LostHisMarbles Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλησπέρα (ωχ, καινούριος, ναι) Έκανα πρόσφατα μία παραγγελία Macbook, BTO, μέσω της i-storm. Τραπεζική μεταφορά, Alpha σε Alpha, μπήκε αμέσως το ποσό εξ' ολοκλήρου, κατευθείαν έστειλα και email με "απόδειξη" κατάθεσης (τo.. επίσημο "pdf") συν ένα screenshot συνημμένο από την συναλλαγή. Νωρίς το πρωί όλα αυτά. Απάντηση καμία, ενημέρωση καμία.. πληρωθήκαμε, κατάθεση ποσού επιβεβαιώθηκε, ευχαριστούμε, τσου. Γρύλοι. Τηλεφωνώ εγώ λίγο πριν κλείσουν να ρωτήσω, ο νεαρός στο τηλέφωνο με ενημερώνει ότι τα βλέπει τα λεφτά, το ποσό μπήκε ολόκληρο, όλα καλώς, ουδεμία ανησυχία κύριε. Κλείνουμε. Την επομένη, ξανα λίγο πριν τις έξι, 24 ώρες κλεισμένες, ακόμα ουδεμία γραπτή επιβεβαίωση. Να πείς μου λες εντάξει, αφού σου 'παν όλα καλά, όλα καλά. Μπαίνω όμως να δώ την παραγγελία και online, την δείχνει ακόμα ως απλήρωτη, "εκκρεμεί πληρωμή". Ξανά στέλνω email. Προσεγμένο αν με εννοείτε. Και επιτέλους μου 'ρχονται δύο πίσω, ένα email με το "αποδεικτικό" (δες ξανά pdf) και ένα email από την υπεύθυνη τμήματος να με επιβεβαιώσει ότι όλα καλώς, η παραγγελία έχει ήδη προχωρήσει κλπ. Επειδή όμως πλέον εγώ είμαι αγχωμένος, γιατί έστω η αρχή πρέπει να είναι βατή, λεφτά θέλουν. Όταν τους κυνηγάς από το ξεκίνημα.. το μαγαζι έχει θέμα. Και προφανώς είναι λεφτά για μένα.. 1) Είναι κάτι, έστω κατόπιν εορτής, που θα 'πρεπε να γνωρίζω/θα διευκόλυνε ίσως την κατάσταση αργότερα; Μιάς και είμαι στην αναμονή πλέον; Από την εμπειρία σας; 2) Όταν ζούσα στην Αμερική, αντίστοιχες παραγγελίες συνοδευόντουσαν ταυτόχρονα και από μία παρακολούθηση -σε πραγματικό χρόνο- της παραγγελίας μου. Σου έστελναν ένα tracking link τρόπον τινά, και έβλεπες: unit assembly in India, unit forwarded to 'x'/'y' location, unit in flight, μπλα μπλα, μέχρι και πριν φτάσει σπίτι μου στο Connecticut. Εδώ δεν μου έχει σταλεί τίποτα.. είναι κάτι που τους διέφυγε, να το κυνηγήσω, όχι; (έχουμε μείνει στο τυπικό "4-6 εβδομάδες") Και ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα