Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Για λόγους προσωπικής διαστροφής θέλω να παραμείνω σε Xiaomi. Κοιτάζω ανάμεσα σε POCOX7Pro, F7Pro (ίσως και ultra, αλλά δεν βρίσκω κάποιο τρομακτικό πλεονέκτημα) και 14T Pro Κάποιο τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα μεταξύ των F7Pro/14TPro, για να πάω οπωσδήποτε στο ένα ή στο άλλο? Την τιμή την βγάζουμε σαν παράγοντα κι από τα 3.
woox-2 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Ακόμη κινητήρα έχεις να πούμε την αλήθεια, σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά, άλλαξε του μια μπαταρία να γίνει καινούργιο, και το κρατάς σαν δεύτερο, εντόμεταξυ ενημερωτικά οσονούπω βγαίνουν τα νεα xiaomi 15t και 15t pro 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 12 ώρες πριν, woox-2 είπε Ακόμη κινητήρα έχεις να πούμε την αλήθεια, σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά, άλλαξε του μια μπαταρία να γίνει καινούργιο, και το κρατάς σαν δεύτερο, εντόμεταξυ ενημερωτικά οσονούπω βγαίνουν τα νεα xiaomi 15t και 15t pro Μετά από 3 σχεδόν χρόνια θέλω μια ανανέωση, χωρίς όντως να έχω κάποιο πραγματικό θέμα στη χρήση από θέμα ταχύτητας κλπ. Δυστυχώς έχει φάει μια καλή πτώση και θέλει αλλαγή η οθόνη (μόνιμη φωτεινή γραμμή που από ένα σημείο και μετά γίνεται εκνευριστική), οπότε αν είναι κι αυτό και μπαταρία καλύτερα να πάω σε νέο. Αυτό θα πάει σε όποιον θέλει να αναλάβει το κόστος επισκευής. Επιπλέον, και τα τρία που αναφέρω σαν πιθανές επιλογές έχουν OIS, κάτι που το δικό μου στερείται, και επιπλέον επειδή η συσκευή μου είναι vodafon variant έχω και κάτι θέματα με καθυστερήσεις στις ενημερώσεις λειτουργικού και αρχίζω πια να μένω πίσω σε θέματα ασφάλειας. Δεν θέλω να πηγαίνω σε ολοκαίνουρια συσκευή, αφού είναι δεδομένο ότι θα βγάζει μικρά/μεγάλα προβλήματα και θα είμαστε διαρκώς σε αναμονή ενημερώσεων μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα