logokrimenos Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Έχω μια αρκετά παλιά 44άρα lg smart και σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε 55αρα και να βάλω αυτή στο χωριό. Με ένα μπατζετ εως 600€ ποια θα ήταν μια αξιόλογη επιλογή για netflix και ps5? Αξίζει να πληρώσω τα παραπάνω χρήματα για να παω σε μια 100 Hz και άνω ή δεν θα δω κάποια τρελή διαφορά?
chvnce Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Πήγαινε στην TCL C805. Θα την απολαύσεις στις ταινίες και το gaming. Ξεφεύγει ελάχιστα απ' το budget που έχεις θέσει, αλλά το αξίζει. Η απάντηση στην ερώτησή σου για τα Hz, είναι εξαρτάται. Σίγουρα, με τα περισσότερα Hz, έχεις πιο βελτιωμένη εμπειρία (ομαλότητα, ταχύτερη απόκριση). Όχι ότι με λιγότερα + κάποιες gaming λειτουργίες, δεν έχεις μια χαρά εμπειρία. Εξαρτάται κι απ' το τι παιχνίδια παίζεις. Η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή επιλογή, πάντως. Κι η τιμή είναι τόσο καλή, που δεν αξίζει να ψάξεις κάποια άλλη υποδεέστερη με λιγότερα χρήματα. https://www.bestprice.gr/item/2159074683/tcl-55c805-smart-thleorash-55-4k-uhd-qled-hdr.html
Luciddream Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Απίστευτο ότι μιλάμε ακόμα για την C805 μετά από τοσο καιρό. Η δικιά μου θα κλείσει τον Νοέμβριο τα 2 χρόνια από την ημέρα αγοράς, την είχα πάρει γύρω στα 700 τότε. Δεν έχω δει λεπτομέρειες καθώς είμαι κομπλέ με την C805 ακόμα αλλά βλέπω έχουν κυκλοφορήσει και καινούριες: https://www.skroutz.gr/s/60483728/tcl-smart-tileorasi-55-4k-uhd-mini-led-c69k-premium-hdr-2025-55c69k.html Επεξ/σία 29 Ιουλίου από Luciddream 1
chvnce Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Luciddream είπε Απίστευτο ότι μιλάμε ακόμα για την C805 μετά από τοσο καιρό. Η δικιά μου θα κλείσει τον Νοέμβριο τα 2 χρόνια από την ημέρα αγοράς, την είχα πάρει γύρω στα 700 τότε. Δεν έχω δει λεπτομέρειες καθώς είμαι κομπλέ με την C805 ακόμα αλλά βλέπω έχουν κυκλοφορήσει και καινούριες: https://www.skroutz.gr/s/60483728/tcl-smart-tileorasi-55-4k-uhd-mini-led-c69k-premium-hdr-2025-55c69k.html Thanx για την πρόταση. Χθες απαντούσα σε άλλο μέλος, που ήθελε απ' τον Κωτσόβολο, και για κάποιον λόγο δεν μου εμφάνισε κάποια καλύτερη και καινούρια στ' αποτελέσματα. Γι' αυτό είπα και σ' εκείνον την C805. Τώρα, που ξαναμπήκα, μου εμφάνισε κι αυτή. @logokrimenos Ρίξε μια ματιά. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/321718-tv-led-55-tcl-55c6k Επεξ/σία 29 Ιουλίου από chvnce 2
Luciddream Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, chvnce said: https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/321718-tv-led-55-tcl-55c6k Αυτή πρέπει να είναι άλλη, αλλά ποιος ξέρει τι διαφορές έχουν. Βλέπω ότι η 69K δεν έχει έρθει ακόμα οπότε θα κυκλοφορήσει σε 20 μέρες περίπου. Αλλά πολύ πιθανόν να είναι κοντά σε χαρακτηριστικά. Εμένα μου την δείχνει στα 609 ευρώ μάλλον λόγω skroutz plus? edit: και αυτή πάντως του κωτσόβολου έχει καλές κριτικές και είναι και πιο φτηνή. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από Luciddream
chvnce Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, Luciddream είπε Αυτή πρέπει να είναι άλλη, αλλά ποιος ξέρει τι διαφορές έχουν. Βλέπω ότι η 69K δεν έχει έρθει ακόμα οπότε θα κυκλοφορήσει σε 20 μέρες περίπου. Αλλά πολύ πιθανόν να είναι κοντά σε χαρακτηριστικά. Εμένα μου την δείχνει στα 609 ευρώ μάλλον λόγω skroutz plus? edit: και αυτή πάντως του κωτσόβολου έχει καλές κριτικές και είναι και πιο φτηνή. Και σε μένα φαίνεται να είναι στα 609Ε. Από περιέργεια, έκατσα να κάνω μια σύγκριση μεταξύ των δύο. Ουσιαστικά, μοιράζονται ίδιες τεχνολογίες - δεν υπάρχει διαφορά. Λες και είναι το ίδιο μοντέλο με άλλο όνομα. 🧐 1
halvas69 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Η C6K είναι υποδεέστερη της C805. Έχει λιγότερη φωτεινότητα κατά 300nits και λιγότερες dimming zones, σχεδόν τις μισές (180 vs 384)και πιο αργό επεξεργαστή. Η C6K βέβαια έχει καλύτερα ηχεία αν και όχι τίποτε ιδιαίτερο και φοράει τα HVA panel που έχει καλύτερες γωνίες θέασης στην πράξη από το VA. Στα χρήματα αυτά πας για την C805 όσο υπάρχει ακόμα. Το νέο μοντέλο C7K είναι καλύτερο στα σημεία αλλά και ακριβότερο. Αν είσαι άνετος πας για την C7K, αυτήν θα αγόραζα αν ήθελα σήμερα tv. 2
logokrimenos Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου Public #1 για είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές! Αυτή πως σας φαίνεται? Οι Hisense έχουν εφαρμογή cosmote tv ή θα πρέπει να πάρω boxaki?
chvnce Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, logokrimenos είπε Public #1 για είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές! Αυτή πως σας φαίνεται? Οι Hisense έχουν εφαρμογή cosmote tv ή θα πρέπει να πάρω boxaki? Έχει την Cosmote TV στις υποστηριζόμενες εφαρμογές. Το Vidaa είναι ταχύτατο αλλά πιο φτωχό σε εφαρμογές. Πριν την αγορά, θα πρέπει να δει κάποιος τι εφαρμογές θέλει, για να δει εάν τις έχει ή όχι. Αλλιώς box, κι όλα κομπλέ. Όμως, σε σχέση με την C805, δεν είναι τόσο καλή. Η TCL είναι πιο φωτεινή κι έχει περισσότερες local dimming zones (βαθύτερο μαύρο και καλή αντίθεση). 1
logokrimenos Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 11 minutes ago, chvnce said: Έχει την Cosmote TV στις υποστηριζόμενες εφαρμογές. Το Vidaa είναι ταχύτατο αλλά πιο φτωχό σε εφαρμογές. Πριν την αγορά, θα πρέπει να δει κάποιος τι εφαρμογές θέλει, για να δει εάν τις έχει ή όχι. Αλλιώς box, κι όλα κομπλέ. Όμως, σε σχέση με την C805, δεν είναι τόσο καλή. Η TCL είναι πιο φωτεινή κι έχει περισσότερες local dimming zones (βαθύτερο μαύρο και καλή αντίθεση). Μονο το cosmote tv με ενδιαφέρει. Έχει τοση μεγάλη διαφορά στην ποιότητα εικόνας που να αξίζει τα 130€ διαφοράς πιστεύεις?
chvnce Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Μονο το cosmote tv με ενδιαφέρει. Έχει τοση μεγάλη διαφορά στην ποιότητα εικόνας που να αξίζει τα 130€ διαφοράς πιστεύεις? Η διαφορά στη φωτεινότητα και τις local dimming zones είναι αρκετή. Κάνουν την διαφορά στην ποιότητα θέασης. Τα 130Ε δεν είναι πολλά παραπάνω. Για μένα, αξίζει να τα δώσεις. Εκτός εάν είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάποιες εκπτώσεις στην ποιότητα θέασης. Κι αν είναι να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις, ας προτιμήσεις την TCL C6K, που 'ναι πιο καλή της Hisense.
logokrimenos Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου Κάποια γνώμη για αυτη? TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED P8K HDR (2025) 55P8K | Skroutz.gr
halvas69 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Ακόμα χειρότερη και χωρίς miniled. Γενικά να ξέρεις οτι στην TCL τα μοντέλα με κωδικούς που αρχίζουν από C έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά από τα P. Αν το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα τότε πήγαινε για την C6K που έλεγες πριν για να ξεμπερδεύεις, είναι καλός συμβιβασμός. Μιας και σε ενδιαφέρει και το gaming γνώμη μου είναι να μην πας παρακάτω. 1
logokrimenos Δημοσ. 7 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 4 hours ago, halvas69 said: Ακόμα χειρότερη και χωρίς miniled. Γενικά να ξέρεις οτι στην TCL τα μοντέλα με κωδικούς που αρχίζουν από C έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά από τα P. Αν το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα τότε πήγαινε για την C6K που έλεγες πριν για να ξεμπερδεύεις, είναι καλός συμβιβασμός. Μιας και σε ενδιαφέρει και το gaming γνώμη μου είναι να μην πας παρακάτω. Ευχαριστώ πολύ, η βοήθειά σας γενικά είναι πολύτιμη καθώς είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο όπως θα έχετε δει.
chvnce Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 10 ώρες πριν, logokrimenos είπε Ευχαριστώ πολύ, η βοήθειά σας γενικά είναι πολύτιμη καθώς είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο όπως θα έχετε δει. Δεν θυμάμαι πόσο ήταν η C805, όταν σου έδωσα το link. Έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο φθηνή. Βλέπω πως τώρα είναι κοντά στα 700Ε και η C7K στα 750Ε. Αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις μια οικονομική υπέρβαση (κάνοντας ίσως υπομονή 1-2 μήνες για να συμπληρώσεις το ποσό), πήγαινε για την C7K. Είναι νεότερη κι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά. Αν πάλι νομίζεις πως είναι πολλά τα χρήματα και δεν θες να δώσεις τόσα πολλά, πας για την C6K. Δεν είναι άσχημη. Θα σε καλύψει στο κομμάτι τού gaming και θα μείνεις ικανοποιημένος και στις ταινίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα