Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , έκανα πριν μήνες ένα καρτοπρογραμμα στην Vodafone με 8.36€ για απεριόριστες κλήσεις και 6gb το μήνα. Διάρκεια έως 1/12/2026 .

Θέλω όμως για διάφορους λόγους να το διακόψω. Γνωρίζετε αν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης και σε τι ποσό?  

Δυστυχώς τότε δεν υπήρχαν πολλες προσφορές ανάλογες είτε με καλύτερες παροχές και έτσι έπεσα στα δίχτυα .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Panoskoopa είπε

Καλησπέρα , έκανα πριν μήνες ένα καρτοπρογραμμα στην Vodafone με 8.36€ για απεριόριστες κλήσεις και 6gb το μήνα. Διάρκεια έως 1/12/2026 .

Θέλω όμως για διάφορους λόγους να το διακόψω. Γνωρίζετε αν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης και σε τι ποσό?  

Δυστυχώς τότε δεν υπήρχαν πολλες προσφορές ανάλογες είτε με καλύτερες παροχές και έτσι έπεσα στα δίχτυα .

Διάβασε το συμβόλαιο σου. Σίγουρα υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αναγράφει τίποτα δυστυχώς.

Αναμένω κλήση τους , απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει εικόνα πάνω κάτω , να είμαι προετοιμασμένος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι δύσκολο να βρούμε συγκεκριμένα ποιο πρόγραμμα έχεις, και ακόμη και αν το βρούμε, συνήθως οι εταιρίες τις ρήτρες τις δίνουν μόνο στο συμβόλαιο και δεν τις δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα μαζί με τους όρους του συμβολαίου. αν τους στείλεις μήνυμα ή πάρεις τηλέφωνο θα μπορείς να ζητήσεις να μάθεις. αφού έχουν πει πως θα σε πάρουν λογικά δεν θα έχεις θέμα, απλά πριν προχωρήσεις σε ακύρωση ψάξε λίγο αν σε συμφέρει, οι ρήτρες τόσο νωρίς είναι αρκετά μεγάλες συνήθως αν και το πάγιο που ανέφερες είναι πολύ μικρό οπότε ίσως πάει ανάλογα.

Επεξ/σία από d_mich
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...