bromoxitos Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Καλησπέρα ψάχνω τζάμι για τις συγκεκριμένες διαστάσεις του κουτιού, μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
Pstathece Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Εγώ ως PC case modder, θα αφήσω εδώ την ιδέα του plexiglass. Μετράς διαστάσεις, πας ζητάς να στο κόψουν σε αυτές τις διαστάσεις και μετά κάνεις απλά τρύπες για τις βίδες 😉 1
manolis940 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Αααα ένα cougar ακόμη στην λίστα. Το δικό μου το είχα πάει στον τζαμά και έφτιαξε ένα tempered glass με 20€ αν θυμάμαι καλά. Το plexi glass όμως που προαναφέρθηκε δεν είναι άσχημο. 3
bromoxitos Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου Ναι δυστυχώς ακόμα ένα. Πολλά χαλιά από την συγκεκριμένη εταιρεία που έχω σε πολύ εκτίμηση. Γενικά, αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα ποτέ, όταν έβγαλα το τζάμι για τον προγραμματισμένο καθαρισμό του case με το που έπιασα τις άκρες να το βγάλω άκουσα ένα κρακ και το τζάμι έγινε κομμάτια. Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες παιδιά.
sakis han Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Αν μιλαμε για κατι διαφανες ξεχνα το plexi glass... θα το μετανιωσεις πολυ γρηγορα!
manolis940 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2025 στις 12:36 ΜΜ, bromoxitos είπε Ναι δυστυχώς ακόμα ένα. Πολλά χαλιά από την συγκεκριμένη εταιρεία που έχω σε πολύ εκτίμηση. Γενικά, αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα ποτέ, όταν έβγαλα το τζάμι για τον προγραμματισμένο καθαρισμό του case με το που έπιασα τις άκρες να το βγάλω άκουσα ένα κρακ και το τζάμι έγινε κομμάτια. Ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες παιδιά. Το ίδιο ακριβώς μου είχε συμβεί και σε εμένα την ώρα που πήγα να το τοποθετήσω πάλι πίσω και σε όρθια θέση, χωρίς να αγγίξει κάπου στο κουτί. Βέβαια δεν μπορούσε να σπάσει και αυτό λίγο πιο πέρα να μην μαζεύω κομμάτια από μέσα; Ευτυχώς ήταν δικό μου και όχι πελάτη. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από manolis940
bromoxitos Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου Στις 2/8/2025 στις 1:56 ΜΜ, sakis han είπε Αν μιλαμε για κατι διαφανες ξεχνα το plexi glass... θα το μετανιωσεις πολυ γρηγορα! Δεν με απασχολεί τόσο το να είναι διαφανές, όσο το ότι δεν θέλω να δώσω χρήματα για ένα νέο κουτί που αγόρασα πριν σχεδόν δύο χρόνια.
DimitrisGR Δημοσ. Τρίτη στις 08:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:27 μμ Έβγαλες άκρη με το θέμα; Ρίξε μια ματιά σε αυτόν https://www.plexiglass.gr/plexiglass-fylla/ Αν πάλι θεωρήσουμε ότι είσαι περίπου ~450 mm × ~360–370 mm , στο Λερόι έχει αυτα. https://www.leroymerlin.gr/gr/xuleia/guali-kathreptis-plexiglass/plexiglass/?order=product.price.asc&page=1&srsltid=AfmBOorPaKkq83d6MMcCt-n5zjM81BtR6VPeD7K5Y0sv2qNK Απλά ίσως χρειαστείς εναν κοφτη γυαλιού και ένα κοπίδι και να πιάνει λίγο το χέρι σου. Αν έχεις Dremel ακόμα καλύτερα για τελικό φινίρισμα. 1
bromoxitos Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω βγάλει ακόμα, το ψάχνω για την ώρα το άφησα στην άκρη και έβαλα το παλιό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα