poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 09:18 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:18 πμ 9 hours ago, Panoskoopa said: Ναι χαχα μακαρι να το κανουν.
Panoskoopa Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 μμ 3 ώρες πριν, poulinos είπε μακαρι να το κανουν. Και ? Συμφέρει ? Δεν θαρρώ Επίσης δεν δέχτηκα ακόμη κλήση ,άρα μάλλον όχι
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 01:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:43 μμ 32 minutes ago, Panoskoopa said: Και ? Συμφέρει ? Δεν θαρρώ Επίσης δεν δέχτηκα ακόμη κλήση ,άρα μάλλον όχι εχει να κανει με το αν θες τα δεδομενα για το εξωτερικο. αν δεν πηγαινεις συνεχεια και σε βολευει μια esim οταν πας τοτε ναι δεν αξιζει. επισης εχει να κανει και με τα κανονικα data.της q δεν ειναι 300 αλλα απεριοριστα.αρα αν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασεις τα 300 τοτε εννοειται δεν αξιζει ακομα και αν εχεις αυτα της ευρωπης. αλλα ναι +50 για τα data ευρωπης και 300 αντι για απεριοριστα ειναι ενα θεματακι. οι esim αν δεν λιωνεις το ιντερνετ στο εξωτερικο ειναι φτηνες.συνηθως εγω σε ταξιδια βαζω 4-5 giga για τα βασικα δηλαδη.δεν θα κατσω να κατεβασω.google maps και τετοια δηλαδη
Panoskoopa Δημοσ. Τρίτη στις 02:20 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:20 μμ 33 λεπτά πριν, poulinos είπε εχει να κανει με το αν θες τα δεδομενα για το εξωτερικο. αν δεν πηγαινεις συνεχεια και σε βολευει μια esim οταν πας τοτε ναι δεν αξιζει. επισης εχει να κανει και με τα κανονικα data.της q δεν ειναι 300 αλλα απεριοριστα.αρα αν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασεις τα 300 τοτε εννοειται δεν αξιζει ακομα και αν εχεις αυτα της ευρωπης. αλλα ναι +50 για τα data ευρωπης και 300 αντι για απεριοριστα ειναι ενα θεματακι. οι esim αν δεν λιωνεις το ιντερνετ στο εξωτερικο ειναι φτηνες.συνηθως εγω σε ταξιδια βαζω 4-5 giga για τα βασικα δηλαδη.δεν θα κατσω να κατεβασω.google maps και τετοια δηλαδη Έχω της frog μοιράζει σε όλο το σπίτι λήγει Black Friday Φορητότητα στη βοφ της κοπέλας φορητότητα το δικό μου στη q. Πόσο ίντερνετ να ξοδέψουμε αλλά +50€ δεν θέλω να τα δώσω έτσι απλά για το εξωτερικό .. μεσω MobiMatter , Gigsky φθηνότερα πακέτα θα έχω στο εξωτερικό . Αν ξέραμε ότι θα πάρει παράταση της βοφ το πακέτο , θα πήγαινα σε άλλη εταιρία και φορητότητα ξανά πίσω . Με κάλυπταν οι παροχές της . Αλλά για να μην ξεμείνω , πήγα στη q .
poulinos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 23 hours ago, Panoskoopa said: Έχω της frog μοιράζει σε όλο το σπίτι λήγει Black Friday Φορητότητα στη βοφ της κοπέλας φορητότητα το δικό μου στη q. Πόσο ίντερνετ να ξοδέψουμε αλλά +50€ δεν θέλω να τα δώσω έτσι απλά για το εξωτερικό .. μεσω MobiMatter , Gigsky φθηνότερα πακέτα θα έχω στο εξωτερικό . Αν ξέραμε ότι θα πάρει παράταση της βοφ το πακέτο , θα πήγαινα σε άλλη εταιρία και φορητότητα ξανά πίσω . Με κάλυπταν οι παροχές της . Αλλά για να μην ξεμείνω , πήγα στη q . για αυτο ειπα δες κατα ποσο θα το χρησιμοποιησεις στο εξωτερικο.αν κανεις 10 ταξιδια ειναιδ ιαφορετικο απο το να κανεις 1 ταξιδι. γενικοτερα συνηθως αν σε δεσμευσουν με ενα συμβολαιο σου ξαναδινουν την παλια τιμη.τωρα προσφορες κτλ ειναι κατι που αλλαζει.την μια χρονια ταδε τιμη και την επομενη βγαινει αλλο πακετο με αλλα πραγματα και αλλη τιμη. τελικα σε καλεσαν για τα 100 ευρω?
poulinos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 minute ago, Panoskoopa said: Όχι δεν με κάλεσαν ακόμη εχω περιεργεια να δω αν θα καλεσουν ή αμα ηταν προσφορα στον αερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα