Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Lucifer said: Κάποιες φορές το εύρος της αντίληψης δεν είναι επιτυχία της δημοκρατίας αλλά αποτυχία του οικογενειακού προγραμματισμού. Μα φυσικά! Η δημοκρατία φταίει πάντα για όλα, ακόμα και για τις επιλογές που κάνουμε στο οικογενειακό μας πρόγραμμα. Όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ πιο εύκολο να κατηγορούμε την κοινωνία παρά να αναλάβουμε την ευθύνη για τις προσωπικές μας αποφάσεις. Ρημάδα ΚΕΝΩΝΙΑ! Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Dr.Fuzzy 1
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες τις μόλις 16 λέξεις μου με την απόλυτη απουσία κατανόησής τους και σου εύχομαι καλή νύχτα. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 3 minutes ago, Lucifer said: Σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες τις μόλις 16 λέξεις μου με την απόλυτη απουσία κατανόησής τους και σου εύχομαι καλή νύχτα. Καλή νύχτα και σε εσένα, ελπίζω να ονειρευτείς κάτι εξίσου κατανοητό και πλήρως αποσαφηνισμένο.
Jorvik Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2025 στις 12:05 ΠΜ, james01gr είπε Από Schiphol που πέρασα πριν δέκα ημέρες δεν έβγαλα τίποτα από την τσάντα. Ούτε νερά, ούτε τάμπλετ τίποτα. Η Αθήνα για τα υγρά πρέπει να έχει τα μηχανήματα. Έχω ταξιδέψει με τα παιδιά αρκετές φορές και μου έχουν αφήσει να πάρω το παγούρι με το νερό χωρίς να το βάλω χωριστα στον ειδικό κάδο. Τα τάμπλετ όμως τα βγάζω κάθε φορά. Δεν εχει 100%. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Jorvik
angmar Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου On 01/08/2025 at 00:06, Dr.Fuzzy said: Έχουμε διαφορετική αντίληψη μάλλον ποιος είναι νόμιμος και ποιος όχι. Το πιασα 1
Tablet Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2025 στις 5:28 ΜΜ, cumulus είπε Κανόνισα ώστε την αλλη φορα,να σε ρωτήσουν μαγκας. Στις 31/7/2025 στις 3:52 ΜΜ, Lucifer είπε φάε μια μπουκιά τσίρο με το τσιπουράκι και έλα με αντιπρόταση και ποιος θα με σερβίρει εσύ; άσε να μου λείπει δεν κρατάω πανω μου ψιλά για τιπσ Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Tablet 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 5 hours ago, angmar said: Το πιασα Αργείς λίγο αλλά οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα