Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, βρίσκομαι σε αναζήτηση εδώ και καιρό για αγορά τηλεορασης. Δεν επείγει κάτι, οπότε απλά έχω το νου μου αν δω κάποια καλή προσφορά. Έπεσε το μάτι μου εδώ: https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/292730-tv-led-50-tcl-50c805

Είναι η καλύτερη επιλογή βάση χαρακτηριστικών μέχρι 500 ευρώ; Πιστέυετε αξίζει να περιμένω μεχρι την επόμενη περίοδο προσφορών (BF) για κάποιο νεότερο μοντέλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, TikiTaka23.

Βλέπω στο link πως έπεσε ακόμα πιο κάτω για την 50'' - στα 429Ε. Να πετύχεις αντίστοιχη τιμή σε πιο καινούρια τηλεόραση (πχ C7K), αποκλείεται. Η C805 είναι αξιόλογη τηλεόραση, και σ' αυτή την τιμή; Δώρο! Πρόλαβέ την όσο είναι σε απόθεμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/7/2025 στις 6:44 ΜΜ, TikiTaka23 είπε

Καλησπέρα, βρίσκομαι σε αναζήτηση εδώ και καιρό για αγορά τηλεορασης. Δεν επείγει κάτι, οπότε απλά έχω το νου μου αν δω κάποια καλή προσφορά. Έπεσε το μάτι μου εδώ: https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/292730-tv-led-50-tcl-50c805

Είναι η καλύτερη επιλογή βάση χαρακτηριστικών μέχρι 500 ευρώ; Πιστέυετε αξίζει να περιμένω μεχρι την επόμενη περίοδο προσφορών (BF) για κάποιο νεότερο μοντέλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Tην c805 την ειχα στο ματι για αρκετους μηνες να πεσει η τιμη της γιατι ηθελα tv για ps5  και ηθελα να ειναι 120hz+  αλλα ηταν σταθερα στα 600Ε , τελικα πηρα την lg oled B4  640Ε απο προσφορα στο Γερμανο που αξιζε σiγουρα σε σχεση με την c805 , αλλα 430Εε ειναι πολυ καλη τιμη και αξιζει αν δεν σε πειράζει που ειναι 50αρα και θες μεγαλύτερη  , γιατι η αληθεια ειναι οτι για σαλονι ειναι οριακά μικρη. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/8/2025 στις 1:52 ΜΜ, logokrimenos είπε

Την πήγαν στα 529 πάλι και ήμουν σε σκέψεις να παρω την 50αρα

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ κρατήθηκα. Αν και πολύ καλή περίπτωση θα περιμένω για 55αρα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ κρατήθηκα. Αν και πολύ καλή περίπτωση θα περιμένω για 55αρα. 

Αν υπάρχει χώρος, νομίζω πως είναι κρίμα να μην πάει κάποιος στη μεγαλύτερη. Καλά έκανες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...