Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

μακαρι να το κανουν.

Και ? Συμφέρει ? Δεν θαρρώ

Επίσης δεν δέχτηκα ακόμη κλήση ,άρα μάλλον όχι 

Δημοσ.
32 minutes ago, Panoskoopa said:

Και ? Συμφέρει ? Δεν θαρρώ

Επίσης δεν δέχτηκα ακόμη κλήση ,άρα μάλλον όχι 

εχει να κανει με το αν θες τα δεδομενα για το εξωτερικο. αν δεν πηγαινεις συνεχεια και σε βολευει μια esim οταν πας τοτε ναι δεν αξιζει. επισης εχει να κανει και με τα κανονικα data.της q δεν ειναι 300 αλλα απεριοριστα.αρα αν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασεις τα 300 τοτε εννοειται δεν αξιζει ακομα και αν εχεις αυτα της ευρωπης. αλλα ναι +50 για τα data ευρωπης και 300 αντι για απεριοριστα ειναι ενα θεματακι. οι esim αν δεν λιωνεις το ιντερνετ στο εξωτερικο ειναι φτηνες.συνηθως εγω σε ταξιδια βαζω 4-5 giga για τα βασικα δηλαδη.δεν θα κατσω να κατεβασω.google maps και τετοια δηλαδη

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχει να κανει με το αν θες τα δεδομενα για το εξωτερικο. αν δεν πηγαινεις συνεχεια και σε βολευει μια esim οταν πας τοτε ναι δεν αξιζει. επισης εχει να κανει και με τα κανονικα data.της q δεν ειναι 300 αλλα απεριοριστα.αρα αν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασεις τα 300 τοτε εννοειται δεν αξιζει ακομα και αν εχεις αυτα της ευρωπης. αλλα ναι +50 για τα data ευρωπης και 300 αντι για απεριοριστα ειναι ενα θεματακι. οι esim αν δεν λιωνεις το ιντερνετ στο εξωτερικο ειναι φτηνες.συνηθως εγω σε ταξιδια βαζω 4-5 giga για τα βασικα δηλαδη.δεν θα κατσω να κατεβασω.google maps και τετοια δηλαδη

Έχω της frog μοιράζει σε όλο το σπίτι λήγει Black Friday 

Φορητότητα στη βοφ της κοπέλας 

φορητότητα το δικό μου στη q.

Πόσο ίντερνετ να ξοδέψουμε αλλά +50€ δεν θέλω να τα δώσω έτσι απλά για το εξωτερικό .. 

μεσω MobiMatter , Gigsky φθηνότερα πακέτα θα έχω στο εξωτερικό . 
Αν ξέραμε ότι θα πάρει παράταση της βοφ το πακέτο , θα πήγαινα σε άλλη εταιρία και φορητότητα ξανά πίσω . Με κάλυπταν οι παροχές της . Αλλά για να μην ξεμείνω , πήγα στη q . 

Δημοσ.
23 hours ago, Panoskoopa said:

Έχω της frog μοιράζει σε όλο το σπίτι λήγει Black Friday 

Φορητότητα στη βοφ της κοπέλας 

φορητότητα το δικό μου στη q.

Πόσο ίντερνετ να ξοδέψουμε αλλά +50€ δεν θέλω να τα δώσω έτσι απλά για το εξωτερικό .. 

μεσω MobiMatter , Gigsky φθηνότερα πακέτα θα έχω στο εξωτερικό . 
Αν ξέραμε ότι θα πάρει παράταση της βοφ το πακέτο , θα πήγαινα σε άλλη εταιρία και φορητότητα ξανά πίσω . Με κάλυπταν οι παροχές της . Αλλά για να μην ξεμείνω , πήγα στη q . 

για αυτο ειπα δες κατα ποσο θα το χρησιμοποιησεις στο εξωτερικο.αν κανεις 10 ταξιδια ειναιδ ιαφορετικο απο το να κανεις 1 ταξιδι.

γενικοτερα συνηθως αν σε δεσμευσουν με ενα συμβολαιο σου ξαναδινουν την παλια τιμη.τωρα προσφορες κτλ ειναι κατι που αλλαζει.την μια χρονια ταδε τιμη και την επομενη βγαινει αλλο πακετο με αλλα πραγματα και αλλη τιμη.

τελικα σε καλεσαν για τα 100 ευρω?

Δημοσ.
1 minute ago, Panoskoopa said:

Όχι δεν με κάλεσαν ακόμη 

εχω περιεργεια να δω αν θα καλεσουν ή αμα ηταν προσφορα στον αερα :P

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 20/8/2025 στις 2:37 ΜΜ, poulinos είπε

εχω περιεργεια να δω αν θα καλεσουν ή αμα ηταν προσφορα στον αερα :P

Με κάλεσε που λες σήμερα και μου αναφέρει 

Απεριόριστες κλήσεις , απεριόριστο ίντερνετ εντός ,6gb στην ε.ε και 6000 SMS με 15€ το μήνα για 24 μήνες συμβόλαιο μετά το 6μηνο αναπροσαρμογή.

Και δώρο 4 μήνες πάγιο και 150€ να πάω πίστωση σε Vodafone είτε public .

Αξίζει ρε μάγκες ? 

Τώρα θα μου βγει 100 τον χρόνο + 28 η διακοπή συμβολαίου = 128 δια 12 μήνες = 10.66

Με τα δικά τους δεδομένα θα βγει 

15*12=180€ ο χρόνος  με τις ίδιες παροχές . 

Στους 24 μήνες θα βγει όμως 

20*15 =300€ 

----

Το πιστωτικό αν βρω να το πουλήσω γιατί για να αγοράσω κάτι δεν παίζει , στην καλή περίπτωση να πάρω 120 στο χέρι ? 

Άρα πάμε στα ίδια λεφτά ? 

Ξέρω γω .. 

Απλά έχω πληρώσει ήδη στη q για το απεριόριστο . Αν δεν είχα πληρώσει ίσως και να το σκεφτόμουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 22/08/2025 at 13:55, Panoskoopa said:

Με κάλεσε που λες σήμερα και μου αναφέρει 

Απεριόριστες κλήσεις , απεριόριστο ίντερνετ εντός ,6gb στην ε.ε και 6000 SMS με 15€ το μήνα για 24 μήνες συμβόλαιο μετά το 6μηνο αναπροσαρμογή.

Και δώρο 4 μήνες πάγιο και 150€ να πάω πίστωση σε Vodafone είτε public .

Αξίζει ρε μάγκες ? 

Τώρα θα μου βγει 100 τον χρόνο + 28 η διακοπή συμβολαίου = 128 δια 12 μήνες = 10.66

Με τα δικά τους δεδομένα θα βγει 

15*12=180€ ο χρόνος  με τις ίδιες παροχές . 

Στους 24 μήνες θα βγει όμως 

20*15 =300€ 

----

Το πιστωτικό αν βρω να το πουλήσω γιατί για να αγοράσω κάτι δεν παίζει , στην καλή περίπτωση να πάρω 120 στο χέρι ? 

Άρα πάμε στα ίδια λεφτά ? 

Ξέρω γω .. 

Απλά έχω πληρώσει ήδη στη q για το απεριόριστο . Αν δεν είχα πληρώσει ίσως και να το σκεφτόμουν 

δεν εκανα τους υπολογισμους αλλα απο το να καθεσαι να πουλας πιστωτικο κτλ ε τοτε μεινε εκει που εισαι και τερμα. και δεν καθεσαι να κανεις μπρος πισω.οπως ειπες αν δεν ειχες παει q ναι θα ηταν πιο ευκολα ολα. λογικα ολο καποιος μπορεινα το παρει στα 120 απο τα 150.αν θες να το υπολογισεις στο κοστος με βαση οτι το πουλας 100 ευρω μπορεις να δεις τι σε συμφερει.ή με βαση οτι πχ 2 φορες το χρονο θα χρειαστεις και esim στο εξωτερικο.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

τα data στο εξωτερικο δεν ειναι και το super atou. την επιταγη να κατσεις να την πουλησεις οκ ειναι μια διαδικασια .οποτε βλεπεις ποσα γλυτωνεις με το προγραμμα που εχεις τωρα και ποσα παραπανω θα πληρωσεις αν πας σε vodafone και κρινεις αν αξιζει η ολη ταλαιπωρια.

40 minutes ago, Panoskoopa said:

Δεν ξέρω πως να κινηθώ 

Δημοσ.

αν το κανα σωστα στην μια περιπτωση εχουμε 15 χ 20 (4 μηνες δωρο) = 300 ευρω τα 2 χρονια.αρα ο χρονος 150.

αν δωσεις τηνεπιταγη 100 ευρω σημαινει 50 λιγοτερο το χρονο αρα 100 το χρονο.οσο εδωσες τωρα χωρις ομως τα Mbyte εξωτερικο.εκανα κατι λαθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπολόγισες και την αναπροσαρμογή τιμής μετά το 6μηνο

Και στην καλή περίπτωση να βρω να τη πουλήσω (την επιταγή ) εκτός αν έχει όρους άλλους ( τους καλώ πίσω, δεν το σηκωνουν να μου αναλύσουν ξανά τις παροχές μήπως και άλλαξε κάτι όπως να μου πουν για τη επιταγή )

Επεξ/σία από Panoskoopa
Δημοσ.
24 minutes ago, Panoskoopa said:

Δεν υπολόγισες και την αναπροσαρμογή τιμής μετά το 6μηνο

Και στην καλή περίπτωση να βρω να τη πουλήσω (την επιταγή ) εκτός αν έχει όρους άλλους ( τους καλώ πίσω, δεν το σηκωνουν να μου αναλύσουν ξανά τις παροχές μήπως και άλλαξε κάτι όπως να μου πουν για τη επιταγή )

κατσε εκει που εισαι τοτε και μην σκας.τζαμπα χρονο θα χασεις και ηδη εχεις χασει αρκετο

με την αναπροσαρμογη τι αλλαζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

κατσε εκει που εισαι τοτε και μην σκας.τζαμπα χρονο θα χασεις και ηδη εχεις χασει αρκετο

με την αναπροσαρμογη τι αλλαζει?

+1,5€ μετά το 6μηνο κάθε μήνα 

Επεξ/σία από Panoskoopa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...