Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!

Εχω το παραπάνω τηλ και πάρα πολλές φορές χτυπάει μια φορα και μετα σταματάει ο ήχος ενω η κλήση συνεχίζεται αθόρυβα , εχω απενεργοποιήσει την απαιτηση προσοχής με face id και δυνατότητες προσοχής (αν και το κάνει οταν είναι μακριά το τηλ) επίσης προσπαθω να κλείνω ολλα τα app αλλά το κάνει πάλι . Εχω δει οτι το πρόβλημα το έχουν και στο εξωτερικό αλλα δεν είδα κάπου λύση .Το εχετε αντιμετοπίσει το πρόβλημα αυτό ? 

• Like 1
Δημοσ.

Καπου το εχω ξαναδει/ακουσει αυτο αλλα δεν θυμαμαι την λυση.

Μηπως εχει να κανει με την Συγκεντρωση? ή το Raise to wake?

Χαμηλωνει παντα? ακομα και κατω να το εχεις παντα και να καλεις εκει θα χαμηλωσει?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Καπου το εχω ξαναδει/ακουσει αυτο αλλα δεν θυμαμαι την λυση.

Μηπως εχει να κανει με την Συγκεντρωση? ή το Raise to wake?

Χαμηλωνει παντα? ακομα και κατω να το εχεις παντα και να καλεις εκει θα χαμηλωσει?

Η. Συγκέντρωση δεν είναι ενεργοποιημένη , Μπορεί να το εχω στο τραπέζι μακρυά απο μένα  εε αυτό θα βαρέσει μια φορα , αυτό γίνεται κατά 80% 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, shamanpk είπε

Η. Συγκέντρωση δεν είναι ενεργοποιημένη , Μπορεί να το εχω στο τραπέζι μακρυά απο μένα  εε αυτό θα βαρέσει μια φορα , αυτό γίνεται κατά 80% 

Εχεις  Apple Watch στο ιδιο Apple id ?

Δημοσ.

Ναι αλλα το έκανε το προβλημα και πριν παρω apple watch επίσης και βγαλμενο που εχω το ρολοι το τηλ συνεχιζει το προβλημα .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμία λύση; Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με το ίδιο κινητό.

Επίσης άλλο θέμα με το 15 pro max μου είναι ότι δεν πιάνει ο δέκτης gps όταν το έχω στη τσέπη (ναι έπιανε σε 12 pro max και βόλευε στη μηχανή να ακούω οδηγίες από AirPods) και στο αμάξι αν δεν το βάλω κοντά στο παρμπρίζ. Όταν το αγόρασα πριν 1 χρόνο το πήγα και Isystem αλλά μου λέγανε τα δικά τους. 

Τωρα αν είναι και αυτό το θέμα με τις κλήσεις που χτυπάει μια φορά θα το πάω την Δευτέρα κι ολας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...