NoJobs Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλημέρα σας Εχθές παρελαβα το PS5 Pro που κέρδισα σε ένα διαγωνισμο και επειδή με την τηλεόραση που είχα βλέπω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο είπα να κανω ένα Upgrade (Samsung 2020 μοντέλο 40-42 inc με 450€ τότε) κοιταω για 55 ιντσες μιας και στο δωμάτιο θα είναι εντάξει αλλά όχι για παραπάνω γιατί πιστεύω είναι υπερβολή , budget 1000 ευρώ (πιστωτικη Alpha αν βοηθάει κάπου αυτό) από οσα είδα θα προτιμήσω Oled αν φυσικά είναι στο budget μου και αξίζει πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμο. Με ένα πρόχειρο search είδα τα παρακάτω μοντέλα αλλά δέχομαι κάθε πρόταση μιας και δεν εχω ιδέα από τηλεοράσεις 1) LG 55 OLED C4 2) Samsung 55 OLED S90D
chvnce Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NoJobs είπε Τελικα πηρα την S90D Καλορίζικη! Πολύ καλές επιλογές κι οι δύο. Η S90D έχει καλύτερη φωτεινότητα, καλύτερες γωνίες θέασης. Έχει ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, καλύτερη ένταση χρώματος, κι έτσι πετυχαίνει πιο ζωντανό χρώμα. Εν γένει έχει ένα προβάδισμα έναντι της C4, και θεωρείται καλύτερη για gaming. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c4-oled-vs-samsung-s90d-oled/49541/49703 Edit. Είναι QD-OLED ή WOLED; Επεξ/σία 30 Ιουλίου από chvnce
NoJobs Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου Υπαρχει περιπτωση να ειναι WOLED διοτι ο σειριακος μετα απο ψαξιμο εκει παραπεμπει. εστειλα στην Sasmung για να λαβω επισημη απαντηση Αν παιζει κατι τετοιο με εκαναν μεροκάματο
chvnce Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 9 ώρες πριν, NoJobs είπε Υπαρχει περιπτωση να ειναι WOLED διοτι ο σειριακος μετα απο ψαξιμο εκει παραπεμπει. εστειλα στην Sasmung για να λαβω επισημη απαντηση Αν παιζει κατι τετοιο με εκαναν μεροκάματο Γι' αυτό σε ρώτησα. Έχω την εντύπωση ότι σ' εμάς, στην Ελλάδα, είναι μόνο οι WOLED. Πάντως, δεν αναιρείται ότι είναι μια πολύ καλή τηλεόραση. Όμως, αν είναι να κάνουμε σύγκριση και στις δύο ως WOLED, θα επέλεγα την LG για να έχω ένα παραπάνω plus στις ταινίες, λόγω Dolby Vision.
NoJobs Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλημερα. Μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον Κωτσοβολο μου ειπαν οτι μπορουν να μου το κανουν αντικατασταση με LG C4 και δεν πληρωνω καμια διαφορα. ασχετα με το οτι ανοιχτηκε αφου δεν ειναι δικη μου ευθυνη. Να το κανω ;
chvnce Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 ώρα πριν, NoJobs είπε Καλημερα. Μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον Κωτσοβολο μου ειπαν οτι μπορουν να μου το κανουν αντικατασταση με LG C4 και δεν πληρωνω καμια διαφορα. ασχετα με το οτι ανοιχτηκε αφου δεν ειναι δικη μου ευθυνη. Να το κανω ; Προσωπικά, θα πήγαινα στην LG.
venuets Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Εσεις που λετε LG λυστε μου μια απορια. Vodafone tv κατεβαινει στην LG?
chvnce Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 14 ώρες πριν, venuets είπε Εσεις που λετε LG λυστε μου μια απορια. Vodafone tv κατεβαινει στην LG? Όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα