Eagle_IIz Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 μμ Καλησπέρα στην παρέα. Παλιότερα είχα πάρει ένα usb stick με hdmi και φορητά χειριστήρια τύπου ps2 οπου δήλωνε παππάδες με 35€ αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος χάλια ταχύτητες lagarismata full εικόνα χάλια στην 55αρα τηλεόραση που εχω. Λεω να ξαναδοκιμασο την τύχη μου προς pandora μεριά αλλά εχει παρα πολλές εκδόσεις πια να διαλέξω μέχρι 120 € Αυτό που ζητώ είναι να μπορώ να παίζω τα παλιά παιχνίδια αξιοπρεπής να μπορώ να βαζo παιχνίδια επιπλέων δικα μου και να μπορώ να επεκτείνω την συλλογή μηχανήματων και σε αλλα οπος amiga που είδα δεν την έχουν βάλει. να είναι 1080 ανάλυση hdmi να εχει wifi και να χωρίζετε την μεση τα χειριστήρια κατι τέτοιο στην φωτογραφεία τη έχετε να μου προτείνετε είτε σε pandora είτε σε κατι άλλο αποκλείω σε κατι πολύπλοκο τύπου να φτιάξω ένα μηχάνημα pc ευχαριστώ
forgotten Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:35 μμ θα ελεγα να πάρεις ενα ps3 χακαρισμενο στο οποιο και σιγουρα θα ειναι πιο ευκολο να βαλεις παιχνιδια και θα μπορεις να παιζεις και του ps3 free
Eagle_IIz Δημοσ. Τετάρτη στις 08:14 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:14 μμ Δηλαδή δεν αξίζει το pandora για την δουλειά που το θέλω? δεν θέλω να μπλέξω με ps3 και mod
villasg Δημοσ. Τετάρτη στις 08:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:24 μμ Μια χαρα απλα πρεπει να δεις ποια εκδοση πανδορα θελεις απο ολες γιατι εχουν διαφορες και ειδικα στα games ποσοτητα. Πυκνα συχνα βγαζει προσφορα το bangood απο εκει και περα αν το εχεις με το diy υπαρχουν απειρες επιλογες απο aliexpress
Eagle_IIz Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 μμ Γενικά για αυτά που θέλω ποια έκδοση θα μου ταίριαζε ρωτάω γιατί υπάρχουνε πολλές και δεν ξερω της διαφορές
villasg Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ξεκινά να διαβάζεις δεν ξέρω τι θες πχ light gun ? 3D ? Πόσα games ? Ποια θες σίγουρα από αυτά ? κλπκλπ
Aris_ Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες εχει μια λιστα στο amazon ξεκινας απο τα φτηνα και βλεπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα