LiquidTroll Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:24 μμ Tom Hardy? Τα εσπασε ολα ως Bane! Και όγκο πήρε, και είχε ξυρισμένο κεφάλι 1
Iamkontzo Δημοσ. Τρίτη στις 12:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:46 πμ 6 ώρες πριν, panther_512 είπε Αν αναλογιστούμε τις τάσεις των τελευταίων ετών, θεωρώ την πιό πιθανή επιλογή τον Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οχιιιιιιιι 1
ppanos7 Δημοσ. Τρίτη στις 07:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:40 πμ 9 hours ago, Geralt_Haute_Bellegarde said: Απορία έχω πόσο light θα το κάνουν σε σχέση με τα παιχνίδια. Αποκεφαλισμούς και ξεκοιλιάσματα θα δείξουνε ή απλά θα επικεντρωθούν στο story πατέρα - γιού; To 2o. Aν και μπορεί να είναι και μαύρος ο πρωταγωνιστής ή ακόμη καλύτερα η ιστορία να έχει και ολίγον λοάτκι υπόθεση. 2
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 08:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:20 πμ Αναφορά σε κείμενο Όταν ρωτήθηκε αν έχει παίξει κάποιο από τα παιχνίδια God of War, ο Moore απάντησε ότι προσπάθησε, αλλά δεν έχει την απαραίτητη μυϊκή μνήμη για αυτό. Παρόλα αυτά, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι ο τόνος της σειράς θα είναι παρόμοιος με του παιχνιδιού. Δεν θα μπορούσε τουλάχιστον να δει walkthroughs; Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά με δηλώσεις σαν αυτές δεν έχω ελπίδες ότι θα περάσει το επίπεδο τους Witcher
anakin3 Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 πμ (επεξεργασμένο) και αυτός ο τυπάς Pablo Schreiber (master chief) έχει και το ύψος (δίμετρος), το physique, είναι καλός ηθοποιός, έχει κάτι και ίσως Ελληνικό. Με ξυρισμένο κεφάλι, μούσι δεν θα είναι κακός. Επίσης είδα λίγο online, λένε κάτι βλακείες για Christopher Judge, Idris Elba και οι δυο μια χαρά ηθοποιοί, αλλά ρε παιδιά θα κάνουν έργο με μαύρους Σπαρτιάτες? Αν το παμε politically correct πάει το franchise..... Επεξ/σία Τρίτη στις 09:48 πμ από anakin3
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 πμ 2 hours ago, ppanos7 said: To 2o. Aν και μπορεί να είναι και μαύρος ο πρωταγωνιστής ή ακόμη καλύτερα η ιστορία να έχει και ολίγον λοάτκι υπόθεση. Κι οι 2 voice actors του πάντως μαύροι είναι. 😛
Apollonas792 Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:15 μμ 3 ώρες πριν, Thresh είπε Κι οι 2 voice actors του πάντως μαύροι είναι. 😛 ναι δν εχει να κανει, ο 1ος ειδικα ο καρσον ηταν οτι καλυτερο υπηρχε αλλα οταν πας για κανονικο ηθοποιο να κανεις σειρα πρεπει να υπαρχει μια λογικη. ειτε εχεις παιξει τα παλια κ ξερεις ειτε επαιξες το 18 (λεει στον γιο του ειναι απο την σπαρτη σε καποιο σημειο) κ ειναι χιλιαδες χρονια πριν με δια κ τετοια, πρεπει να ειναι ενας 50αρης λευκος ψηλος γυμνασμενος. δεν υπαρχει μαυρος σπαρτιατης η ασιατης. δεν ειναι πολιτικο αυτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Just now, Apollonas792 said: ναι δν εχει να κανει, ο 1ος ειδικα ο καρσον ηταν οτι καλυτερο υπηρχε αλλα οταν πας για κανονικο ηθοποιο να κανεις σειρα πρεπει να υπαρχει μια λογικη. ειτε εχεις παιξει τα παλια κ ξερεις ειτε επαιξες το 18 (λεει στον γιο του ειναι απο την σπαρτη σε καποιο σημειο) κ ειναι χιλιαδες χρονια πριν με δια κ τετοια, πρεπει να ειναι ενας 50αρης λευκος ψηλος γυμνασμενος. δεν υπαρχει μαυρος σπαρτιατης η ασιατης. δεν ειναι πολιτικο αυτο Ναι ok, προφανώς, απλά είναι ειρωνικό το ότι κι οι 2 τους είναι. 1
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 06:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:56 μμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Apollonas792 said: ναι δν εχει να κανει, ο 1ος ειδικα ο καρσον ηταν οτι καλυτερο υπηρχε αλλα οταν πας για κανονικο ηθοποιο να κανεις σειρα πρεπει να υπαρχει μια λογικη. ειτε εχεις παιξει τα παλια κ ξερεις ειτε επαιξες το 18 (λεει στον γιο του ειναι απο την σπαρτη σε καποιο σημειο) κ ειναι χιλιαδες χρονια πριν με δια κ τετοια, πρεπει να ειναι ενας 50αρης λευκος ψηλος γυμνασμενος. δεν υπαρχει μαυρος σπαρτιατης η ασιατης. δεν ειναι πολιτικο αυτο Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ο ηθοποιός που θα παίξει τον Κράτος, να βγάζει αυτήν την κτηνωδία, ενέργεια και από το 2018 και πατρική στοργή που αγαπήσαμε στα παιχνίδια. Τώρα αν θα είναι άσπρος, κίτρινος, μαύρος, βιολετής ή Πέδρο Πασκάλς, δεν με νοιάζει καθόλου. Επεξ/σία Τρίτη στις 06:57 μμ από panther_512 1
Apollonas792 Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 μμ 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ο ηθοποιός που θα παίξει τον Κράτος, να βγάζει αυτήν την κτηνωδία, ενέργεια και από το 2018 και πατρική στοργή που αγαπήσαμε στα παιχνίδια. Τώρα αν θα είναι άσπρος, κίτρινος, μαύρος, βιολετής ή Πέδρο Πασκάλς, δεν με νοιάζει καθόλου. κοιταξε επειδη επαιζα τα παιχνιδια απο τοτε π βγηκε το 1ο, δν ξερω ποσο χρονων εισαι κ ποτε ξεκινησες να παιζεις, ο κρατος ειναι ενας ημιθεος σπαρτιατης κ η ιστορια διαδραματιζεται στην αρχαια ελλαδα, οποτε εχει σημασια αν ειναι κινεζος, μαυρος η ασπρος. εχει να κανει με την ιστορια, μην τα παιρνεις ολα πολιτικα κ τετοια. κτηνωδια κ ενεργεια στο 18 κ στο επομενο δεν εβγαζε καμια, βαρεμαρα εβγαζε πιο πολυ. κτηνωδια κ ενεργεια εβγαζε στα παλια
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Apollonas792 said: κοιταξε επειδη επαιζα τα παιχνιδια απο τοτε π βγηκε το 1ο, δν ξερω ποσο χρονων εισαι κ ποτε ξεκινησες να παιζεις, ο κρατος ειναι ενας ημιθεος σπαρτιατης κ η ιστορια διαδραματιζεται στην αρχαια ελλαδα, οποτε εχει σημασια αν ειναι κινεζος, μαυρος η ασπρος. εχει να κανει με την ιστορια, μην τα παιρνεις ολα πολιτικα κ τετοια. κτηνωδια κ ενεργεια στο 18 κ στο επομενο δεν εβγαζε καμια, βαρεμαρα εβγαζε πιο πολυ. κτηνωδια κ ενεργεια εβγαζε στα παλια Video games ξεκίνησα να παίζω γύρω στο 1988 και δεν σταμάτησα μέχρι σήμερα. Τον Κράτος τον ξέρω πάρα πολύ καλά, και ο πατέρας μου, 69 χρονών, έχει τερματιστεί από 2 φορές τα τελευταία 2 GOW. Βασικά από τη στιγμή που μια ταινία ή σειρά δεν είναι αναπαράσταση ιστορικών γεγονότων, δεν θα τα βάψω μαύρα αν το χρώμα του δέρματος ή το φύλο των χαρακτήρων είναι διαφορετικό από το αρχικό υλικό. Ας τα κάνουν τα υπόλοιπα σωστά και αυτό να είναι το μόνο πρόβλημα. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:00 μμ από panther_512
Apollonas792 Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ 58 λεπτά πριν, panther_512 είπε Video games ξεκίνησα να παίζω γύρω στο 1988 και δεν σταμάτησα μέχρι σήμερα. Τον Κράτος τον ξέρω πάρα πολύ καλά, και ο πατέρας μου, 69 χρονών, έχει τερματιστεί από 2 φορές τα τελευταία 2 GOW. Βασικά από τη στιγμή που μια ταινία ή σειρά δεν είναι αναπαράσταση ιστορικών γεγονότων, δεν θα τα βάψω μαύρα αν το χρώμα του δέρματος ή το φύλο των χαρακτήρων είναι διαφορετικό από το αρχικό υλικό. Ας τα κάνουν τα υπόλοιπα σωστά και αυτό να είναι το μόνο πρόβλημα. εγω διαφωνω, θα ηθελα να ειναι οπως στο παιχνιδι. αντρας, λευκος κλπ. βλεπε witcher πχ. οπως τ βλεπει ο καθενας κ οτι νμζει. το βλεπουμε διαφορετικα, δν πειραζει
ppanos7 Δημοσ. χθες στις 07:40 πμ Δημοσ. χθες στις 07:40 πμ Όσοι ξεκινήσαμε το GOW από το PS2 ξέρουμε ακριβώς τι ήταν το φάντασμα της Σπάρτης. Μια λευκή σπαρτιάτικη πολεμική μηχανή. Η οποία κυριολεκτικά τα έβαλε ,με θεούς και δαίμονες. Το ταξίδι του στη Σκανδιναβία και η ιστορία με το γιο του πούλησε περισσότερο δράμα και λιγότερη βία. Παρόλα αυτά , όταν έκανε στην άκρη το τσεκούρι και ξέθαψε τις αλυσίδες , τότε το παιχνίδι θύμισε κάτι από τα παλιά και ο Κράτος για μένα απογειώθηκε. Δε νομίζω όμως ότι στη σειρά θα ασχοληθούν καθόλου με το βίαιο παρελθόν του. Ίσως σαν απλό σημείο αναφοράς. Αν τώρα δούμε τον Κράτος με καμιά φορεσιά γκουρού ή αφρικάνικα κολιέ ή παροπλισμένο μπλουζίστα της Νέας Ορλεάνης, θα το εκλάβω ως κωμωδία. Ούτως ή άλλως το political correct μας έχει προσφέρει αρκετές στο Hollywood.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα