαδίκτυο ή την αποστολή αρχείων. Ζητώ από την COSMOTE να δώσει άμεσες απαντήσεις: Υπάρχει πρόβλημα υποδομής στο δίκτυο; Υπάρχει υπερφόρτωση; Γιατί δεν μπορώ να απολαύσω τις ταχύτητες που υπόσχεται το συμβόλαιό μου; Είναι αδιανόητο, το 2025, να πληρώνουμε για υπηρεσίες που πρακτικά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά. Αναμένω επίσημη απάντηση και –κυρίως– λύση.
suboy99 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Δηλαδή έβαλες άλλη κάρτα sim από άλλη εταιρία, όπως και δοκίμασες την sim της cosmote σε άλλο τηλέφωνο και δεν υπήρχε πρόβλημα?
alxandros_gr Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Τι απάντηση περιμένεις εδω; Δεν είναι cosmote https://help.cosmote.gr/el/contact
filip123go Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 2 hours ago, mikewugreece said: Ως συνδρομητής της COSMOTE και κάτοχος της τελευταίας τεχνολογίας με συσκευή Samsung S25, νιώθω υποχρεωμένος να εκφράσω δημόσια τη δυσαρέσκειά μου για την απογοητευτική εμπειρία που βιώνω καθημερινά σε ό,τι αφορά τη χρήση των δεδομένων. Παρά το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αστικές περιοχές με θεωρητικά πλήρη κάλυψη 4G και 5G δικτύου, οι ταχύτητες που λαμβάνω είναι απελπιστικά χαμηλές. Σχεδόν σε κάθε σημείο που πραγματοποιώ speedtest, η ταχύτητα download δεν ξεπερνά τα 2 Mbps, ενώ το upload κινείται γύρω στα 0.9 Mbps. Αυτά τα νούμερα δεν είναι απλά απογοητευτικά – είναι αδικαιολόγητα για ένα σύγχρονο δίκτυο που διαφημίζει υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα. Η συσκευή μου είναι καινούργια, πλήρως ενημερωμένη και λειτουργεί άψογα με άλλα WiFi ή δίκτυα. Το πρόβλημα εντοπίζεται καθαρά στην κινητή σύνδεση COSMOTE. Αυτό όχι μόνο δυσχεραίνει τη χρήση εφαρμογών και υπηρεσιών, αλλά καθιστά αδύνατη ακόμα και τη βασική περιήγηση στο διαδίκτυο ή την αποστολή αρχείων. Ζητώ από την COSMOTE να δώσει άμεσες απαντήσεις: Υπάρχει πρόβλημα υποδομής στο δίκτυο; Υπάρχει υπερφόρτωση; Γιατί δεν μπορώ να απολαύσω τις ταχύτητες που υπόσχεται το συμβόλαιό μου; Είναι αδιανόητο, το 2025, να πληρώνουμε για υπηρεσίες που πρακτικά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά. Αναμένω επίσημη απάντηση και –κυρίως– λύση. Έχω παρόμοιο πρόβλημα σε Samsung s24u. Σε εμένα, εάν χάσει το σήμα (πχ μέσα στο μετρό) , μετά το ξαναβρίσκει πάρα πολύ δύσκολα. Πόσο παλιά είναι η κάρτα σιμ που έχεις;
gkat2829 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 4 ώρες πριν, mikewugreece είπε Ως συνδρομητής της COSMOTE και κάτοχος της τελευταίας τεχνολογίας με συσκευή Samsung S25, νιώθω υποχρεωμένος να εκφράσω δημόσια τη δυσαρέσκειά μου για την απογοητευτική εμπειρία που βιώνω καθημερινά σε ό,τι αφορά τη χρήση των δεδομένων. Παρά το γεγονός ότι βρίσκομαι σε αστικές περιοχές με θεωρητικά πλήρη κάλυψη 4G και 5G δικτύου, οι ταχύτητες που λαμβάνω είναι απελπιστικά χαμηλές. Σχεδόν σε κάθε σημείο που πραγματοποιώ speedtest, η ταχύτητα download δεν ξεπερνά τα 2 Mbps, ενώ το upload κινείται γύρω στα 0.9 Mbps. Αυτά τα νούμερα δεν είναι απλά απογοητευτικά – είναι αδικαιολόγητα για ένα σύγχρονο δίκτυο που διαφημίζει υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα. Η συσκευή μου είναι καινούργια, πλήρως ενημερωμένη και λειτουργεί άψογα με άλλα WiFi ή δίκτυα. Το πρόβλημα εντοπίζεται καθαρά στην κινητή σύνδεση COSMOTE. Αυτό όχι μόνο δυσχεραίνει τη χρήση εφαρμογών και υπηρεσιών, αλλά καθιστά αδύνατη ακόμα και τη βασική περιήγηση στο διαδίκτυο ή την αποστολή αρχείων. Ζητώ από την COSMOTE να δώσει άμεσες απαντήσεις: Υπάρχει πρόβλημα υποδομής στο δίκτυο; Υπάρχει υπερφόρτωση; Γιατί δεν μπορώ να απολαύσω τις ταχύτητες που υπόσχεται το συμβόλαιό μου; Είναι αδιανόητο, το 2025, να πληρώνουμε για υπηρεσίες που πρακτικά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά. Αναμένω επίσημη απάντηση και –κυρίως– λύση. Σου προτεινω να δοκιμασεις αλλον παροχο στο κινητο σου (καρτα δηλαδη της VODAFONE ή της NOVA) καθως και την καρτα που εχεις της COSMOTE να την δοκιμασεις σε αλλο κινητο. Αν θελεις μετα μας γραφεις εδω τα αποτελεσματα. 1
jimakos00 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 28/7/2025 στις 7:37 ΜΜ, alxandros_gr είπε Τι απάντηση περιμένεις εδω; Δεν είναι cosmote Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα