beithrr Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλησπερα, θελω να παρω το πρωτο μου μηχανακι εδω στη Λαρισα καθως σκεφτομαι πως καλυτερα θα ηταν να εκπαιδευτω εδω και να μαθω να οδηγω εδω που εχω συνηθισει και ξερω ολοκληρη την πολη, Το θεμα ειναι οτι εγω τελη Σεπτεμβριου θα φυγω για Πάτρα οπου και σπουδαζω. Εννοειται πως θελω να φερω και το μηχανακι κατω μαζι μου, ωστοσο δεν υπαρχει δυνατοτητα οδηγησης του μεχρι την Πατρα απο τη Λαρισα αλλα ουτε και να το φερω με καποιο ΙΧ, ξερετε καποια μεταφορικη η οποια να ειναι σχετικα προσιτη (μεγιστο budget περιπου στα 100 ευρω και κατι παραπανω) η οποια να προσεχει τα οχηματα και να μπορει να κανει αυτη τη μεταφορα, η εχετε να προτεινετε καποια εναλλακτικη λυση; Ευχαριστω εκ των προτερων!
stathisp Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πριν από αρκετά χρόνια είχα μεταφέρει βέσπα με τρένο από τον Βόλο στην Πάτρα με πολύ μικρό κόστος. Δε θυμάμαι να σου πω ποσό αλλά δε χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο (αν βέβαια το κάνουν ακόμα). Επεξ/σία 31 Ιουλίου από stathisp
johnkou77 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλημερα,εγω θα ελεγα ριξε ενα τηλεφωνο στην μεταφορικη Καϊαμακάς μπας και σε βοηθησει.
stathisp Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Στις 30/7/2025 στις 8:47 ΠΜ, stathisp είπε Πριν από αρκετά χρόνια είχα μεταφέρει βέσπα με τρένο από τον Βόλο στην Πάτρα ...ξέχασα το τρένο😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα