Neptu Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Είχα κάνει μια αγορά από το lidl και πλήρωσα με google pay. Χρησιμοποίησα την curve και πίσω από την curve ήταν η κάρτα της Nexo. Google pay->Curve-Nexo Πάω να κάνω επιστροφή του προϊόντος και να μου επιστρέψουν τα χρήματα στην κάρτα. Όπως δηλαδή είχε γίνει η πληρωμή. Ολοκληρώθηκε υποτίθεται η διαδικασία, βγήκε και το τικ στο wallet οτι "πέρασε", πήρα και την απόδειξη. Και στην απόδειξη αναγράφεται ο εικονικός αριθμός κάρτας που χρησιμοποιεί η google για την curve. Παρατηρώ τώρα που ανοίγω την εφαρμογή της nexo ότι η κάρτα ήταν "παγωμένη". Εγώ δεν την είχα παγώσει αφού την χρησιμοποιώ για αγορές. Προφανώς θα την πάγωσα κατα λάθος χθες-προχθές που είχα ανοίξει την εφαρμογή. Τώρα τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα; Δε βλέπω καμια συναλλαγή ούτε στη Nexo, ούτε στην curve αλλά ούτε και στη google. Παίζει να έφαγα άκυρο επειδή είχα "παγώσει " την κάρτα; Δε θυμάμαι τις άλλες φορές που είχα κάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία (με άλλη κάρτα όμως) μετά από πόσο χρόνο φάνηκαν τα χρήματα της επιστροφής.
PharmChem Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, Neptu είπε Είχα κάνει μια αγορά από το lidl και πλήρωσα με google pay. Χρησιμοποίησα την curve και πίσω από την curve ήταν η κάρτα της Nexo. Google pay->Curve-Nexo Πάω να κάνω επιστροφή του προϊόντος και να μου επιστρέψουν τα χρήματα στην κάρτα. Όπως δηλαδή είχε γίνει η πληρωμή. Ολοκληρώθηκε υποτίθεται η διαδικασία, βγήκε και το τικ στο wallet οτι "πέρασε", πήρα και την απόδειξη. Και στην απόδειξη αναγράφεται ο εικονικός αριθμός κάρτας που χρησιμοποιεί η google για την curve. Παρατηρώ τώρα που ανοίγω την εφαρμογή της nexo ότι η κάρτα ήταν "παγωμένη". Εγώ δεν την είχα παγώσει αφού την χρησιμοποιώ για αγορές. Προφανώς θα την πάγωσα κατα λάθος χθες-προχθές που είχα ανοίξει την εφαρμογή. Τώρα τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα; Δε βλέπω καμια συναλλαγή ούτε στη Nexo, ούτε στην curve αλλά ούτε και στη google. Παίζει να έφαγα άκυρο επειδή είχα "παγώσει " την κάρτα; Δε θυμάμαι τις άλλες φορές που είχα κάνει ακριβώς την ίδια διαδικασία (με άλλη κάρτα όμως) μετά από πόσο χρόνο φάνηκαν τα χρήματα της επιστροφής. Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά όσες φορές έχω λάβει επιστροφή στην curve ενώ έχω από πίσω πιστωτική, εμφανίζεται 1-2 εργάσιμες μέρες το refund στην Curve και 1-2 εργάσιμες μέρες μετά στην πιστωτική. Φαντάζομαι και σε αυτή την περίπτωση θα εμφανιστεί η επιστροφή στην curve μετά από μερικές μέρες και στη συνέχεια στην κάρτα της Nexo. 1
Neptu Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, PharmChem είπε Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά όσες φορές έχω λάβει επιστροφή στην curve ενώ έχω από πίσω πιστωτική, εμφανίζεται 1-2 εργάσιμες μέρες το refund στην Curve και 1-2 εργάσιμες μέρες μετά στην πιστωτική. Φαντάζομαι και σε αυτή την περίπτωση θα εμφανιστεί η επιστροφή στην curve μετά από μερικές μέρες και στη συνέχεια στην κάρτα της Nexo. υπομονή λοιπόν. Δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Απλά κόλλησα επειδή είχα παγωμένη τη nexo αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο μιας και η επιστροφή δεν έγινε real time. Βέβαια έχω την απορία, σε τέτοια περίπτωση (αν είναι παγωμένη η κάρτα) επιστρέφονται χρήματα;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Ναι θα επιστρέψουν.Το ότι ειναι παγωμένη η κάρτα δεν σημαίνει ότι έχει παγώσει και ο λογαριασμός που έχει την κάρτα. 2
PharmChem Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Neptu είπε υπομονή λοιπόν. Δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Απλά κόλλησα επειδή είχα παγωμένη τη nexo αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο μιας και η επιστροφή δεν έγινε real time. Βέβαια έχω την απορία, σε τέτοια περίπτωση (αν είναι παγωμένη η κάρτα) επιστρέφονται χρήματα; Όπως είπε και ο UK θα γυρίσουν στον λογαριασμό σου, μην ανησυχείς 😊
Neptu Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου γράφω απλά να υπάρχει σε περίπτωση που έχει κι άλλος την απορία. 01/08 εμφανίστηκαν στη nexo. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα